Одного разу під Полтавою (сезон 9)

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Одного разу під Полтавою (сезон 9)
Країна Україна
Кількість епізодів 20
Трансляція
Телеканал ТЕТ
Перший показ 24 лютого 202019 березня 2020
Сезони
← Попередній
Сезон 8
Наступний →
Сезон 10
Перелік епізодів серіалу «Одного разу під Полтавою»

Дев'ятий сезон серіалу Одного разу під Полтавою, українського сіткому, який створено студією «Квартал-95» для телеканалу ТЕТ. Прем'ера відбулася 24 лютого 2020. Студія «Drive Production» також займається продюсуванням Одного разу під Полтавою. Сезон вміщає 20 епізодів і виходив по 19 березня 2020.

Актори і персонажі[ред. | ред. код]

Головні персонажі[ред. | ред. код]

  • Ірина Сопонару в ролі Яринки.
  • Юрій Ткач в ролі Юрчика.
  • Віктор Гевко в ролі Віті (кума Юрчика і Яринки).
  • Олександр Теренчук в ролі Сашка (дільничого).
  • Анна Саліванчук в ролі Віри (продавщиці сільмагу) .
  • Олександр Данильченко в ролі діда Петра.
  • Аліна Гордієнко в ролі продавщиці ринку.
  • Ірина Токарчук в ролі продавщиці ринку.

Другорядні персонажі[ред. | ред. код]

Перелік серій[ред. | ред. код]

