Одного разу під Полтавою (сезон 11)

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Одного разу під Полтавою (сезон 11)
Країна Україна
Кількість епізодів 20
Трансляція
Телеканал ТЕТ
Перший показ 26 жовтня 202013 листопада 2020
Сезони
← Попередній
Сезон 10
Наступний →
Сезон 12
Перелік епізодів серіалу «Одного разу під Полтавою»

Одинадцятий сезон серіалу Одного разу під Полтавою, українського сіткому, який створено студією «Квартал-95» для телеканалу ТЕТ. Прем'ера відбулася 26 жовтня 2020. Студія «Drive Production» також займається продюсуванням Одного разу під Полтавою. Сезон вміщає 20 епізодів і виходив по 13 листопада 2020.

Актори і персонажі[ред. | ред. код]

Головні персонажі[ред. | ред. код]

  • Ірина Сопонару в ролі Яринки.
  • Юрій Ткач в ролі Юрчика.
  • Віктор Гевко в ролі Віті (кума Юрчика і Яринки).
  • Олександр Теренчук в ролі Сашка (дільничого).
  • Анна Саліванчук в ролі Віри (продавщиці сільмагу) .
  • Олександр Данильченко в ролі діда Петра.
  • Аліна Гордієнко в ролі продавщиці ринку.
  • Ірина Токарчук в ролі продавщиці ринку.
  • Олена Бондарєва-Рєпіна в ролі мами Юрчика.

Другорядні персонажі[ред. | ред. код]

Перелік серій[ред. | ред. код]

