Одного разу під Полтавою (сезон 10)

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Одного разу під Полтавою (сезон 10)
Країна Україна
Кількість епізодів 20
Трансляція
Телеканал ТЕТ
Перший показ 14 вересня 20202 жовтня 2020
Сезони
← Попередній
Сезон 9
Наступний →
Сезон 11
Перелік епізодів серіалу «Одного разу під Полтавою»

Десятий сезон серіалу Одного разу під Полтавою, українського сіткому, який створено студією «Квартал-95» для телеканалу ТЕТ. Прем'ера відбулася 14 вересня 2020. Студія «Drive Production» також займається продюсуванням Одного разу під Полтавою. Сезон вміщає 20 епізодів і виходив по 2 жовтня 2020.

Актори і персонажі[ред. | ред. код]

Головні персонажі[ред. | ред. код]

  • Ірина Сопонару в ролі Яринки.
  • Юрій Ткач в ролі Юрчика.
  • Віктор Гевко в ролі Віті (кума Юрчика і Яринки).
  • Олександр Теренчук в ролі Сашка (дільничого).
  • Анна Саліванчук в ролі Віри (продавщиці сільмагу) .
  • Олександр Данильченко в ролі діда Петра.
  • Аліна Гордієнко в ролі продавщиці ринку.
  • Ірина Токарчук в ролі продавщиці ринку.
  • Олена Бондарєва-Рєпіна в ролі мами Юрчика.

Другорядні персонажі[ред. | ред. код]

Перелік серій[ред. | ред. код]

