Обговорення:Страхування відповідальності роботодавця

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Найсвіжіший коментар: Сагач Тетяна у темі «» 10 років тому
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Пишу нову статтю[ред. код]

Сагач Тетяна (обговорення) 17:48, 20 вересня 2013 (UTC)Відповісти

Ліцензування матеріалу зі стороннього сайту[ред. код]

«Матеріали дозволено використовувати на умовах GNU FDL без незмінюваних секцій та Creative Commons Attribution/Share-Alike» — Це написав, але не підписав користувач Сагач Тетяна (обговореннявнесок) 17:27, 19 вересня 2013‎.

Хто і як це може підтвердити? На вказаному сайті написане інше:
«Матеріали сайту призначені виключно для ознайомлення і не можуть бути використані в інших цілях»
--ReAl (обговорення) 15:30, 19 вересня 2013 (UTC)Відповісти
Для написання статті була використана інформація з книг, які вказані в джерелах, а не стаття з сайту. Як я можу її відредагувати, щоб не порушувати авторські права? — Це написав, але не підписав користувач Сагач Тетяна (обговореннявнесок) 19:44, 19 вересня 2013‎.
Якщо так співпало, що і Ви, і автори того сайту взяли дослівно текст з книжки, то можливі два варіанти:
  • І автори сайту, і Ви порушили авторські права автора книжки, тоді нічого не міняється, сторінку треба переписати або вона буде вилучена;
  • Книжка опублікована під якоюсь з вільних ліцензій або її автор готовий таку ліцензію надати. Як приклад — Мала гірнича енциклопедія : у 3 т. / за ред. В. С. Білецького. — Д. : Східний видавничий дім, 2013. — Т. 3 : С — Я. — 644 с.. Тоді дозвіл має бути наданий у OTRS і на сторінці обговорення статті можна буде поставити відповідний шаблон, приклад — Обговорення:Конвеєр
--ReAl (обговорення) 18:16, 19 вересня 2013 (UTC)Відповісти
Як дізнатись чи опублікована книжка під якоюсь з вільних ліцензій?
І якщо я вирішу переписати статтю як це можна зробити? Натиснути "редагувати", знову написати статтю і зберегти її? — Це написав, але не підписав користувач Сагач Тетяна (обговореннявнесок) 17:07, 20 вересня 2013.
Будь-ласка, додавайте текст в кінці відповідного обговорення і ставте підпис (символи ~~~~ або кнопочка в редакторі, картинка є у привітанні на Вашій сторінці обговорення).
Умови видання книжки пишуться на другій сторінці — під реквізитами (назва/автори) та анотацією.
У тексті про авторські права на місці вилученого тексту статті є посилання «напишіть хоча б гарний накид статті на цій підсторінці». Для спрощення я вже створив Страхування відповідальності роботодавця/Temp, де залишив мінімум. Початковий стан статті знаходиться тут постійна версія № 13321046, але не копіюйте звідти шматки, використовуйте лише як план, а текст пишіть заново своїми словами. Якщо Ви будете писати нову статтю в /Temp, додайте тут у обговоренні вгорі розділ == Пишу нову статтю ==.
--ReAl (обговорення) 15:06, 20 вересня 2013 (UTC)Відповісти

[ред. код]

Перенесено із Обговорення:Страхування відповідальності роботодавця/Temp

Дякую за допомогу у створенні статті!!!) Сагач Тетяна (обговорення) 10:54, 24 вересня 2013 (UTC)Відповісти