Обговорення користувача:Selykv

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Ласкаво просимо до україномовної Вікіпедії![ред. код]

Якщо Ви початківець, то пропонуємо переглянути деякі корисні поради:

Сподіваємося, що Ви візьмете участь у подальшій роботі нашого спільного відкритого проекту не тільки як читач, але і як дописувач.

На сторінках обговорень бажано ставити автоматичний підпис за допомогою чотирьох знаків (~~~~), або за допомогою позначки підпису в вікні редагування. У статтях, написаних або редагованих вами, підпис не ставиться.

Якщо виникли запитання про проект, пошукайте відповідь на сторінці Вікіпедія:Довідка. Якщо відповідь на Ваше питання там відсутня, поставте запитання у Кнайпі чи комусь із постійних дописувачів. Ви також можете розповісти про свої інтереси на сторінці Вікіпедія:Інтереси учасників.

Бажаємо успіхів та якнайбільше творчого задоволення! Якщо Вам необхідна допомога для перших кроків зверніться до користувачів, які є в Категорія:Користувачі, що допоможуть новачкам або ж можете розмістити оголошення на порталі спільноти (Кнайпа). Якщо у Вас є якісь цікаві вісті, пов'язані з Вікіпедією, Ви можете подати їх у Шаблон:Новини спільноти

P. S. Regardless of your languages skills, you are welcome to create your own User Page, link your UkrWiki user page or other pages of this project to Wikipedia projects in other languages, upload images, correct data, discuss problems, communicate & cooperate with the community. Please, use language templates from Вікіпедія:Вавилон or create your own.
You can ask for further help at the help desk of the community portal --Erud 06:32, 25 травня 2009 (UTC)Відповісти

Екран (кінотеатр, Київ)[ред. код]

Судячи з усього (тема, намічені Вамі розділи) стаття має бути дуже цікавою і потрібною. Чи плануєте дописувати ? З повагою, --IgorT 15:01, 8 січня 2010 (UTC)Відповісти

Порушення авторських прав у статті Арсенал (завод)[ред. код]

Дякуємо, що ви зробили свій внесок у статтю Арсенал (завод), але, на жаль, ми не можемо його прийняти, тому що цей текст захищений авторськими правами і є скопійованим без змін із сайту http://zavodarsenal.kiev.ua/index.php?lang=ua. Як явне порушення авторських прав ми змушені будемо видалити ваш внесок у статтю Арсенал (завод).

Якщо ви впевнені у тому, що стаття не порушує авторські права, або у вас є дозвіл від власника авторських прав на те, щоб вільно поширювати матеріал статті на умовах ліцензії GFDL, ви можете написати про це на сторінці обговорення статті або на сторінці Вікіпедія:Відновлення вилучених сторінок.

Якщо ви є автором даної статті, але розмістили її на власному веб-сайті раніше, то просто помістіть на сайті наприкінці сторінки зі статтею повідомлення "Матеріали статті дозволяється використати відповідно до ліцензії GNU FDL", після чого можете сміливо подавати заявку на відновлення статті, і вона буде відновлена.

Ви також можете переписати зміст чужого тексту своїми словами й дати посилання на сайт із докладнішим описом --Erud 11:14, 11 березня 2010 (UTC).Відповісти

ст. м. Герцена[ред. код]

Вперше чую про таку станцію метро між Дорогожичами та Лук'янівською. Скажіть, звідки така інформація?--vityok 09:16, 26 березня 2010 (UTC)Відповісти

я напишу про це сьогодні статтю вона мала б вимати виходи на задній двір інституту КИМО, але в середині 90х через брак коштів її не добудували.Нині на перегоні між лукянівкою і дорогожичами на місці імовірної станції є пожежна платворма і аварійний вихід для пасажирів назовні. станція має свій номер назва походить від вулиці Герцена на яку б мали би бути зроблені виходи правда в середині 90х планували її назвати Загорівською

http://forum.metropoliten.kiev.ua/viewtopic.php?t=819 а тему Герцина - тунель в районе станции чугунный, есть чеканка начало и конец станции, разширения пока нет, но есть разные технология сбора станций. так как разширения туннеля нет, есть 100 метровые аврийные платформы шириной где-то сантиметрво по 50 в обоих тунелях, кроме того проколы и центральный зал уже в наличии. на верх выходит две вентиляционные шахты ам планируется построить новый масив, так что думаю лет через 5-10 к ней вернутся

