Обговорення користувача:GLaryssa

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Статтю Процедури в умовах низької видимості номіновано на вилучення[ред. код]

Стаття Процедури в умовах низької видимості, значний внесок до написання якої зробили Ви, була номінована на вилучення. Якщо Ви зацікавлені у обговоренні з цього приводу, будь ласка, залиште свій коментар на сторінці обговорення номінацій за 10 серпня 2014. --ДмитрОст 04:48, 10 серпня 2014 (UTC)Відповісти

Статтю Код використання повітряного судна номіновано на вилучення[ред. код]

Стаття Код використання повітряного судна, значний внесок до написання якої зробили Ви, була номінована на вилучення. Якщо Ви зацікавлені у обговоренні з цього приводу, будь ласка, залиште свій коментар на сторінці обговорення номінацій за 26 серпня 2014. --YarikUkraine (обговорення) 18:01, 26 серпня 2014 (UTC)Відповісти

Порушення авторських прав у статті Європейська конференція міністрів транспорту[ред. код]

Дякуємо, що ви зробили свій внесок у статтю Європейська конференція міністрів транспорту, але, на жаль, ми не можемо його прийняти, оскільки цей текст захищений авторськими правами і скопійований без змін із сайту {{{url}}}. Як явне порушення авторських прав ми змушені вилучити Ваш внесок у статтю Європейська конференція міністрів транспорту. Надалі пропонується:

  • якщо Ви маєте дозвіл від власника авторських прав на те, щоб вільно поширювати матеріал статті на умовах ліцензії Creative Commons Attribution/Share-Alike, Ви повинні оформити дозвіл системи OTRS.
  • якщо Ви автор даної статті, але розмістили її на власному веб-сайті раніше, то просто розмістіть на сайті наприкінці сторінки зі статтею повідомлення «Матеріали статті дозволяється використати відповідно до ліцензії Creative Commons Attribution/Share-Alike», після чого можете сміливо подавати заявку на відновлення статті, і вона буде відновлена.