Обговорення користувача:ReAl/Архіви/2016

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Найсвіжіший коментар: ReAl у темі «Малюнки схем» 7 років тому
Перейти до навігації Перейти до пошуку

перепрошую (про МВ, ОТК і УТОП)

ще раз перепрошую за невиправданий відкат. з першою частиною правок була категорична незгода, то це порушувало факти, а друга частина правок була жорстко прив*язана до першої частини одним редагуванням. все поправив. --ursus (обговорення) 01:48, 29 лютого 2016 (UTC)

Та серед ночі всяке буває, я іноді просто промахуюсь мишкою :-) Головне, що розібралися. --ReAlв.о. 20:54, 29 лютого 2016 (UTC)

Місяць покращення необхідних статей (Топ-1000 і Топ-10000)

--Сергій Липко (обговорення) 04:02, 7 березня 2016 (UTC)

Файл Файл:Депортація кримських татар.jpg номіновано на вилучення

Файл Файл:Депортація кримських татар.jpg, значний внесок до написання якої зробили Ви, була номінована на вилучення. Якщо Ви зацікавлені у обговоренні з цього приводу, будь ласка, залиште свій коментар на сторінці обговорення номінацій за 24 червня 2016. Що ще можна зробити? --Basio (обговорення) 05:20, 24 червня 2016 (UTC)

Щодо розгляду заявки на позбавлення прав патрульного

Шановний!

Ставлю Вас до відома, що вчора увечері, була подана заявка на позбавлення прав патрульного відомого Вам патрульного Павла, який раніше робив заявку про позбавлення прав патрульного засновника україномовної Вікіпедії Юрія Пероганича >Заявки на позбавлення прав патрульного

Але, сьогодні дана заявка була анульована, оскільки була подана незареєстрованим користувачем.

Оскільки раніше, Ви вже висловлювалися щодо різноманітних дій Павла у ВК,

Пропоную:

(виключно за вашим добровільним бажанням)

В разі, якщо Вами, або іншим зареєстрованим користувачем, буде подана нова заявка:

  • 2. - Без емоцій та образ чітко вказати свою позицію і пропозиції та проголосувати у обраному Розділі: «ЗА» - це за позбавлення прав патрульного, а «ПРОТИ» це проти позбавленн прав.

/ Особлива акцентація/: Прохаємо обов'язково спиратися на ту логічно-непояснювану обставину, що за 10 місяців виконання обов’язків Павло створив лише одну авторську статтю /1./> Власенко Володимир Максимович з примітивним суржиковим змістом /яка не відповідає жодним нормам правил та вимог ВП/. Також він створив в україномовній Вікіпедії статтю російською мовою /2./> Библиотека среднего медработника, що є безпрецедентним випадком за всю 10-літню історію нашої Вікіпедії. Також він оформив статтю /3/ > Психологія спорту, яка є перекладом незначної ідентичної статті в рос.ВП. Ще він створив мікростаттю з двома посиланнями /4./> Сидоренко Петро. І нарешті – він оформив міні-сторінку, з перекладом мізерної частини ідентичної статті з рос. ВП. > Фердинанд фон Ліндеман. Оце і увесь його вклад в українську Вікіпедію з поміж 22 000 його виходів у ВП, з яких 90 % - це робота роботів HOT, а інші – це постійні виставлення на видалення, переслідування інших.

  • 3. - Оскільки ряд користувачів вже у попередній-видаленій заявці підняли питання про безумовне безстрокове блокування його акаунту, окрім позбавлення прав патрульного, дуже прохаємо висловитися з цього приводу у новій заявці (якщо така буде подана).. Багато користувачів вважають, що якщо Павло буде позбавлений прав патрульного, то він в якості звичайного користувача /надто ображеного і неадекватногор/, ще з більшою пристрастю-ненавистю буде і надалі постійно-щоденно здійснювати деструктивно-шкідницькі та конфліктно-провокативні дії в україномовній

Вікіпедії.