http://www.likos.com.ua/levoberezhnaya-metro-line-building-tender/ В Киевском метрополитене есть две фактически готовые, но не открытые станции: «Теличка» и «Львовская брама». Из них до сих пор не построены выходы на поверхность, поэтому считается, что они готовы на 30—70%. Есть техническая станция «Герцена» (между «Лукьяновской» и «Дорогожичами»). Эти 3 с танции можно назвать «долгостроями», так как они в замороженном состоянии больше 15 лет.

http://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%97%D0%B0%D0%B3%D0%BE%D1%80%D1%96%D0%B2%D1%89%D0%B8%D0%BD%D0%B0 Коли в кінці 1990-х років подовжували лінію метро до станції "Дорогожичі", на задньому дворі Інституту міжнародних відносин розгорнулося масштабне будівництво. Тут планували збудувати станцію "Герцена" або "Загоровську" та влаштувати кінцеву тролейбуса №6 з Виноградаря. Але міська влада вирішила зекономити - і у 2000-му році відкрили зразу "Дорогожичі", а замість "Загоровської" звели аварійні платформи та пожежний вихід на поверхню.

Ясно, дякую, схоже що треба буде повернути назад інформацію про неї. Просто шо ніколи не чув, хоч і часто там їзжу, гадав, що двох недороблених станцій на одну гілку вже достатньо, виявляється, що їх там три...--vityok 12:45, 26 березня 2010 (UTC)Відповісти
На самом деле центрального зала на «Герцена» нет. С заготовками под платформы там тоже не очень... И веншахта станционная только одна, а не две. Кстати с чётным, станционным номером.--AMY 81-412 14:26, 29 березня 2010 (UTC)Відповісти


Звернення до киян[ред. код]

Шановний киянину! Чи не буде Ваша ласка допомогти проекту "Вікі любить пам'ятки" і долучитися до опрацювання списку пам'яток Києва? Що треба робити описано на сторінці проекту. Ви також можете оглянути вже готові списки (напр. цей) в якості прикладу. Проект був би дуже вдячним за допомогу!

Статтю Купідон (кнайп-клуб) номіновано на вилучення[ред. код]

Стаття Купідон (кнайп-клуб), значний внесок до написання якої зробили Ви, була номінована на вилучення. Якщо Ви зацікавлені у обговоренні з цього приводу, будь ласка, залиште свій коментар на сторінці обговорення номінацій за 17 вересня 2012. Kharkivian (обг.) 20:27, 17 вересня 2012 (UTC)Відповісти

Запрошення на Вікіфлешмоб[ред. код]

Шановний(а) дописувачу української Вікіпедії Selykv!

В минулому ви створили 10 статей Вікіпедії та додали 64 кб вікітексту — це значний внесок, який ми цінуємо! Однак за перші три місяці 2014 року ви здійснили не більше 10 редагувань статей та не започаткували нових.

Тож запрошуємо долучитися до першого Вікіфлешмобу в українській Вікіпедії, який відбудеться у неділю 27 квітня 2014 — це гарна нагода створити нову статтю разом із сотнями інших користувачів та допомогти українській Вікіпедії сягнути півмільйона статей. Охочі учасники акції зможуть отримати невеличкі сувеніри (особисто на вікізустрічі чи поштою).

Акція присвячена пам'яті вікіпедиста Ig2000, який планував організувати цей захід, але дочасно загинув на Майдані 20 лютого…

Долучайтеся! --Amakuha (обговорення) 02:06, 24 квітня 2014 (UTC)Відповісти

Запрошення[ред. код]


--✍ Крупскі Алег обг · внес @ 10:09, 17 липня 2014 (UTC)Відповісти

Запрошення до участі у тижні географії[ред. код]

--MediaWiki message delivery (обговорення) 10:30, 14 квітня 2015 (UTC)Відповісти

Запрошення на Вікіфлешмоб 2016[ред. код]

Шановний(а) дописувачу(ка) української Вікіпедії Selykv!

