Незвіданий острів

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Незвіданий острів
Unknown Island
Жанр фантастика
пригоди
Режисер Джек Бернхард
Продюсер Альберт Коен
Сценарист Роберт Шеннон
Джек Харві
У головних
ролях
Вірджинія Грей[en]
Філліп Рід[en]
Річард Деннінг[en]
Бартон Маклейн[en]
Оператор Fred Jackmand
Композитор Рауль Краушаар[en]
Дистриб'ютор Irvin Shapirod і Netflix
Тривалість 75 хв
Мова англійська
Країна США США
Рік 1948
IMDb ID 0040920

«Незвіданий острів» (англ. Unknown Island) — американський фантастико-пригодницький фільм режисера Джека Бернхарда. Тривалість картини становить 75 хвилин. Прем'єра відбулася 15 жовтня 1948 року.

Сюжет[ред. | ред. код]

Під час Другої світової війни льотчик Тед Осборн літав над ненаселеним островом у Тихому океані і бачив на ньому дивних тварин. Після закінчення війни Тед вирішує вирушити на острів і обстежити його. Він збирає експедицію й вирушає на острів. Незабаром мандрівники виявляють на острові доісторичних тварин. Тед фотографує їх, потім у таборі проявляє фотографії. Незабаром один з групи гине. Решта членів експедиції налякані. Вони хочуть покинути острів. Але Тед наполягає на тому, що потрібно ще залишитися. Між Тедом і іншими членами групи розгорається конфлікт. А безліч агресивних доісторичних чудовиськ починають на мандрівників полювання. Немає гарантії, що люди зможуть піти з острова цілими і неушкодженими.

В ролях[ред. | ред. код]

Художні особливості[ред. | ред. код]

Фільм знято на кольорову плівку, але спецефекти і постановка залишають бажати кращого. Як правило монстрів зображували люди в костюмах. Використовувалися також старі архівні зйомки. Сюжет досить простий і нехитрий.

Див. також[ред. | ред. код]

Посилання[ред. | ред. код]