Обговорення користувача:A1/2015/серпень

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Найсвіжіший коментар: A1 у темі «АК-2015» 8 років тому
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Планові перевірки вахтерів

Привіт! Змушений був вилучити Вашу підсторінку через порушення ВП:НПК. Є таке явище, як «схильність бачити порушення авторських прав там, де його немає», і з цим треба боротися. Однак не такими методами. Прошу утриматися від таких речей, від образ користувачів, які, на вашу думку, страждають від «параної авторського права», а також зауважу, принагідно, що не варто перегинати палицю як в цьому питанні, так і в питанні ставлення до гомосексуалізму (тут я про Ваш «переклад» однієї статті на Меті, за 2014 рік, на тематику гомосексуалізму, вже не пам'ятаю, як вона називалася). Такі дії можуть мати плачевні наслідки.--Piramidion 17:08, 9 серпня 2015 (UTC)

Розумію Ваше бажання затулити мені рота, але ж Ви знаєте, що успіхи цензорів мають тимчасовий характер. І не треба мені погрожувати "плачевними" наслідками. Не забувайте, що погрози ніяким чином не допоможуть вам відстояти свою точку зору. --А1 20:47, 9 серпня 2015 (UTC)
По-перше, я не погрожую, а попереджую. Дивно чути таке звинувачення від колишнього адміністратора. По-друге, це попередження є радше дружнім, а не «офіційним», оскільки в першу чергу стосується Вашого «перекладу» на Меті, де я безпосередніх засобів впливу на Ваші дії не маю, якщо не вважати таким звернення до тамтешніх адміністраторів, чого я не мав і не маю наміру робити.
Крім того, я не розумію, про яке «відстоювання» і якої «точки зору» Ви говорите, оскільки загалом моя точка зору на вказані питання збігається з Вашою десь так на 70%, просто я її тримаю при собі (це моє право, так само як і Ваше — висловлювати свою точку зору), але я дуже негативно ставлюся до методів, які Ви використовуєте для «боротьби» зі своїми вікі-супротивниками. Я повертаю Вам Ваше висловлювання перефразованим: образи ніяким чином не допоможуть вам відстояти свою точку зору.
І останнє. Принагідно висловлюю Вам, цього разу, офіційне попередження за використання слова «фапер» стосовно поборників авторського права у Вікіпедії. Це слово є прямим порушенням ВП:НО, і якщо Ви продовжите його використовувати, на Ваші редагування буде встановлено персональний фільтр, що не дозволятиме використовувати це слово у вікі. Вважайте, що це попередження йде від імені абсолютної більшості адміністраторів, що брали участь у цьому обговоренні. Прошу взяти написане до уваги, й обрати інші методи боротьби з тими, хто іноді схильний бачити порушення авторського права там, де його немає. Також просив би надалі не робити хибних висновків.--Piramidion 18:43, 10 серпня 2015 (UTC)
Дякую за Вашу довжелезну проповідь, але оці комсомольські методи впливу на мене не діють. І до речі дякую, що нагадали про перевірки наших церберів, бо давненько не перевіряв. --А1 20:40, 10 серпня 2015 (UTC)

Щодо застосування поняття «фапер» до фанатів авторського права

Доброго дня, тут виникла гаряча дискусія щодо застосування вами цього словотвору до даної категорії вікіпедистів: Вікіпедія:Кнайпа (адміністрування)#Персональне обмеження на лайку-неологізм. Окремі цнотливі користувачі асоціюють його з англійським жаргонізмом fapper, тобто аноніст, дрочун чи що там ще. І сприймають його як лайку на свою адресу. Тож чи не могли б ви обрати якесь інше позначення для для вживання, що базується на правилах українського словотвору «той, що фанатіє до авторського права», наприклад фапіст (таксист), чи фапожець (переможець), врешті фапляр (бондар, столяр) або фапник (плотник). Наперед дякую за розуміння. --Pavlo1 (обговорення) 17:48, 12 серпня 2015 (UTC)

Що я можу на це сказати? Кожен розуміє в міру своєї зіпсованості. Чи то відповідно до свого кола інтересів. Але щось не можу повірити, що такі люди у нас дійсно є. Тому відписався у кнайпі, нехай зголосяться. --А1 18:08, 12 серпня 2015 (UTC)

Персональне обмеження

Оскільки Ви проігнорували моє попередження ред.№ 16626744, я змушений був встановити на Ваші редагування фільтр, який не дозволятиме Вам використовувати слово «фапер» у Вікіпедії.--Piramidion 21:15, 19 серпня 2015 (UTC)

І хто ж тебе, бідолашного, змусив? --А1 09:06, 20 серпня 2015 (UTC)

Вибори до Арбітражного комітету

Вітаю. Вас номінована як кандидата до нового скликання Арбітражного комітету. Будь ласка, знайдіть себе у списку кандидатів та підтвердіть, чи готові ви брати участь у виборах. -- Максим Підліснюк (обговорення) 09:42, 23 серпня 2015 (UTC)

АК-2015

Висунув вашу кандидатуру в новий склад АК. Подумайте. З повагою, --Pavlo1 (обговорення) 06:42, 23 серпня 2015 (UTC)

Дякую, навіть цікаво що цього разу з того вийде. --А1 15:53, 23 серпня 2015 (UTC)