Обговорення:П'ясецький Андрій Левович

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Найсвіжіший коментар: Brunei у темі «Стиль» 5 років тому
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Статистика відвідуваності сторінки «П'ясецький Андрій Левович»

Untitled[ред. код]

Шановна редакціє! Хочемо ще раз видати працю А.Пясецького "Про побудування і біологічний розвиток ряду типів українського лісу", щоб наші лісівники мали змогу нею користуватися. Розмістимо її в автентичній редауції у найближчому числі збірника "Лісівнича академія наук україни: Наукові праці". Але треба ще й коротенько сказати, ким був цей видатний український лісівник. Тому прошу дозволити запозичити лише декілька позицій для біографічної довідки, а також, можливо, використатати світлину. Звичайно, що посилання на джерело цього матеріалу буде зазначене. З надією на згоду: Платон Третяк - науковий редактор збірника "Лісівнича академія наук україни: Наукові праці" — Це написав, але не підписав, користувач 194.44.136.2 (обговореннявнесок).

Щодо цитування статті, то ознайомтеся з Вікіпедія:Як цитувати Вікіпедію, та скористайтеся кнопкою «Цитувати статтю» ліворуч на панелі інструментів. Щодо зображення, то воно взяте з книги "Історія "Лісових Чортів" 1922-1945", час створення невідомий. Якщо воно було створене за польських часів (до 1939), то воно може вільно використовуватися, в іншому випадку воно може охоронятися авторським правом — NickK 15:15, 19 жовтня 2008 (UTC)Відповісти

Апостроф у прізвищі[ред. код]

Шановний п. Редакторе!

Призвище Пясецький пишеться без апострофу! Андрій Пясецький мій стрійко. Мій рід є стародавний руський та все був грамотний, та все писався без апострофа, так є і подано в словнику Голоскевича. Словник до нині має авторитет.

Як мій батько інж. Петро "Пік" Пясецький писав статю в Свободі, то редактори не ставили йому апострофа.

Нині в Україні як пишуть про Пясецького, військового соратника Дмитра "Байди" Вишневецького, то без апострофа. В мене здається сильний та авторитетний арґумент.

З повагою, інж. Петро Ярослав Пясецький — Це написав, але не підписав користувач 216.189.188.53 (обговореннявнесок).

Стиль[ред. код]

Фрази на кшталт «Усі, хто особисто знав Андрія П'ясецького, стверджують, що ліс він любив з раннього дитинства.», «Колоніальне розграбування карпатських лісів не могло не бентежити його.» тощо не підходять для енциклопедії.--Brunei (обговорення) 13:17, 2 липня 2018 (UTC)Відповісти