Обговорення користувача:Sumno

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Найсвіжіший коментар: Dim Grits у темі «Ґ-диверсія» 7 років тому
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Ласкаво просимо до україномовної Вікіпедії![ред. код]

Якщо Ви початківець, то пропонуємо переглянути деякі корисні поради:

Сподіваємося, що Ви візьмете участь у подальшій роботі нашого спільного відкритого проекту не тільки як читач, але і як дописувач.

На сторінках обговорень бажано ставити автоматичний підпис за допомогою чотирьох знаків (~~~~).

Якщо виникли запитання про проект, пошукайте відповідь на сторінці Вікіпедія:Довідка. Якщо відповідь на Ваше питання там відсутня, задайте запитання у Кнайпі чи комусь із постійних дописувачів. Ви також можете розповісти про свої інтереси на сторінці Вікіпедія:Інтереси учасників.

Бажаємо успіхів та якнайбільше творчого задоволення! Якщо Вам необхідна допомога для перших кроків зверніться до користувачів, що є в Категорія:Користувачі,_що_допоможуть_новачкам або ж можете замістити оголошення на порталі спільноти (Кнайпа). Якщо у Вас є якісь цікаві вісті, пов'язані з Вікіпедією, Ви можете подати їх у Шаблон:Новини спільноти

P. S. Irrespective of your languages skills, you are welcomed to create your own User Page, introduce interwiki, load images, correct data, discuss problems, communicate & cooperate with community. Please, use language templates from Вікіпедія:Вавілон or create your own ones.
You can ask help of Community on CommunityPortal (help): Додати нове обговорення (Add new discussion/problem) --Yakudza -พูดคุย 20:44, 28 листопада 2006 (UTC)Відповісти

Пропозиція[ред. код]

Шановний Богдане! Мені подобається та енергія, з якою Ви включилися у Вікіпедію. Тільки статтю про самого себе — Логвиненко Богдан Анатолійович — я би рекомендував зняти самому: зробити такий шляхетний і мудрий крок, аби показати, що Вам не стільки важливо, буде про Вас стаття у Вікіпедії чи не буде, скільки важливо рухати вперед українську справу — в проекті СУМНО, у Вікіпедії, у статтях в «Газеті по-українськи» і т. д. А стаття про Вас у Вікіпедії неодмінно буде: самі вікіпедисти звернуться і попросять написати. Згадайте булгаківську Маргариту (ніколи нічого не просіть) — будьте гордими, як Маргарита, і Ви все матимете. А щодо Ганни Барвінок, то вона залишила помітний слід в українській куультурі. Інша річ, стаття про неї може бути недолугою. Але, на жаль, сама вона її з 19 століття дописати вже не зможе, а ми «ленивы и нелюбопытны», як казав класик. Ще раз бажаю успіху. І поміркуйте не стільки над моїми словами, скільки над принципом Маргарити (перечитайте епізод у книзі, перегляньте його у фільмі Бортка). З повагою --Amatorov 09:10, 23 липня 2007 (UTC)Відповісти

Зображення[ред. код]

Дякуємо за завантаження нових зображень! На жаль, при автоматичній перевірці їх описів виявились деякі проблеми. Зверніть увагу, що опис кожного зображення обов'язково повинен містити вказівку на його автора і шаблон ліцензії. Докладніше про правильний опис зображень ви можете прочитати на сторінках ВП:ЛЗ, ВП:ЛЗ-КД, ВП:ШАП, ВП:ДК. Зображення, що не мають необхідних даних в описах, підлягають безумовному вилученню через 7 днів після виявлення. Будь ласка, виправте описи наступних зображень (зробити це можна, натиснувши посилання «редагувати» вгорі сторінки зображення):

--BotCat 08:38, 7 серпня 2007 (UTC)Відповісти

Вікізустріч[ред. код]

Запрошую на вікізустріч у Києві. Див. Вікіпедія:Вікізустрічі#Дев'ята зустріч.--AHbot 00:37, 10 січня 2008 (UTC)Відповісти

Вимога ліцензування[ред. код]

Шановний користуваче! Зображення, завантажені Вами у Вікіпедію, були або без ліцензії чи даних опису, неправомірного чи невідповідного ліцензування. Будь ласка, перевірте та пропишіть відсутні дані, чи, по можливості, замініть вільними медіями. Перевірити власні чи чужі медія можна по віднесенню до Категорія:Зображення_з_неясним_ліцензійним_статусом, засобами tools.wikimedia.de, вказавши свої дані, за допомогою внеску користувача (бічна панель; вибираючи відповідний простір). Зображення, помічені Вами як добропорядні, мають відповідати en:Wikipedia:Non-free use rationale guideline (Вікіпедія:Критерії обґрунтування добропорядного використання, буде перекладене згодом, як і шаблон для прописання цих даних). Невільні зображення, що не відповідають критеріям добропорядного використання, можуть бути вилучені після закінчення 7 діб (14 діб для зображення завантажених до 25 травня 2007 року) після дати установки шаблону. При зазначенні GFDL вказуйте автора та джерело.Albbot 18:44, 22 лютого 2008 (UTC)Відповісти

