Обговорення користувачки:Zlir'a/галерея

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Здрастуйте, Zlir'a. В мене є зображення англійською мовою Autorecessive.svg стаття Гастрошизис. Я бачила Ви працюєте з таким типом зображень. Підкажіть яким чином можна змінити написи на ньому, потрібна спеціальна програма?--Astrazx (обговорення) 10:56, 1 травня 2012 (UTC)Відповісти

Доброго дня! Підходить будь-який графічний редактор для векторних зображень, наприклад Adobe Illustrator та CorelDraw. Але це платні програми, якщо у Вас їх нема, то найкраще встановити вільний редактор Inkscape. Користуватись ним досить нескладно, зокрема щоб змінити підписи достатньо двічі клацнути на тексті і замінити його на потрібний.
Ще одна річ — слід використовувати тільки шрифти із цього переліку, бо інакше вони можуть негарно відобаражатись. Більшість тих шрифтів також вільні і не встановлюються стандартно з відндовсом. Якщо у Вас нема жодного з них, то можна встановити, я, наприклад, останнім часом користують DejaVu Sans, завантажити можна тут (друге зверху посилання, завантажити, розпакувати, зайти в папку ttf та інсталювати шрифти).
Якщо виникнуть якісь труднощі — звертайтесь. Зрештою, я можу й перекласти те зображення, хоча, звісно, краще, щоб Ви самі навчились.
Ще бачила ось цей рисунок, який Ви завантажили - там трапилась помилка - два рази кришталик, один замість рогівки.
Між іншим, якщо маєте бажання, можете приєднуватись до нашого проекту біологія.--Zlir'a (обговорення) 18:39, 1 травня 2012 (UTC)Відповісти