  • 4. - В разі подання (Вами, або іншим користувачем) нової заявки, дати вашу морально-етичну оцінку безпрецедентному факту подання новачком-користувачем Павлом Х. (який не створив жодної повноцінної сторінки-статті у ВП) заявки (розташована на цій же сторінці нижче) на позбавлення статусу патрульного Юрія Пероганича - засновника україномовної Вікіпедії, видатного талановитого письменника України, якій видзначений найвищими відзнаками ВП і створив тисячі чудових-корисних статей-сторінок у ній

З повагою, -- Користувач:221.26.131.11 08:07, 27 червня 2016 (UTC)

Буде ввеченрі настрій — відповім «по поличках». Не буде — відкину як спам. --ReAlв.о. 10:02, 27 червня 2016 (UTC)

Конкурсант (фільм)

Шановний ReAl, статтю Конкурсант (фільм) було номіновано на вилучення 19 червня, а згідно критеріям: обговорення таких статей триває 1 тиждень. Стаття відповідає загальним критеріям значимості та незабаром може з'явитися на сайті IMDb, тому прошу в вас дозвіл вбрати шаблон "на вилучення" з статті. Дякую. Ilay007 (обговорення) 14:13, 1 липня 2016 (UTC)

Прибрати службовий шаблон вилучення лише після підведення адміністратором підсумку на сторінці обговорення вилучення. Ніхто не може «дозволити» прибрати шаблон до цього. Обговорення триває мінімум тиждень, після цього бажано підвести підсумок, щоб не висіло. Шаблон ніяк не пов'язаний з «може з'явитися на сайті IMDb», такі шаблони бувають і на статтях про фільми, які вже давно на тому сайті. --ReAlв.о. 16:15, 1 липня 2016 (UTC)

Питання про Михайла Петренка

Доброго дня! При доопрацюванні статті про Михайла Петренка Ви зазначили, що «до речі, сама книга» Михайло Петренко: Життя і творчість: Художні тексти, дослідження, документи, 2013 «CC-BY-SA від першої дошки до останньої». Де можна підтвердити цю інформацію? З повагою, --Jbuket (обговорення) 12:26, 23 червня 2016 (UTC)

«чесне слово!» ;-) Це надруковано на контртитулі:
  Опублiковано на умовах лiцензiї CC BY-SA 3.0 Unported
  Текст лiцензiї: http://creativecommons.org/licenses/by-sa/3.0/
і нижче 5 прізвищ хто за що. Думаю, цього досить. Для незалежного підтвердження — паперовий екземпляр, можливо, є у Пероганича. Власне, конкретне формулювання саме він і рекомендував, якщо я не помиляюся.
А на останній сторінці ще про те, що при підготовці видання використано лише вільне ПЗ ;-) --ReAlв.о. 15:05, 23 червня 2016 (UTC)
Дякую! --Jbuket (обговорення) 17:12, 24 червня 2016 (UTC)
@Jbuket: Завантажено іншу версію файлу — перегенеровано на текстову і по одній сторінці. Обкладинка не додавалася, бо згенерована однак не передасть реальне фактурне покриття, а на сканованій блищить позолота літер :-) --ReAlв.о. 14:28, 10 липня 2016 (UTC)
Це чудово! Дякую!!! --Jbuket (обговорення) 20:53, 10 липня 2016 (UTC)

Арбітражний комітет

Привіт. Вашу кандидатуру висунуто на статус арбітра української Вікіпедії. Будь ласка, якщо Ви не проти й маєте можливість виконувати обов'язки арбітра, підтвердьте згоду на сторінці Вікіпедія:Вибори арбітрів/2016/Кандидати для подальшої участі в обговоренні та голосуванні. Дякую!--Piramidion 14:22, 23 серпня 2016 (UTC)

Шаблон:Ранг

Почекайте поки зі змінами. Я ще не переробив зображення пари погонів сухопутних та й треба зробити повітряні сили - ВМС. Коли буде повний набір буде зручніше, + треба залишити можливість вибору різних зразків із зазначенням року прийняття.--PsichoPuzo (обговорення) 19:33, 24 серпня 2016 (UTC)

