Обговорення користувача:Visem/Архіви/2013/липень

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

НП Украины

Здравствуйте Visem, в ближайшем будущем планируем создать статьи о всех, или почти всех, населенных пунктах Украины в Армянской ВП. Не могли ли подсказать источники, где наиболее сконцентрирована информация о НП Украины. С уважением --Beko (обговорення) 08:17, 29 червня 2013 (UTC)

Здравствуйте! Мне было бы очень приятно видеть информацию о НП Украины на армянском. Если получиться сделать заливку всех НП, тогда армвики станет второй после русской кто сделал это. Сейчас интернет у меня не очень, но думаю что из внешних ресурсов лучшим является сайт Верховной Рады Украины rada.gov.ua там конечно информация немного устаревшая, но зато есть по всех НП. А ещё лучше использовать укрвики. Там вся эта информация есть. С уважением,--visem (обговорення) 18:51, 29 червня 2013 (UTC)
Спасибо за подсказку. Кажется rada.gov.ua то что надо.--Beko (обговорення) 19:58, 29 червня 2013 (UTC)
Вот тут более точна ссылка - http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/z7503/a002. Если что, могу еще у пару человек уточнить. Кстати, у нас есть проект Населені пункти, там и работают наши спецы. Если что, могу перевести слова на русский. С уважением, --Nickispeaki (обговорення) 20:21, 22 липня 2013 (UTC)

Хочу проконсультироваться с Вами по поводу вандализма в Википедии

Здравствуйте! Хочу проконсультироваться с Вами по поводу вандализма в Википедии, в частности в моих статьях. Мой емейл tim_0102@i.ua Заранее спасибо! — Це написав, але не підписав користувач Доктор Сильвертон (обговореннявнесок) 14:30, 8 липня 2013 (UTC).

Місяць Вінничини №2

— Шиманський હાય! 17:27, 8 липня 2013 (UTC)

Дякую за запрошення та за реалізацію моєї давньої ідеї! Супер, вже долучився!!!--visem (обговорення) 18:28, 8 липня 2013 (UTC)

Привет из Армении

Здравствуйте.

Уважаемый Visem, пожалуйста распространите среди ваших участников.

Приглашаем всех желающих принять участие:

http://meta.wikimedia.org/wiki/WikiConference_Yerevan_2013

https://blog.wikimedia.org/2013/06/25/wikiconference-yerevan-2013/

Посылку пока не получила.

Всего наилучшего,

Сусанна.SusikMkr (обговорення) 09:23, 10 липня 2013 (UTC)

Спасибо большое! Распостраню. Думаю посылку должны получить в ближайшее время. --visem (обговорення) 09:26, 10 липня 2013 (UTC)

Населені пункти Лівану

Створюю шаблони для населених пунктів Лівану за провінціями (типу Шаблон:Південний Ліван). Деінде у статтях районів нема населених пунктів. Якщо будете додавати до статті, то пододавайте заразом і до шаблонів.--KuRaG (обговорення) 11:15, 12 липня 2013 (UTC)

Добре, дуже дякую Вам за допомогу! --visem (обговорення) 16:47, 12 липня 2013 (UTC)

Робоча зустріч, внесення змін до статуту ГО «Вікімедіа Україна»

Доброго дня. Інформую, що 21 липня 2013 р. в м. Києві відбудеться робоча зустріч Ініціативної групи з питань внесення змін до статуту Громадської організації «Вікімедіа Україна». Детальніше тут. --Ліонкінг (обговорення) 19:40, 13 липня 2013 (UTC)

Про підготовку та подання грантової заявки на друге півріччя 2013 року

привіт! я завантажила бюджет на сайт борду. глянь, будь ласка. бо ми ризикуємо навіть до початку ВЛП не отримать гранту --アンタナナ 22:20, 20 липня 2013 (UTC)

Привіт! Ну я підтримую в цілому. Тільки не розумію чому на Вікіекспедиції сума менша ніж на загальні збори? Але думаю иає вистачити. --visem (обговорення) 22:26, 20 липня 2013 (UTC)
якщо витратимо на експедиції, то ЗЗ буде скромним ;)) а Ти хоча б приблизно не зможеш сказать, яка вартість поїздки до Єревану могла б бути? --アンタナナ 00:38, 21 липня 2013 (UTC)
Ну десь 1500-3000 грн, залежно від обраного шляху і ціни на квитки (як вони ті ціни встановлюють на бюджетні літаки я ще не вивчив). --visem (обговорення) 08:42, 21 липня 2013 (UTC)

Славутич

Привіт! Пішла перша партія фоток! Всього 107. Сьогодні можу не встигнути, тоді завтра. Антанані напишу при можливості. фотки зі Славутича, сьогоднішні --Nickispeaki (обговорення) 20:02, 22 липня 2013 (UTC)

Привіт! Фотки цікаві маєте! Там тільки категорію поправ, бо вона якась червона. А так все супер! --visem (обговорення) 20:14, 22 липня 2013 (UTC)

Єреван.