Номер
взагалі
Номер
в сезоні
Назва Режисер Сценарист(и) Дата показу
1891«Закриття ринку»Андрій БурлакаІлля Дерменжі, Сергій Бібілов і Рустем Емірсалієв26 жовтня 2020
Катастрофа — ринок у селі під Полтавою закривають, а на його місці хочуть будувати торгівельний центр. Юрчик і Яринка не збираються здавати ринок без бою і готуються до першого санкціонованого мітингу за збереження базару. Кум нагодився саме тоді, як Юрчик почав малювати плакати.
1902«Доставка»Андрій БурлакаІлля Дерменжі, Сергій Бібілов і Рустем Емірсалієв26 жовтня 2020
Юрчик влаштувався працювати кур’єром і зараз має відвезти чергове велике замовлення місцевим можновладцям. Та природа не чекає, і іноді доводиться відволікатися на справи більш приземлені. І дарма: на хвилину Юрчик пішов «у кущики» і залишився без замовлення на кілька тисяч гривень. От як тепер викручуватися?
1913«Брошка»Андрій БурлакаІлля Дерменжі, Сергій Бібілов і Рустем Емірсалієв27 жовтня 2020
Яринка отримує від мами Юрчика у подарунок брошку, яка їй дуже не подобається. Тож вона вирішує вдати, що загубила прикрасу. Виявилось, що брошка – реліквія сім’ї Юрчика, тому Яринка передумала втілювати свій план в реальність, але ж заждіть… Де брошка? Невже Яринка тепер її дійсно загубила?
1924«Брехун-Брехун»Андрій БурлакаТарас Стадницький27 жовтня 2020
Кум Вітя після прочитання статті в газеті вирішив більше ніколи не брехати. Юрчику ця ідея здалася смішною. Проте смішно бути перестало, коли кум почав розповідати секрети їхніх спільних махінацій. Тепер Юрчику треба переконати кума знову почати брехати. Та як це зробити?
1935«Заначка»Андрій БурлакаЄвген Пилипенко28 жовтня 2020
Сьогодні Яринка замість Юрчика вийшла продавати на ринок. Все ішло за планом, аж поки продавчині по-сусідству не запропонували Яринці якусь частку грошей залишати собі. Юрчик, який на ринку працює вже дуже давно, звичайно щось запідозрив. Як викрутиться Яринка та й чи взагалі викрутиться?
1946«Клеопатра»Андрій БурлакаІлля Дерменжі, Сергій Бібілов і Рустем Емірсалієв28 жовтня 2020
Юрчик дуже любить свою свинку Кльопу. Одного разу він заходить в сарай, щоб поговорити з нею. Господар так хоче проявити любов до своєї улюблениці, що вирішує її поцілувати. Раптово Кльопа перетворюється в жінку на ім’я Клеопатра, яка може виконати три бажання. Що ж загадає Юрчик?
1957«Велосипед»Андрій БурлакаЄвген Пилипенко29 жовтня 2020
У Віруні є бомбезна новина для Яринки! Дід Петро святкуватиме ювілей, і вони запрошені на вечірку! А це означає, що буде крута дискотека, запрошені зірки, або ж двійники зірок, та чудова нагода вигуляти найкращі сукні.А от Юрчик на базарі здійснив імпульсивну покупку — тепер у нього є велосипед.
1968«Пральна машина»Андрій БурлакаІлля Дерменжі, Сергій Бібілов і Рустем Емірсалієв29 жовтня 2020
Юрчик тішиться — за минулий місяць йому вдалося заробити відчутно більше, ніж планував. Тепер він в роздумах — купити мопед чи нове приладдя для рибалки… Але у Яринки є свій план, вона б хотіла нарешті мати в домі пральну машину і припинити знущатися над своїми руками. Чи погодиться Юрчик на таке капіталовкладення?
1979«Гермес»Андрій БурлакаІлля Дерменжі, Сергій Бібілов і Рустем Емірсалієв30 жовтня 2020
Одного дня до Юрчика прийшов Гермес – бог торгівлі і фінансів, покровитель товарообігу і валютно-обмінних операцій . І почали вони співпрацювати, а точніше – втілювати в життя бізнес-пропозицію Гермеса. А саме: купувати яблука в Аргентині і продавати під Полтавою втричі дорожче. Але для цього потрібні інвестиції...
19810«Гиря»Андрій БурлакаАртем Дамницький, Олександр Венедчук і Владислав Куран30 жовтня 2020
Сьогодні до кума прийшла геніальна бізнес-ідея, як розвести усе село на гроші. Для цього він прикріпив гирю до стола таким чином, щоб ніхто не зміг її підняти. Поставивши стіл з гирею у центрі ринку, Юрчик з кумом оголосили про початок атракціону. Невже ніхто не виведе їх на чисту воду?
19911«Поєдинок»Андрій БурлакаАртем Дамницький, Олександр Венедчук і Владислав Куран2 листопада 2020
Коли ставка кума у боксерському поєдинку вкотре не зіграла і поставлені гроші згоріли, його навідала справді геніальна ідея. Для того, щоб точно знати результат бою, треба просто взяти в ньому участь. Тож кум взявся організовувати свій поєдинок і обрав собі суперника — звісно ж, Юрчика. На це дійство обов’язково збереться подивитися усе село!
20012«Великий клієнт»Андрій БурлакаВіктор Гевко3 листопада 2020
Здається, скоро Юрчик та Яринка заварюватимуть чайний пакетик усього один раз! До Юрчика на ринку підійшов власник мережі ресторанів, який шукав постачальника овочів та фруктів. Вигідна угода вже майже в кишені, от тільки роль директора вигаданої Юрчиком суперфірми з вирощування органічних овочів буде грати Яринка.
20113«Лампа Аладіна»Андрій БурлакаЧингіс Мазінов4 листопада 2020
Юрчик з кумом вирішили піти на нічну рибалку, але у них не було на що ловити рибу. Вони взялися копати черв'яків біля хати і випадково наткнулись на щось металічне. Приглянувшись, вони побачили, що це була лампа Аладіна. Чим закінчилася чергова пригода Юрчика та кума, дивіться.
20214«Страшна подруга»Андрій БурлакаЄвген Пилипенко5 листопада 2020
Дівчата шукали пафосні статуси для нової фотографії в Instagram. Раптом Віруня натрапила на такий, що змусив задуматися подруг. Хто ж страшніша, Віра чи Яринка? Відповідь на це питання дівчата шукають з усім селом.
20315«Мільйонер»Андрій БурлакаЄвген Пилипенко6 листопада 2020
Сашко в черговий раз шукає особливо небезпечного злочинця. Відтепер Віра забороняє Юрчику брати продукти з її магазину в борг, тому Юрчик змушений вибивати гроші з кума, який заборгував йому пристойну суму. Саша пускає слух по селу, що Юрчик виграв мільйон у лотереї.
20416«Вальс»Андрій БурлакаЄвген Пилипенко9 листопада 2020
У Сашка свято — його відзначили за робочі заслуги і відправляють на щорічний бал для офіцерів до Києва. Віруня не рада, адже її, схоже, ніхто не запрошує, до того ж, у неї є сумніви, що Сашко взагалі вміє танцювати вальс. Кум та Юрчик планують нелегальний похід за зерном, а Яринка дуже хоче нарешті поставити на городі опудало від ворон. Та Юрчик щось не поспішає виконувати її прохання.
20517«Брат»Андрій БурлакаЄвген Пилипенко10 листопада 2020
Сьогодні веселий та безтурботний ранок Юрчика зіпсував один телефонний дзвінок. Мама повідомила, що до нього їде двоюрідний брат Микола, якого він не бачив 5 років, і ще б стільки ж не бачив. Адже Микола – це зосередження неприємностей: в дитинстві він постійно робив так, що Юрчик був в усьому винен. Він навіть з 5 класу поступив в ПТУ не тому, що дуже розумний, а тому, що його зі школи хотіли здихатися. Юрчик упевнений: це не брат – це справжній сатана!
20618«Новий власник»Андрій БурлакаЧингіс Мазінов11 листопада 2020
Почувши про відкриття ринку землі, Вітя швидко зорієнтувався і одразу ж придбав собі ділянку з місцевим ринком. Тепер кмітливий підприємець вимагає з продавців подвійну оренду, навіть від кумів Юрчика з Яринкою. Жоден із селян не згоден з новими умовами, люди просять Юрчика поговорити з Вітьою, адже вони як не як родичі. Чи вдасться Юркові повпливати на підприємливого кума?
20719«Дитячі мрії»Андрій БурлакаАртем Дамницький, Олександр Венедчук і Владислав Куран12 листопада 2020
У кожного є дитяча мрія. Так Юрчик усе дитинство мріяв про машинку на радіокеруванні, яка була у його кума. Яринка мріяла самостійно з'їсти великий кілограмовий торт-морозиво. А Вєрунчик мріяла бути найкрасивішою у класі і щоб усі про це знали. То чия дитяча мрія збудеться сьогодні – дивіться.
20820«Джерело»Андрій БурлакаЄвген Пилипенко13 листопада 2020
Кум під час копання знаходить підземне джерело з найсмачнішою водою. Бажаючи використати знахідку з користю, кум пропонує Юрчику організувати бізнес з продажу води. Оскільки бізнес не користується успіхом, дід Петро пропонує просувати ексклюзивний товар в соцмережах. Однак як тільки бізнес почав увінчатися успіхом, кума з Юрчиком застала халепа.

Примітки[ред. | ред. код]