Обговорення користувачки:Grantaire/Архіви/2013/листопад

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Ситуація з перейменуванням вашої сторінки користувача

Вітаю! Я так розумію, ви хотіли змінити ім'я свого облікового запису і звернулися за допомогою до користувача Olmi. Однак він вас неправильно зрозумів, тому перейменував лише вашу сторінку користувача. Перейменування особистої сторінки — ще не перейменування користувача, тому й на технічних сторінках нічого не змінилося. Перейменовувати користувачів можуть тільки бюрократи (адміністратори із додатковими правами) Української Вікіпедії, яким Olmi не є. Тому поки що повернув перейменування назад. Тепер до самого перейменування облікового запису. Це ім'я зайняте, тому наразі перейменування не є можливим. В принципі, якщо перейменування вам важливе, я можу провести так звану «узурпацію»: перейменувати той обліковий запис, а цей ваш перейменувати на місце звільненого. Для цього потрібно отримати згоду того користувача (або просто написати йому і не отримати заперечень). Або можете вибрати інший нік. --Acedtalk 17:07, 16 листопада 2013 (UTC)

Дякую! Ви пишете, що це ім'я зайняте й можна отримати згоду в того користувача, але ж лінк Користувач:Grantaire червоний. Теж саме в анг і фр вікі. То до кого звертатись? З повагою --Grantaire (обговорення) 20:48, 16 листопада 2013 (UTC)
Можна бути активним учасником Вікіпедії, не створюючи особисту сторінку. Тоді лінк залишається червоним, але ім'я користувача зайняте. Той юзер має кілька редагувань в Німецькій Вікіпедії. Їх справді небагато і вони зроблені давно, але формальну процедуру потрібно пройти: я напишу йому на сторінку обговорення і якщо відповіді не буде понад тиждень, то перейменую вас. Вас такий хід подій задовольняє? --Acedtalk 21:52, 16 листопада 2013 (UTC)
Дякую за проявлену увагу! Я знайшла німецького тезку Grantaire. Він проявив активність лише у грудні 2008 року й відтоді зник, а отже, сподіваюсь, що він не заперечуватиме .--Grantaire (обговорення) 20:29, 17 листопада 2013 (UTC)
Перейменував. Не забудьте перелогінитися під новим іменем. --Acedtalk 21:51, 17 листопада 2013 (UTC)

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що в статті Візова політика Європейського Союзу був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 20:30, 19 листопада 2013 (UTC)

Дякуємо за те, що ви завантажили на сервер Вікіпедії файл Файл:Українські студенти у Ряшеві.jpg. Однак на сторінці опису файлу немає супровідної інформації щодо джерела, авторства та ліцензії або ця інформація неповна чи недостовірна. Якщо ви не є автором даного файлу, ви повинні якимось чином обґрунтувати свої права завантажувати його у Вікіпедію. Також у цьому випадку необхідно вказати джерело файлу, тобто дати посилання на сайт (або інше джерело), з якого ви взяли цей файл, а також умови використання файлів із вказаного сайту.

На сторінці опису файлу завжди вказуйте шаблон з ліцензією, під якою опубліковано цю роботу. Якщо ви є його автором, ви можете використати шаблон {{Cc-by-sa-3.0}} для того, щоб ліцензувати файл під CC-BY-SA, або {{PD-self}}. Щоб довідатись про те, які ще існують шаблони з ліцензіями, дивіться статтю Вікіпедія:Шаблони:Авторські права або Короткий довідник.

Якщо ви завантажили й інші файли, будь ласка, перевірте, скориставшись цим сервісом, чи зазначено на їхніх сторінках опису джерело, а також шаблон з ліцензією. Якщо статус завантажених вами файлів не з'ясується протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені вилучити завантажений вами файл із сервера.

Дякуємо за розуміння. -- FileReviewerBot (обговорення) 22:43, 26 листопада 2013 (UTC)

Це повідомлення відсилається користувачам,
що завантажують до Вікіпедії вільні файли
Якщо Ви завантажуєте файл з вільною ліцензією (не добропорядне використання!), рекомендуємо завантажувати нові зображення у Вікісховище. Таким чином, інші користувачі з інших мовних розділів Вікіпедії, а також інших проєктів Фонду Вікімедіа зможуть використовувати наші зображення, відповідно не буде потреби перезавантажувати файли з однієї мовної версії Вікіпедії до іншої. Радимо відразу категоризувати файли, а також ставити відповідну ліцензію. Файли без зазначеної ліцензії будуть вилучені. (Наприклад, для українських державних символів, знаків це {{PD-UA-exempt}}).
привіт. вибачте, що турбую. будь ласка, вантажте вільні (особливо власноруч зроблені) фотографії одразу на Вікісховище. дякую! --アンタナナ 01:21, 27 листопада 2013 (UTC)