Ще раз привіт! На Єреванську конференцію ще можна реєструватися? Що для того треба? На сайті щось не зрозумів - реєстрація ще не відкрита? --Nickispeaki (обговорення) 20:15, 22 липня 2013 (UTC)

Привіт! Я не знаю, ми там як гості, тому думаю що приймуть нас з усією вірменською гостинністю. Головне щоб ми повідомили організаторів за пару тижнів про кількість та склад учасників. --visem (обговорення) 20:17, 22 липня 2013 (UTC)

... а ось і друга тисяча

Цей користувач долучився до заливки другої тисячі статей з футбольного інкубатора

Шановний Visem, ось і двохтисячна заготовка з футбольного інкубатора перебралася до основного простору укрвікі. Будь ласка, приміть цей юзербоксик як символічну відзнаку Вашого вагомого внеску до роботи з наповнення україномовного розділу статтями про футболістів. Зі щирою надією на подальшу співпрацю, Thevolodymyr (обговорення) 07:15, 23 липня 2013 (UTC)

Дуже дякую! Вас також вітаю з цією чудовою подією! Бажаю Вам продовжувати роботу в тому ж дусі та бажаю нових досяг у нашій спільній справі! --visem (обговорення) 07:29, 23 липня 2013 (UTC)

Бакал Іполіт Іванович

Вітаю! Знайшов статтю про цього художника і вирішив її «розізолювати». Хотів піти по найпростішому шляху — додати у розділ «Персоналії» у статті про село, де він народився (а села Молдови, я так розумію, у нас є всі), та не вийшло. Не допоможете ідентифікувати населений пункт Тіміліуц (Кишинівського уїзду Бессарабської губернії), бо я не знайшов його у мережі (лише згадки у електронних архівах документів минулого століття)? Буду вдячним за допомогу.— Шиманський હાય! 13:59, 26 липня 2013 (UTC)

Доброго вечора! Користуючись нагодою, хочу подякувати за організацію Тижня Вінниччини, який я давно мріяв провести. Шкода що зараз мало часу є для редагування, бо хочеться багато зробити. Щодо запитання, то я подивився дещо румунською мовою в інтернеті і схиляюсь більше до того, що це сучасне село Темелеуць (Калараський район). --visem (обговорення) 19:30, 26 липня 2013 (UTC)
Будь ласка ) Якщо чесно — побачив, що після тижня Сирії та Лівану пусте місце, тому вирішив його чимось «приткнути» (та й після тижня Вінниччини щось тихо, на серпень-вересень треба знову щось думати). Мене більше цікавить наша, українська тематика, тому вибрав регіон, у рамках тижня якого створили найменше статей (минулого разу, у рамках першого тижня Вінниччини створили лише 62 статті [зате аж 38 покращили]). Щоб, як то кажуть, «попідганяти хвости», створив сторінку тижня і уклав список необхідних статей. До Вінниччини маю настільки опосередковане відношення, що у рамках вікімісяця тільки й те роблю, що створюю статті про сільські ради і доповнюю статті про села. Єдине — над списком статей до написання я попрацював ґрунтовно, тому його можна буде використовувати і для третього тижня Вінниччини, а хоч й для якогось вікі-конкурсу. Дякую за допомогу з Іполітом Бакалом. Якщо буде потрібна яка допомога (у організації вікітижня, наприклад )) — звертайтесь. З повагою.— Шиманський હાય! 19:51, 26 липня 2013 (UTC)
У мене зараз на жаль мало часу, а тут ще буду їхати на Соловки скоро, то мабуть не зможу писати статті. Взагалі трохи маю матеріалу для поліпшення та для ілюстрування статей. Треба якось опрацювати. Зараз пишу найлегше, про малі річки, бо маю матеріал про притоки Собу. В майбутньому також хочу якісь заходи ще на Вінниччині зробити, наприклад Вікізустрічі та Вікіекспедиції. Все таки рідний край. А щодо Вікітижнів, то особисто мені хотілось би провести найближчим часом Тижні Алжиру, Ірану, загальний тиждень про країни Середземномор'я та про залізницю. Це те що крутиться в голові. Також планую ще брати участь у нинішній Галереї Слави. --visem (обговорення) 20:20, 26 липня 2013 (UTC)
Бажаю успіху у Вашій поїздці! Я теж скоро піду у віківідпустку (як мінімум на місяць), тому написання і покращення статей залишиться на совісті інших користувачів ). А з приводу вікітижнів — якось навіть брався організовувати місячник Ірану, та щось не осилив (десь з вересня можу спробувати ще раз). Алжир і Середземномор'я не будуть проблемою, а от із залізницею буде важче — я не спеціаліст.— Шиманський હાય! 20:28, 26 липня 2013 (UTC)
Дякую! Думаю, що після відпустки можна буде за Іран взятися. У мене поки ніяк руки не дойдуть поредагувати вікіпедію мовою фарсі, бо я її вивчав. Сподіваюсь найближчим часом виправитись ).--visem (обговорення) 20:38, 26 липня 2013 (UTC)
От і домовились (нагадаєте мені, якщо забуду). У мене ще й була думка зробити не просто Місяць Ірану, а місяць міжмовної співпраці (як у нас це було з естонцями, македонцями і вірменами), тим більше, якщо ви знаєте фарсі (легше буде домовитися з персами). Активних користувачів у них достатньо (щойно подивився — 2353, майже на 500 більше, ніж у нас), зацікавленість з нашого боку є + ще й отримаємо опис української тематики у такій цікавій вікіпедії.— Шиманський હાય! 20:48, 26 липня 2013 (UTC)
Так, я теж про це думав. Ну буду редагувати, то думаю з кимось зможу познайомитись із користувачів та й зробимо спільний Тиждень. --visem (обговорення) 20:55, 26 липня 2013 (UTC)

