Обговорення користувача:A1/2017/січень

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

З Різдвом Христовим!

З Різдвом Христовим!
Веселих свят! Куті смачної, коляди гучної, щасливого Різдва і на весь рік добра! Наснаги і натхнення, колего, для нових звершень у справі творення вільної української енциклопедії в новому році! Dim Grits 13:51, 6 січня 2017 (UTC)

авторедагування

Вітаю! Зі святами Вас! Із серединою зими! Проте, щодо справи – звертаюсь до Вас, щонайменше, задля порад:

  1. не використовувавити AWB без власної участі і розуміння
  2. не відкочувати правки, які Ви не вичитали чи не розумієтє
  3. завжди коментувати власні дії, які фактично є "прихованими відкотами"
  4. як не зрозуміло - треба завжди бути готовим аргументувати власні дії, ба більше - одразу аргументувати власні дії ддя попередження питань щодо їх незрозумілості, або звертатися до автора змін на сторінку обговорення сторінки, або автора
  5. якщо ви сторонник видалення надмірної вікіфікації - то явно, на мою думку, адепт англовікі, бо не маєте жодної репліки українською, та в розділі ВП:Стиль (Обговорення Вікіпедії:Стиль), тож, вибачте, я спілкуюся з людинами українською мовою, а риби, чи носії інших мов - висловлюють власну думку власною мовою, як не володіють іншими. Сподіваюсь, розумієте її достатньо, щоб видаляти думки інших.

--Avatar6 (обговорення) 20:28, 9 січня 2017 (UTC)

Спілкуються не з "людинами", а з людьми, якщо українською. А от щодо надмірної вікіфікації, то прочитайте, що з цього приводу пише ВП:Стиль і більше не займайтеся будь ласка такими "вікіфікаціями", вони лише шкодять. Тим більше в статтях, до яких змістовно Ви практично і не докладались. --A1 (обговорення) 16:04, 11 січня 2017 (UTC)

Статтю Шаблон:Name номіновано на вилучення

Стаття Шаблон:Name, значний внесок до написання якої зробили Ви, була номінована на вилучення. Якщо Ви зацікавлені у обговоренні з цього приводу, будь ласка, залиште свій коментар на сторінці обговорення номінацій за 23 січня 2017. Що ще можна зробити? --Буник (обговорення) 11:51, 23 січня 2017 (UTC)

Зоотрополіс

Доброго вечора. Прошу утримуватися від війн редагувань та обґрунтувати свою позицію на сторінці обговорення статті: Обговорення:Зоотрополіс. Дякую — NickK (обг.) 21:32, 24 січня 2017 (UTC)

Обгрунтував. --A1 (обговорення) 21:38, 24 січня 2017 (UTC)
Будь ласка, не використовуй таких оцінок дій опонента як вандалізм та українофобія: ці дії не підпадають під жодне з цих визначень, а звинувачення в українофобії є грубим порушенням ВП:НО. Дякую за розуміння — NickK (обг.) 21:45, 24 січня 2017 (UTC)
Підпадає. Шкідницьке вилучення інформації і є вандалізмом. А оскільки вилучається саме посилання на унікальний український культурний продукт, то і продиктоване воно українофобією. --A1 (обговорення) 21:50, 24 січня 2017 (UTC)

Блокування

Блокування
Блокування
Вас тимчасово заблоковано у зв'язку з війнами редагувань та порушеннями ВП:НО для запобігання подальшим порушенням. Термін блокування — 1 день.
Коли термін блокування буде вичерпано, ми будемо раді продовженню Вашої конструктивної участі в проєкті.

Після закінчення терміну блокування зніметься автоматично.

Якщо Ви вважаєте, що є вагомі причини для розблокування, створіть нову тему унизу Вашої сторінки обговорення та додайте такий текст: {{Розблокувати|Ваша причина тут ~~~~}}.

За дії навколо статті Зоотрополіс: по-перше, за ось цю війну редагувань та з огляду на те, що минулого разу ви вже воювали за те саме і стаття вже була захищена, по-друге, за повторне звинувачення опонента в українофобії: те, що було вилучено посилання на унікальний український культурний продукт, зовсім не означає, що це продиктовано українофобією, бо причинами дій опонента ви так і не поцікавилися — NickK (обг.) 22:11, 24 січня 2017 (UTC)

Ти звичайно можеш мене заблокувати ще на скільки завгодно днів, але українофоб від того не перестане бути українофобом, як і вандал - вандалом. У мене є і інші спостережння, які свідчать, що в цьому випадку вилучення таки "продиктовано українофобією". Наперед вдячний за політично вмотивовані репресії проти мене. --A1 (обговорення) 21:09, 26 січня 2017 (UTC)

Запрошення на Вікімарафон 2017

Привіт! 30 січня Українській Вікіпедії виповниться 13 років. Запрошуємо долучитися до Вікімарафону, який відбудеться 28—30 січня 2017 — це гарна нагода створити нову статтю разом із сотнями інших користувачів. Охочі учасники акції зможуть отримати невеличкі сувеніри. Також приходьте на вікізустріч у Києві!
Розділ без дати --DixonDBot II (обговорення) 18:00, 30 січня 2017 (UTC)