Обговорення користувача:Юрий Владимирович Л.

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Найсвіжіший коментар: Zewest у темі «Вічна пам'ять» 28 днів тому
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Ласкаво просимо до україномовної Вікіпедії! Welcome to Ukrainian Wikipedia![ред. код]

Ми раді бачити Вас у нашому спільному відкритому проекті і сподіваємося, що Ви візьмете участь у його подальшій роботі не тільки як читач, але і як дописувач!

Якщо Ви початківець, то радимо переглянути деякі корисні поради:

Якщо після прочитання у Вас залишились запитання або знадобилася допомога спеціальною порадою для перших кроків, то:

У Ваших репліках на сторінках обговорень бажано ставити автоматичний підпис за допомогою чотирьох знаків (~~~~), або за допомогою позначки підпису в вікні редагування. У статтях, написаних або редагованих вами, підпис ніколи не ставиться.

При сумнівах щодо того, що краще зробити, радимо звертатися до Довідки або по пораду до інших дописувачів. Перед створенням нової статті радимо спочатку ґрунтовно ознайомитись з Довідкою та роздивитись, що і як роблять інші дописувачі, можливо, розпитати когось з них.

Бажаємо успіхів та якнайбільше творчого задоволення!

Regardless of your languages skills, you are welcome to create your own User Page, link your UkrWiki user page or other pages of this project to Wikipedia projects in other languages, upload images, correct data, discuss problems, communicate & cooperate with the community. Please, use language templates from Wikipedia:Babel or create your own to describe your language skills.
You can ask for further help at the Embassy. --AS 18:40, 9 травня 2010 (UTC)Відповісти

Запрошення[ред. код]

Вітаю! У Вікіпедії стоворено портал присвячений Донеччині. Якщо можете, долучіться будь ласка до учасників проекту: Донеччина. --Антон патріот 08:39, 21 січня 2012 (UTC)Відповісти

Щодо фахового висновку.[ред. код]

Добрий вечір. Отже, Юріє Володимировичу, вже декілька раз виносилося питання щодо «ради фахівців» та «фахового висновку відповідності статей» [[1]]. Було б дуже цікаво почути Вашу думку щодо створення Ради фахівців та маркування статей на відповідність саме представниками цієї Ради. На мою думку підвищення якості статей - найактуальніша проблема. З повагою, SitizenX (обговорення) 18:26, 11 липня 2012 (UTC)Відповісти

Запрошення[ред. код]

--Krupski Oleg (обговорення) 20:57, 13 березня 2013 (UTC)Відповісти

Запрошення до проекту Польща[ред. код]

--Pan Karlowski (обговорення) 15:55, 21 червня 2014 (UTC)Відповісти

Здрастуйте, Юрій Володимирович![ред. код]

Дякую Вам за участь у вікіпроекті «Польща»! Для мене честь бачити Вас учасником даного проекту! Тим паче, що Ви з Краматорську, і Ви - справжній герой, якщо ще знаходите час поліпшувати нашу славну Вікіпедію.

Щодо допомоги, то б, якщо Ви були ласкаві, мені потрібна допомога у оформленні проекту (наприклад, в Вікіпедія:Проект:Польща/Учасники залишився синій фон - було б бажано прибрати його). А також, я зрозумів Ви спеціалізуєтесь на історії слов'янських народів часів Середньовіччя. Власне, не існує елементарних статей про польське Середньовіччя (наприклад Коронне військо).

Не хочу здатись зухвалим, але я сподіваюсь на Вашу співпрацю. Будьте ласкаві, зробіть рецензію статті Хрещення Польщі, я зі стабу зробив з неї статтю.

Завчасно дякую! З повагою! --Pan Karlowski (обговорення) 08:47, 22 червня 2014 (UTC)Відповісти

Запрошення[ред. код]


--✍ Крупскі Алег обг · внес @ 18:52, 3 вересня 2014 (UTC)Відповісти

Просьба о передаче в АК-20 иска о разблокировке[ред. код]

Здравствуйте, Юрий Владимирович Л. Прошу Вас передать для рассмотрения АК-20 русской Википедии следующую заявку о разблокировке.