В минулому ви створили 10 статей Вікіпедії та додали 65 кб вікітексту — це значний внесок, який ми цінуємо! Однак за грудень та січень ви не здійснили жодних редагувань статей та не започаткували нових.

Тож запрошуємо долучитися до традиційного щорічного Вікіфлешмобу в українській Вікіпедії, який відбуватиметься протягом 29–31 січня 2016 — це гарна нагода створити нову статтю разом із сотнями інших користувачів. Охочі учасники акції зможуть отримати невеличкі сувеніри (особисто на вікізустрічі у вашому місті чи поштою). Долучайтеся!

P.S. Ідея проведення Вікіфлешмобів належить Ігорю Костенку, дописувачу Вікіпедії з Небесної сотні.

--Amakuha (обговорення) 21:35, 28 січня 2016 (UTC)Відповісти

Зголошуйтесь допомогти з відбором фотографій[ред. код]

Через три дні закінчиться фотоконкурс «Вікі любить пам'ятки» і з першого жовтня почнеться довгий шлях до визначення переможців. Роботі журі передує підготовче відсіювання фотографій, які очевидно не претендують на перемогу: знімки, де немає пам'яток, фото відверто поганої якості, світлини, на яких немає пам'яток, фото охоронних табличок. Щоб допомогти оргкомітету з підготовчим відсіюванням, не треба бути фотопрофесіоналом, а треба мати вільний час і влучне око.

Якщо у вас є час на те, щоб 1—7 жовтня допомогти з розбором фотографій конкурсу, будь ласка, дайте про це знати, написавши на wlmwikimediaukraine.org.ua. Дякую! -- ViraMotorko (WMUA) (talk) 17:33, 27 вересня 2016 (UTC)Відповісти

Статус Файл:Остання барикада.png[ред. код]

Дякуємо за те, що ви завантажили на сервер Вікіпедії файл Файл:Остання барикада.png. Однак на сторінці опису файлу немає супровідної інформації щодо джерела, авторства та ліцензії або ця інформація неповна чи недостовірна. Якщо ви не є автором даного файлу, ви повинні якимось чином обґрунтувати свої права завантажувати його у Вікіпедію. Також у цьому випадку необхідно вказати джерело файлу, тобто дати посилання на сайт (або інше джерело), з якого ви взяли цей файл, а також умови використання файлів із вказаного сайту.

На сторінці опису файлу завжди вказуйте шаблон з ліцензією, під якою опубліковано цю роботу. Якщо ви є його автором, ви можете використати шаблон {{Cc-by-sa-3.0}} для того, щоб ліцензувати файл під CC-BY-SA, або {{PD-self}}. Щоб довідатись про те, які ще існують шаблони з ліцензіями, дивіться статтю Вікіпедія:Шаблони:Авторські права або Короткий довідник.

Якщо ви завантажили й інші файли, будь ласка, перевірте, скориставшись цим сервісом, чи зазначено на їхніх сторінках опису джерело, а також шаблон з ліцензією. Якщо статус завантажених вами файлів не з'ясується протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені вилучити завантажений вами файл із сервера.

Дякуємо за розуміння. Чорний Кіт Обг. 22:37, 8 липня 2018 (UTC)Відповісти

Місяць Української революції та державності[ред. код]

Доброго дня! Запрошуємо долучитися до місячника статей Української революції та державності, що проходитиме з 14 листопада до 14 грудня. Допоможіть збільшити кількість та покращити якість статей на історичну, культурну, воєнну та інші теми безпосередньо пов'язані з революційною добою та українською державністю. Ми підготували список статей до створення, але можете пропонувати свої. Приєднуйтесь!

--TohaomgBot (обговорення) 21:02, 15 листопада 2018 (UTC)Відповісти

Сторінку Ukrainian Cinema Village номіновано на вилучення[ред. код]

Стаття Ukrainian Cinema Village, значний внесок до написання якої зробили Ви, була номінована на вилучення. Якщо Ви зацікавлені у обговоренні з цього приводу, будь ласка, залиште свій коментар на сторінці обговорення номінацій за 15 серпня 2019. Що ще можна зробити? --Mitte27 (обговорення) 13:51, 15 серпня 2019 (UTC)Відповісти

Пишемо про пам’ятки культури до Вікіпедії[ред. код]

Вітаю! До кінця лютого триває акція зі створення та поліпшення статей про пам'ятки культури України — тематичний тиждень «Пишемо про пам'ятки культури до Вікіпедії».

