Обговорення:Столар Вадим Михайлович

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Найсвіжіший коментар: 188.163.22.1 у темі «соратник» 1 місяць тому
Перейти до навігації Перейти до пошуку
в матеріалах авторитетного видання "КоммерсантЪ" ([1]) зазначено, що співзасновником ТОВ "Еліта-Центр" був дехто Ігор Циганок, тому фраза "був одним з двох засновників ТОВ "Еліта-Центр"" - не відповідає дійсності. Засновників могло бути значно більше ніж два. указано, У джерелі ([2]) зазначено: "по обвинению двух должностных лиц группы инвестиционно-строительных компаний "Элита-Центр", - нижче в якості звинувачених зазначено лише Циганка і Волконського, у кримінальній справі Столар не фігурує. Тому заява Столара про те, що він дійсно був співзасновником однієї з компаній Волконського, але "...Никакого отношения к скандалу «Элита-центр» и реализации квартир данная компания не имела..." має право бути в матеріалі (газета факти "Факты" №223(3721) от 4 декабря 2012 года ([3]), (нажаль іншого джерела окрім офіційного сайту не знайшов, у кого виникають сумніви - можуть знайти в архівах друковане видання і перевірити). В доступних джерелах ([4]) - фігурує дехто Шестак, і вказано, що компанії, що входили в ТОВ "Еліта-Центр" ([5]), було зареєстровано на Волконського і Шестака([6]). Інформація, встановлена в результаті слідчиї дій є більш авторитетна.

Оскільки у кримінальих справах Вадим Столар не фігурує, звинувачуваними у створенні злочинної групи виявлено Волконського і Шестака, видалив інформацію про те, скільки через "Еліту" вкрали грошей, оскільки така информація має бути в окремії статті про скандал "Еліта-центр", і до Вадима Столара не має ніякого відношення.Pavlik escobar. Дякую!

Безпартійний[ред. код]

Як безпартійний міг стати народним депутатом, якщо у ВР обирались партії? — Це написав, але не підписав, користувач 82.193.98.190 (обговореннявнесок).

А мені більш цікаво продовження фрази яку Ви звернули увагу. «Безпартійний, не судимий і ніколи не притягувався до кримінальної відповідальності.». Чомусь у статті, наприклад про письменника Шевченко не пишеться про відсутність судимості або в статті про архітектора Городецького, та й взагалі ніколи таке не пишеться. Не зовсім зрозуміло, чому деякі вважають даний факт особливим у відношенні до даної персони? По мені фраза може бути розцінена як насмішка... З повагою, Олеже Ю. 04:15, 8 листопада 2012 (UTC)Відповісти

соратник[ред. код]

@Mitte27 обшуки були, проте згідно з правилом вікіпедії щодо біографії живих людей - прибираю твердження "соратник" оскільки це припущення або оригінальне дослідження. Джерела не кажуть про це. Інформую вас, як досвідченого користувача і наглядача за цією сторінкою --188.163.22.1 10:52, 22 березня 2024 (UTC)Відповісти