Обговорення:Бізнес-план

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Дякую авторові статті! Вийшла краще ніж у колег з РУ-вікі, значно краще та інформативніше! Юлій Зоря 12:31, 28 вересня 2011 (UTC)[відповісти]

Щодо редактування[ред. код]

Панове, не існує такого терміну як "стандарти бізнес-планування UNIDO" Все, що є - це в 1991-му році Werner Behrens та Peter M.Hawranek під егідою UNIDO видали посібник "MANUAL FOR THE PREPARATION OF INDUSTRIAL FEASIBILITY STUDIES" (Посібник з підготовки промислових техніко-економічних обгрунтувань) для країн третього світу та країн СНД. 1. Там відсутні якісь конкретизовані стандарти; 2. Досить цікавий матеріал, але морально застарілий.

Подальше редагування сприймати як якісь містечкові конкурентні війни. Можете зробити зміст бізнес-плану кращим - зробіть це.

Пане Artem Lashmanov. Для Вас персонально. Не існує ніяких стандартів UNIDO. Або надайте конкретні посилання на сайт UNIDO де такі стандарти прописані. — Це написав, але не підписав користувач Promklaster (обговореннявнесок).

Наведіть ви посилання що стандарти вашої ноунейм контори мають бути за стандарти. Ви її всюди додаєте. Це занадто --Artem Lashmanov (обговорення) 15:04, 4 жовтня 2020 (UTC)[відповісти]