{{Заявка на арбитраж}} '''Заинтересованные стороны:''' * {{u|Раммон}} * {{u|Wanderer777}} == Суть заявки на арбитраж == 2 апреля 2013 Wanderer777 бессрочно заблокировали мою учётную запись {{u|Qnyx77}} в русской Википедии за перенос статей из [[Луркоморье|Луркоморья]] в русскую Википедию. Потом я создал ряд виртуалов для обхода этой блокировки, которые потом блокировались другими администраторами за обход блокировки ({{u|Ашири}}, {{u|Zhukk}} и теперь эта - Раммон). Как можно видеть из их вклада, я перестал переносить статьи из Луркоморья в русскую Википедию, а также не собираюсь делать этого впредь. Пожалуйста, разблокируйте мою учётную запись. Я забыл пароль от Qnyx77, поэтому вместо неё прошу разблокировать учётную запись Раммон. Есть по крайней мере один пример разблокировки в аналогичной ситуации - см. [[Википедия:Форум_администраторов/Архив/2015/05#.D0.A0.D0.B0.D0.B7.D0.B1.D0.BB.D0.BE.D0.BA.D0.B8.D1.80.D0.BE.D0.B2.D0.BA.D0.B0_.D0.93.D0.B5.D1.82.D0.BC.D0.B0.D0.BD.D0.B0_.D0.BF.D0.BE.D0.B4_.D0.BD.D0.B0.D1.81.D1.82.D0.B0.D0.B2.D0.BD.D0.B8.D1.87.D0.B5.D1.81.D1.82.D0.B2.D0.BE|Обсуждение на форуме администраторов]], и [[Википедия:Проверка_участников/Гетман|результаты]] [[Википедия:Проверка_участников/Гетман-2|проверки]]. Согласно пункту 4 решения АК-18 по иску [[АК:912]], подача заявки о разблокировке возможна по истечение 6 месяцев после последнего обхода блокировки. Мой предыдущий виртуал - Zhukk, был заблокирован 4 декабря 2014 года. Учётная запись Раммон была зарегистрирована 7 июля 2015 года, то есть больше, чем через 6 месяцев после блокировки виртуала Zhukk. К тому же я считаю, что АК-18 преувеличил степень опасности, которую я представляю для русской Википедии, установив такое ограничение, поэтому я прошу принять к рассмотрению эту заявку. == Доарбитражное урегулирование == В качестве доарбитражного урегулирования я обращался к администратору Wanderer777 на его [[:uk:User_talk:Wanderer777#Просьба о разблокировке|странице обсуждения в украинской Википедии]] 14 сентября 2015 года, но моя просьба осталась без какого-либо ответа с его стороны. == Требования == * Разблокировать учётную запись Раммон. == Голосование арбитров о принятии заявки на арбитраж == * * * * * Раммон (обговорення) 06:02, 15 вересня 2015 (UTC)Відповісти

Місяць Української революції та державності[ред. код]

Доброго дня! Запрошуємо долучитися до місячника статей Української революції та державності, що проходитиме з 14 листопада до 14 грудня. Допоможіть збільшити кількість та покращити якість статей на історичну, культурну, воєнну та інші теми безпосередньо пов'язані з революційною добою та українською державністю. Ми підготували список статей до створення, але можете пропонувати свої. Приєднуйтесь!

--TohaomgBot (обговорення) 20:28, 15 листопада 2018 (UTC)Відповісти

Тиждень Донеччини 2021[ред. код]

Вітаю, пане Юрий Владимирович Л.! Запрошую Вас долучатися до проведення тематичного тижня Донеччини, який розпочався в понеділок. В рамках цього тижня ми плануємо як створювати, так і покращувати статті. Перелік до створення чи покращення розміщений на сторінці, але Ви можете обирати будь-які пов'язані з Донеччиною теми. Буду радий бачити Вас серед учасників. З повагою — Шиманський હાય! 15:47, 4 травня 2021 (UTC)Відповісти

Долучайтеся до Місяця історії української незалежності[ред. код]

Вітаю! Цього літа ми святкуємо 30-річчя проголошення незалежності України. З цієї нагоди «Вікімедіа Україна» та Український інститут національної пам'яті проводять Місяць історії української незалежності у Вікіпедії. Він почався сьогодні і триватиме до 24 липня.

Ви вказали на своїй сторінці користувача, що є істориком — тож, можливо, вас зацікавить цей проєкт. Запрошуємо вас долучатися і створювати та поліпшувати статті про історію України впродовж останніх 30 років. Усі активні учасники й учасниці отримають подарунки від організаторів, а найактивніші — особливі призи. Усі деталі — на сторінці проєкту.

Сподіваємося на вашу участь! --AntonProtsiuk (WMUA) (обговорення) 15:38, 24 червня 2021 (UTC)Відповісти

Долучайтеся до Тижня Джозефа Конрада у Вікіпедії[ред. код]

Привіт! Запрошую вас взяти участь у тематичному тижні зі створення та покращення статей про Джозефа Конрада — відомого англійського письменника польського походження, уродженця України.

Його постать є літературним символом спільної англійсько-польсько-української культурної спадщини. Однак зараз у Вікіпедії доробок письменника та теми, пов’язані з його постаттю, дуже мало розкриті. Тож разом з Польським інститутом у Києві громадська організація «Вікімедіа Україна» запрошує заповнити цю тематичну прогалину. Активних учасників та учасниць чекають сувеніри від організаторів.

Сподіваємося, вам буде цікаво долучитися!

Ви отримали це повідомлення, бо вказали на своїй сторінці користувача, що цікавитеся Польщею і/або літературою. --AntonProtsiuk (WMUA) (обговорення) 20:22, 15 листопада 2021 (UTC)Відповісти

Вічна пам'ять[ред. код]