Тамань

Привіт. Ось тут зображено Керченську протоку, чи Таманську затоку? Бо якби протока, то берег був би такий, а так видно зарості очерету, що говорить про Таманську затоку. Але чи так це? --Вальдимар 09:15, 29 липня 2013 (UTC)

Вітаю! Так це Таманська затока. Це на початку коси, поблизу селища Ілліч, з іншої сторони від Керченської протоки. Це поруч із військовим меморіалом, що поблизу селища. Цей меморіал на початку коси, а на самій косі, поблизу Порту Кавказ є інший меморіал. Ось я вже завантажив фото. --visem (обговорення) 18:53, 29 липня 2013 (UTC)

Порушення авторських прав у статті ВНАУ (волейбольний клуб)

Дякуємо, що ви зробили свій внесок у статтю ВНАУ (волейбольний клуб), але, на жаль, ми не можемо його прийняти, оскільки цей текст захищений авторськими правами і скопійований без змін із сайту http://fvu.in.ua/index.php/clubs/superliga/men/1062-vnau.html. Як явне порушення авторських прав ми змушені вилучити Ваш внесок у статтю ВНАУ (волейбольний клуб). Надалі пропонується:

  • якщо Ви маєте дозвіл від власника авторських прав на те, щоб вільно поширювати матеріал статті на умовах ліцензії Creative Commons Attribution/Share-Alike, Ви повинні оформити дозвіл системи OTRS.
  • якщо Ви автор даної статті, але розмістили її на власному веб-сайті раніше, то просто розмістіть на сайті наприкінці сторінки зі статтею повідомлення «Матеріали статті дозволяється використати відповідно до ліцензії Creative Commons Attribution/Share-Alike», після чого можете сміливо подавати заявку на відновлення статті, і вона буде відновлена.
  • Ви також можете переписати зміст чужого тексту своїми словами й дати посилання на сайт із докладнішим описом. --Kharkivian (обг.) 13:06, 29 липня 2013 (UTC).

Зміни до статуту ГО «Вікімедіа Україна»

  1. Інформую про попередню (без врахування Ваших правок в ньому) готовність протоколу за наслідками проведення першої робочої зустрічі. У разі виявлення неточностей або помилок, редагуйте сміливо. Також у разі неповноти викладеної інформації, можете її доповнити, але прохання це робити в розумних межах - лише короткі висновки, бо це доведеться читати усім, а тексту і так виходить забагато. Посилання на протокол.
  2. Інформую про відкриття реєстрації на другу робочу зустріч ініціативної групи, що відбудеться в м. Києві 14 серпня 2013 р. о 19 год. 00 хв. Точне місце зустрічі буде визначено пізніше, попередньо, десь в центрі міста. Зареєструватися, висловити зауваження, побажання, пропозиції, коментарі, репліки, тощо з цього приводу можна тут. ЛіонкінгОбговорення --194.88.150.2 13:43, 31 липня 2013 (UTC)