Ми проводимо фотоконкурс «Вікі любить пам'ятки» з 2012 року, і за ці роки вдалося зібрати 280 тисяч вільних фотографій пам'яток культури. На жаль, далеко не всі з цих пам'яток належно представлені в українській Вікіпедії, і далеко не всі якісні фотографії використовуються у статтях Вікіпедії. Ми прагнемо покращити це.

Ви берете участь у вікіпроекті «Вікі любить пам'ятки» — тож, можливо, вам було б цікаво долучитися до цієї акції. Як приємний бонус, найактивніші учасники місячника отримають брендовані сувеніри та подарунки від ГО «Вікімедіа Україна» )

Долучайтеся! --Acedtalk (від імені організаційного комітету «Вікі любить пам'ятки») (від імені організаційного комітету «Вікі любить пам'ятки») 19:02, 6 лютого 2020 (UTC)

Пишемо про пам’ятки культури до Вікіпедії[ред. код]

Вітаю! До кінця лютого триває акція зі створення та поліпшення статей про пам'ятки культури України — тематичний тиждень «Пишемо про пам'ятки культури до Вікіпедії».

Ми проводимо фотоконкурс «Вікі любить пам'ятки» з 2012 року, і за ці роки вдалося зібрати 280 тисяч вільних фотографій пам'яток культури. На жаль, далеко не всі з цих пам'яток належно представлені в українській Вікіпедії, і далеко не всі якісні фотографії використовуються у статтях Вікіпедії. Ми прагнемо покращити це.

Ви брали участь у фотоконкурсі «Вікі любить пам'ятки» в Україні — тож, можливо, вам було б цікаво долучитися і до цієї акції. Як приємний бонус, найактивніші учасники місячника отримають брендовані сувеніри та подарунки від ГО «Вікімедіа Україна» )

Долучайтеся! --Acedtalk (від імені організаційного комітету «Вікі любить пам'ятки») (від імені організаційного комітету «Вікі любить пам'ятки») 19:11, 6 лютого 2020 (UTC)

Шаблон Edited-розділ у статті Десенська ГЕС[ред. код]

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що у статті Десенська ГЕС був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited-розділ}}, оскільки вона не редагувалася понад 15 днів. — KrBot (обговорення) 14:18, 24 квітня 2021 (UTC)Відповісти

WRating — сервіс, який оцінює ваш внесок у відвідуваність Вікіпедії.[ред. код]

Привіт. Дякую, що наповнюєте українську Вікіпедію. Мене звати Андрій UkrFace і я розробник рейтингу WRating. Рейтиг зіставляє об'єм правок, які ви зробили, з відвідуваністю відповідних статтей.
Система вже оцінила ваш акаунт. Завдяки вашому внеску Вікіпедія у червні отримала 2 243 переглядів (детальніше).
Рейтинг оновлюється щомісяця, зазвичай до 5-го числа кожного місяця.
Також я розробив юзербокс:

РЕЙТИНГ
W
Слідкую за своїм рейтингом на WRating
Код: {{WRating|wiki=uk|username=Selykv}}

Його можна розмістити на своїй сторінці, посилання з нього веде прямо на ваш результат.
Буду радий бачити вас серед користувачів рейтингу.
UkrFace (обговорення) 07:50, 11 липня 2021 (UTC)Відповісти

Сторінку Купідон (кнайп-клуб) номіновано на вилучення[ред. код]

Стаття Купідон (кнайп-клуб), значний внесок до написання якої зробили Ви, номіновано на вилучення. Якщо Ви зацікавлені в обговоренні з цього приводу, будь ласка, залиште свій коментар на сторінці обговорення номінацій за 24 січня 2023. Що ще можна зробити? --Τǿλίκ 002 (обговорення) 11:17, 24 січня 2023 (UTC)Відповісти

Запрошення долучитися до Місяця географії[ред. код]

Запрошення долучитися до Місяця географії
Вітаю! Запрошую вас долучитися до Місяця географії, що триватиме весь травень.
--Олексій (обговорення) 21:43, 16 квітня 2024 (UTC)Відповісти