Взагалі було б ідеально, мабуть, зробити на кшталт Категорія:Система шаблонів прапорів, або мінімально треба розбити за країнами і додати можливість nocat--PsichoPuzo (обговорення) 19:44, 24 серпня 2016 (UTC)
Добре. Та я й зупинився, бо зрозумів, що там ще не все так просто. --ReAlв.о. 11:45, 25 серпня 2016 (UTC)

Вибори Арбітражного комітету

Доброго дня.Зараз відбуваються вибори Арбітражного комітету. Кандидатів дуже мало. Можливо бажаєте виставити свою кандидатуру?--Сергій1992 (обговорення) 13:59, 25 серпня 2016 (UTC)

Сповіщення вище я вже бачив, пару днів поколивався і відмовився. --ReAlв.о. 07:42, 26 серпня 2016 (UTC)

"Ідентифікація Борна"

Недавно один "коренеплід з Броварів" написав в фейсбуці якийсь такий розумний коментар що я зразу додав його до френдів, хоча поняття не мав хто це. Зараз маю певні підозри. А от сьогодні почитав кнайпу, знайшов цікавий блог, надовго на ньому завис, хоч в електроніці і не шарю. Думаю, якщо ви не надто сильно ховаєтесь від ЦРУ, то може й собі додасте шаблон {{Користувачі які ведуть персональний блоґ}}? Якщо хочете. Це поповнить цікаву категорію Категорія:Користувачі, які ведуть персональний блоґ. З величезною повагою. --Буник (обговорення) 22:37, 17 жовтня 2016 (UTC)

Після того, як на одному «українському форумі програмістів» я надибав знайомий нік з цікавим блогом (який, на жаль, читати так само ніколи, як і писати у свій), я вкотре упевнився, що світ тісний, і будь-яка активність у мережі винесе тебе на так чи інакше знайомих. Після того, як один із на той момент недавніх ФБ-френдів дав посилання на щось своє на гітхабі, стало зрозуміло, що світ дуже тісний, а соцмережі «надто грамотні». До речі, на першій сторінці відсортованого по рейтингу списку користувачів того форуму є чотири вікіпедисти з доволі значним сумарним внеском у Вікіпедію.
Тобто «а я перший» (хоч фільм про Борна не дивився взагалі ).
Про шаблон подумаю. --ReAlв.о. 07:26, 18 жовтня 2016 (UTC)

Джерела та література

Якщо джерело з бібліографічного опису доступне в інтернеті, а сайт, на якому воно розташоване, не порушує авторські права, його слід подавати у розділі «Джерела та література» (див.Вікіпедія:Посилання на джерела#Ресурси інтернету Shynkar (обговорення) 06:24, 24 жовтня 2016 (UTC)

Ну то й робіть це у статтях, які написали, відповідно тому, як Ви їх написали. У цій статті її авторами джерела було виділено як «Джерела», а літературу для додаткового розширеного ознайомлення з темою — як «Література». І на ту настанову Вам вже давали посилання не раз. З того, що з чиєїсь гіперактивності виникло два рекомендованих варіанти не випливає, що Ви повинні міняти заголовки в усіх статтях, навіть якщо Ви їх не писали і не знаєте, що мали на увазі автори. Тим більше це стосується добрих статей, які вже прискіпливо перевірялися на відповідність правилам. --ReAlв.о. 16:19, 24 жовтня 2016 (UTC)

Вікіпедія:Проект:Свічка пам'яті жертв Голодомору 1932—1933 років

привіт. як і того року, запрошую долучитися. звісно, якщо є бажання, можливість, час тощо --アンタナナ 02:36, 25 листопада 2016 (UTC)

Малюнки схем

Доброго дня! Я нещодавно зробив пару малюнків для статей з цифрової електроніки. Ви пропонували мені намалювати те, чого не вистачало. Якщо у вас ще є пропозиції щодо малюнків, можете мені сказати, які потрібні, я б ще намалював. --V 2e (обговорення) 09:20, 18 грудня 2016 (UTC)

Дякую. Щодо інших малюнків — щось треба б зробити, щось переробити, щоб був один стиль, але зараз трохи не до того. Десь вже після свят повернуся до цієї теми. --ReAlв.о. 11:02, 20 грудня 2016 (UTC)