Номер
взагалі
Номер
в сезоні
Назва Режисер Сценарист(и) Дата показу
1691«Приїзд свекрухи»Андрій БурлакаЮрій Карагодін14 вересня 2020
Мама Юрчика приїхала до дітей на пару тижнів погостювати та понянчити Ярчика. Однак Яринка приїзду свекрухи не дуже зраділа, адже вона с першого дня почала сувати носа у їхні побутові справи. На поміч Яринці прийшла її подруга Вера, яка порадила знайти зі свекрухою якісь точки дотику. Але коли і це не спрацювало, подруги організували штаб супротиву, підключивши до справи майже усе село.
1702«Їжа»Андрій БурлакаДмитро Голубєв14 вересня 2020
Війна між свекрухою та Яринкою продовжується, адже на кухні тепер дві господині. Кожна намагається догодити Юрчику, а йому складно обирати між хачапурі по-аджарськи та хачапурі по-імеретинськи. Тож з'їв Юрчик усе, що господині для нього наготували. Але ця пекельна кухня вилізла йому боком у ночі. І зрозумів він тоді, що треба з цим щось робити.
1713«Торгові війни»Андрій БурлакаІлля Дерменжі, Сергій Бібілов і Рустем Емірсалієв15 вересня 2020
Одного дня Юрчик з Яринкою поспорили, хто з них наторгує більше. Той, хто програє – тиждень буде виконувати примхи іншого. Однак про чесну конкуренцію, вони, здається, нічого не чули, і почали використовувати різноманітні хитрощі заради перемоги. А тим часом у магазині нова продавчиня Зоя, яка заміняє Веру на час від'їзду. Однак з новою продавчинею з'явилися й нові правила, які не сподобались місцевим селянам.
1724«Від'їзд свекрухи»Андрій БурлакаДар'я Кобякова15 вересня 2020
Для Яринки та Юрчика настав щасливий день – свекруха поїхала на вихідні разом з онуком Ярчиком. Їм дуже важко повірити в те, що їм никуди не потрібно поспішати і нікого не потрібно доглядати. На честь цього вони вирішили влаштувати святковий обід. А Верунчик також захотіла романтики, і влаштувала коханому сюрприз.
1735«Син маминої подруги»Андрій БурлакаВіктор Гевко16 вересня 2020
Яринка зі свекрухою вирішили знайти Юрчику нового друга, бо їм здається, що кум на нього дуже погано впливає. За нового "друга" підійшов син маминої подруги – Едуард, який працює в бібліотеці та грає на скрипці. І тут Юрчик зрозумів, що потрібно зробити так, аби мама полюбила кума.
1746«Психологія відносин»Андрій БурлакаАліна Гордієнко, Олександра Машлятіна й Анастасія Оруджова16 вересня 2020
Яринка захопилася книгою "Психологія стосунків" і зрозуміла, що в її стосунках з Юрчиком є проблеми. Тоді вона вирішила покращити їхні стосунки, а між ділом – допомагати знайомим та друзям. Так вона і не помітила, як стала головною психологинею на селі: чи то підвищити самооцінку свекрухи, чи налагодити взаємовідносини Верунчика з Сашком.
1757«Дрон»Андрій БурлакаІлля Дерменжі, Сергій Бібілов і Рустем Емірсалієв17 вересня 2020
Спокійний відпочинок Юрчика потурбував дрон, який літав просто над його головою. Він з легкістю збив літуна, після чого потрібно було вирішити, що з цим добром без пульта управління робити. Порадившись з кумом, Юрчик вирішує продати дрон діду Петру, але бізнесменів не влаштувала ціна, яку дід їм запропонував.
1768«Мемуари»Андрій БурлакаЧингіс Мазінов17 вересня 2020
Юрчик відвідав бібліотеку і взяв з собою цілу гору мемуарів відомих особистостей. Після розмови з дідом Петром Юрчик зрозумів, що коли людина напише таку роботу, то про неї потім ніколи не забудуть. Він загорівся мрією написати власні мемуари, адже тоді всі його потомки разом з сином Ярчиком будуть пам'ятати про нього завжди.
1779«Правда або дія»Андрій БурлакаЄвген Пилипенко18 вересня 2020
Нині дуже популярна стала гра "Правда чи дія". Тож дід Петро запропонував Юрчику та куму розважитись, поки він у цей час зніматиме контент для свого блога. Однак, в цю гру повинна грати дуже рішуча людина, яка не боїться бути дурною та веселою.
17810«Свати»Андрій БурлакаАртем Дамницький, Олександр Венедчук і Владислав Куран18 вересня 2020
У директора ринку нещодавно народилася онука. Недовго розмірковуючи, до Юрчика прийшла геніальна ідея: одружити Ярчика на його онучці. А заразом стати родичами із найбагатшою людиною на селі. Усього лише 15-20 років почекати – і вони у шоколаді.
17911«Свєтка»Андрій БурлакаДар'я Кобякова21 вересня 2020
Дільничий Сашко затримав Світлану Анатолієвну за дрібне хуліганство: вона голосно матюкалася при малолітніх дітях і випивала алкоголь на дитячому майданчику. Однак виявляється, це ніяка не Світлана Анатолієвна, а Свєтка, що зваблює усіх чоловіків на селі. І як тільки Вера почула про це, вона вирішила не залишати їх наодинці. Вона прибігла в відділок, і почала вимагати вишвернути її. Однак Сашко має діяти так, як каже закон, а не як каже Вера.
18012«Лихі дев'яності»Андрій БурлакаЧингіс Мазінов22 вересня 2020
Юрчик зрадів старій знахідці – відеомагнітофону, однак під час його радощів, його вдарило струмом. Після цього Юрчик потрапив у минуле – лихі дев’яності. Минуле виявилося не таким вже й приємним: старі гроші ніде не приймають, а Яринка не його дружина. Дівчина висуває Юрчику умову: вона буде з ним тоді, якщо той покаже, що вміє заробляти. Юрчик робить все, аби з минулого повернутися у свій нинішній час.
18113«Пін-код»Андрій БурлакаЄвген Пилипенко23 вересня 2020
Свекруха попросила Яринку зняти з її карти грошей. Пін-код простий: день і місяць народження. Єдина проблема в тому, що вона не пам'ятає, коли та народилася. Запитати у Юрчика – теж не варіант. Що придумає невістка, щоб не зганьбитися?
18214«Вино»Андрій БурлакаІлля Дерменжі, Сергій Бібілов і Рустем Емірсалієв24 вересня 2020
Юрчик почув у новинах, що житель італійського містечка знайшов у підвалі свого будинку схованку, в якій було колекційне вино. Його неабияк зацікавив цей факт. Пізніше виявилося, що його дід також колекціонував вина та зберігав їх у хаті. Проте нікому ніколи не казав, де саме. Чи зможе Юрчик знайти вино та яких грошей воно коштуватиме, дивися у серії.
18315«Майстер-клас»Андрій БурлакаДмитро Голубєв25 вересня 2020
Сьогодні на базарі тітки обматюкали Яринку з ніг до посічених кінчиків волосся. І коли Яринка втекла з ринку уся в сльозах, свекруха пообіцяла навчити невістку постояти за себе, адже вона майстер по скандалах. А тим часом дільничий вилучив у Юрчика з кумом самогонний апарат. Тепер вони шукають вихід з цієї ситуації, адже на завтра їм потрібно 20 літрів самогонки, за яку вже давно внесений завдаток.
18416«Гаражний розпродаж»Андрій БурлакаАліна Гордієнко, Олександра Машлятіна й Анастасія Оруджова28 вересня 2020
За роки спільного життя у Юрчика та Яринки назбиралося дуже багато речей, більша половина яких вже ніколи не знадобиться. Юрчик втомився від мотлоху і, щоб позбутися його, організовує гаражний розпродаж.
18517«Шепелявість»Андрій БурлакаВіктор Гевко29 вересня 2020
На ринку конкуренти Юрчика почали відбивати у нього постійних клієнтів. Через це він навіть вступив з ними в суперечку. У шквалі емоцій Юрчик вирішив відкусити шматок яблука, на якому саме сиділа оса. Вона вжалили його в язик і тепер Юрчик почав шепелявити.
18618«Страшні історії»Андрій БурлакаЄвген Пилипенко30 вересня 2020
В селі завелися злодії, які крадуть чужий врожай. Яринка зустрілася зі своєю сусідкою, у якої минулої ночі обчистили весь город. Перше, що спало на думку – це все зробив Юрчик з кумом. Проте у Юрчика є алібі. Яринка почала хвилюватися за їхній врожай, тому посадила Юрчика на нічну варту, куди завітав кум та Саша, і вони почали розповідати один одному страшні історії.
18719«Екзотік»Андрій БурлакаАнна Городецька1 жовтня 2020
Яринка зрозуміла, чому в них з Юрчиком немає прибутку від торгівлі. Усі продавці торгують однаковим товаром. Щоб зацікавити покупців, Яринка вирішує продавати різноманітні екзотичні фрукти: манго, ананаси, грейпфрути. Але така екзотика виявилася не до смаку місцевим, а продукти з часом зіпсувалися... Та вигадливий кум знайшов застосування і такому товару.
18820«Зіркові війни»Андрій БурлакаІлля Дерменжі, Сергій Бібілов і Рустем Емірсалієв2 жовтня 2020
Юрчик всерйоз задумався про шлях джедая та лазерний меч — так його вразив родинний перегляд саги “Зоряні війни”, що навіть скепсис Яринки не зміг зупинити політ фантазії. Коли кум вкотре притягнув до сараю вкрадений каналізаційний люк, Юрчик, намагаючись сховати скарб на верхніх полицях, випадково впустив важку ношу на власну голову. Тепер він Обі-Ван, а Яринка — його міжгалактична принцеса, яка, щоправда, готова боротися до кінця за сон малого сина.

Примітки[ред. | ред. код]