Сумнівні медія:

  1. Image:Sumno.gif
  2. Image:3-web.jpg

Статус зображення Зображення:Sumno.gif[ред. код]

Дякуємо за те, що ви завантажили на сервер Вікіпедії зображення Зображення:Sumno.gif. Однак на сторінці опису зображення немає супровідної інформації відносно джерела, авторства та ліцензії, або ця інформація неповна чи невірна. Якщо ви не є автором даного зображення, ви повинні якось обґрунтувати свої права завантажувати його у Вікіпедію. Також у цьому випадку необхідно вказати джерело зображення, тобто дати посилання на сайт (або інше джерело), з якого ви взяли дане зображення, а також умови використання зображень із даного сайту.

На сторінці опису зображення завжди вказуйте шаблон з ліцензією, під якою випущене дане зображення. Якщо ви є його автором, ви можете використати шаблон {{GFDL-self}} для того, щоб ліцензувати зображення під GFDL або {{PD-self}}. Щоб довідатись про те, які ще існують шаблони з ліцензіями, дивіться статтю Вікіпедія:Шаблони:Авторські права або Короткий довідник.

Якщо ви завантажили й інші зображення, будь ласка, перевірте, скориставшись цим сервісом, чи зазначено на їх сторінках опису джерело, а також шаблон з ліцензією. Якщо статус завантажених вами картинок не з'ясується протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені вилучити завантажене вами зображення із сервера.

Дякуємо за розуміння. Darvin 12:06, 25 березня 2008 (UTC)Відповісти

Запрошую до співпраці[ред. код]

Вітаю! Запрошую до співпраці у новоствореному вікіпроекті «Українська література»Tomahiv 00:29, 12 січня 2010 (UTC)Відповісти


Звернення до киян[ред. код]

Шановний киянину! Чи не буде Ваша ласка допомогти проекту "Вікі любить пам'ятки" і долучитися до опрацювання списку пам'яток Києва? Що треба робити описано на сторінці проекту. Ви також можете оглянути вже готові списки (напр. цей) в якості прикладу. Проект був би дуже вдячним за допомогу!

Статус Файл:Logvynenko.jpg[ред. код]

Дякуємо за те, що ви завантажили на сервер Вікіпедії файл Файл:Logvynenko.jpg. Однак на сторінці опису файлу немає супровідної інформації щодо джерела, авторства та ліцензії або ця інформація неповна чи недостовірна. Якщо ви не є автором даного файлу, ви повинні якимось чином обґрунтувати свої права завантажувати його у Вікіпедію. Також у цьому випадку необхідно вказати джерело файлу, тобто дати посилання на сайт (або інше джерело), з якого ви взяли цей файл, а також умови використання файлів із вказаного сайту.

На сторінці опису файлу завжди вказуйте шаблон з ліцензією, під якою опубліковано цю роботу. Якщо ви є його автором, ви можете використати шаблон {{Cc-by-sa-3.0}} для того, щоб ліцензувати файл під CC-BY-SA, або {{PD-self}}. Щоб довідатись про те, які ще існують шаблони з ліцензіями, дивіться статтю Вікіпедія:Шаблони:Авторські права або Короткий довідник.

Якщо ви завантажили й інші файли, будь ласка, перевірте, скориставшись цим сервісом, чи зазначено на їхніх сторінках опису джерело, а також шаблон з ліцензією. Якщо статус завантажених вами файлів не з'ясується протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені вилучити завантажений вами файл із сервера.

Дякуємо за розуміння. Анатолій (обг.) 19:29, 8 червня 2015 (UTC)Відповісти

Запрошення до участі в тижні народів Росії[ред. код]

Ґ-диверсія[ред. код]

Доброго дня, вікікориснику Sumno!

Вибачаюсь за те, що відриваю від ваших справ. Прошу звернути вашу увагу на діяльність цього користувача. Може Ви стикались з нею й раніше, можливо навіть спотикались об таке. Я не прибічник тотальної бездумної заміни г на ґ, особливо в усталених термінах і назвах, але таку підривну діяльність, що не додає статтям жодної нової корисної інформації, яка тільки шкодить розвиткові проекту, не можна попускати. Така конфліктна й беззмістовна діяльність не повинна залишатись непоміченою. Залишите свій голос, можливо репліку — він не залишиться непоміченим. Наперед дякую!

З повагою до вашого внеску.--Dim Grits 12:17, 23 листопада 2016 (UTC)Відповісти

Запрошення на Вікімарафон 2017[ред. код]

Привіт! 30 січня Українській Вікіпедії виповниться 13 років. Запрошуємо долучитися до Вікімарафону, який відбудеться 28—30 січня 2017 — це гарна нагода створити нову статтю разом із сотнями інших користувачів. Охочі учасники акції зможуть отримати невеличкі сувеніри. Також приходьте на вікізустріч у Києві!