Номер
взагалі
Номер
в сезоні
Назва Режисер Сценарист(и) Дата показу
1491«Кредит»Андрій БурлакаЮрій Карагодін24 лютого 2020
Торгуючи на ринку, Юрчик помітив, що у нього з конкурентами значно відрізняється асортимент. При чому не в його користь. Він дізнався, що можна взяти у кредит гроші та легально покращити свій бізнес, тому негайно взявся збирати все необхідні документи та вирішувати грошове питання.
1502«Репери»Андрій БурлакаЄвген Пилипенко24 лютого 2020
Дід Петро розповів Юрчику про найкрутіший конкурс реп-виконавців, у якому потрібно було відзняти кліп, стати переможцем та отримати цінний приз. Також у конкурсі обіцяли про світове визнання та відчуття насолоди грошима, що сильно зацікавило Юру. Тому він швидко зателефонував до кума, і вони заходилися створювати свій реп-гурт.
1513«Заробітчани»Андрій БурлакаОлександр Кушнаренко і Валентин Іванов25 лютого 2020
Юрчик збирається до Європи на заробітки, проте Яринка свариться з ним, бо не хоче відпускати чоловіка. Жінка влаштовує перевірку Юрі: якщо він доведе, що вміє добре працювати у власному селі, то поїде до Європи. Юрчик з кумом ніяк не можуть визначитися, до якої країни Європи їм поїхати, щоб відлинювати від роботи.
1524«Тест ДНК»Андрій БурлакаЧингіс Мазінов25 лютого 2020
Юрчик намагається не відставати від сучасних модних тенденцій та береться дізнатися свою власний родовід, щоб визначити власну національність. Дільничний розслідує, хто вкрав усіх курчат у селі, та підозрює, що Юрчик – курячий маньяк.
1535«Кращі подруги»Андрій БурлакаАліна Гордієнко, Олександра Машлятіна й Анастасія Оруджова26 лютого 2020
Яринка посварилася з Вєрою, тому шукає нову кращу подругу. Юрчик з кумом викрадають ґрати Сашка з відділка, проте їх вчасно викривають. Яринка та Вєра одночасно намагаються подружитися з дружиною голови сільради. Через крадіжку Сашко не може ув’язнювати хуліганів.
1546«Новий закон»Андрій БурлакаДмитро Чивурін і Петро Чивурін26 лютого 2020
Яринка незадоволена, що Юрчик постійно вимагає інтимних стосунків, бо сама прагне романтики. Вєра радить подрузі написати на чоловіка заяву в поліцію як запобіжний захід проти залицянь. Юрчик ламає голову, як спокусити Яринку.
1557«Посвідчення»Андрій БурлакаІлля Дерменжі, Сергій Бібілов і Рустем Емірсалієв27 лютого 2020
Дільничний Сашко на базарі загубив своє посвідчення поліцейського. Його знайшли Юрчик і кум, і ця знахідка відкриває їм необмежені можливості у непростих взаєминах із законом. Сашко надзвичайно засмучений, адже відвик від ролі пересічної цивільної людини. Тим часом дід Петро, як визнаний блогер, отримує ламінатор на тест-драйв. Тепер він збирається заламінувати абсолютно все, навіть книгу скарг у магазині.
1568«Прогресивна мама»Андрій БурлакаДар'я Кобякова27 лютого 2020
Яринка вирішила, що вони з Юрчиком — недостатньо прогресивні батьки. Тож придбала книгу-бестселлер, яка начебто має допомогти їм виховати успішну і впевнену в собі дитину. Класична музика, органічні продукти, відмова від гаджетів — звісно, Юрчик не в захваті від змін, які принесла в його життя ця книжка. Тепер вони з кумом ламають голову, де взяти книгу, в якій будуть прописані більш зручні і приємні для виконання правила.
1579«Назад за грати»Андрій БурлакаІлля Дерменжі, Сергій Бібілов і Рустем Емірсалієв2 березня 2020
Юрчик з Вітьою продали викрадений бензин. Сашко піймав їх на гарячому, але заарештував тільки Вітю, у якого були всі гроші. В камері, на випадок обшуку, він приклеїв їх до лавки, тому, коли Сашко його звільнив, грошей у ньому вже не було. Тепер у них з Юрчиком з’явилося завдання: повернути свої гроші.
15810«Електронні ваги»Андрій БурлакаДмитро Голубєв3 березня 2020
Сашко спеціально до Дня працівника торгівлі дарує Вірі електронні ваги. Жінка в гніві, адже відтепер вона не може обдурювати людей. У цей час Юрчик радіє і багатіє, адже старі неправильні ваги Сашко віддав йому.
15911«Сонячне затемнення»Андрій БурлакаЄвген Косніковський4 березня 2020
Юрчик дізнається, що наближається найбільше сонячне затемнення, яке буде видно з їхнього села, і вирішує на цьому заробити гроші. Він з кумом займається розробкою спеціального приладу, через який люди зможуть бачити затемнення, а самі вони зароблять на цьому багато грошей.
16012«Гніздо»Андрій БурлакаІлля Дерменжі, Сергій Бібілов і Рустем Емірсалієв5 березня 2020
Юрчик придбав супутникову антену і якнайскоріше хотів похвалитися нею перед кумом. Але у момент, коли Юра демонстрував роботу цифрового телебачення, телевізор перестав показувати канали. Пізніше виявилося, що просто на супутниковій антені з’явилося пташине гніздо. Тепер Юрчик хоче його позбутися, але є одна проблема: Яринка заборонила йому це робити.
16113«Пігнепінг»Андрій БурлакаВіктор Гевко10 березня 2020
У Юрчика викрали Кльопу – його улюблену свиню. При чому крадій залишив після себе записку з вимогами, які необхідно виконати, щоб повернути улюбленця. На пошуки Юрчик підключив усе село. Для дільничного Саши навіть виділили помічника Арнольда, щоб він допоміг розкрити справу. Чи вдалося знайти Кльопу, дивіться у серії.
16214«Село без дільничого»Андрій БурлакаДар'я Кобякова10 березня 2020
Мешканці села влаштували у Віри в магазині мітинг проти Сашка. Вони вважають, що своїми правилами та законами він тільки всім заважає. Селяни зійшлися на думці, що Саші краще покинути свій пост дільничного та не заважати їхньому життю. Прийнявши цю звістку, Саша засмутився, але все ж виконав побажання народа.
16315«Фальшивомонетник»Андрій БурлакаІлля Дерменжі, Сергій Бібілов і Рустем Емірсалієв11 березня 2020
На полтавський ринок приїхав покупець-оптовик. Йому в око одразу впала ятка Юрчика. Чоловік скупив усе, що Юрко виставив на продаж і заплатив за це великі гроші. Та виявилося, що Юру надурили. За продані яблука він отримав фальшиві купюри. Доведеться тепер іти до слідчого Сашка писати заяву про шахрайство. Чи може не доведеться?
16416«Самогон»Андрій БурлакаІлля Дерменжі, Сергій Бібілов і Рустем Емірсалієв12 березня 2020
Торгівля у Юрчика йде погано. Ніхто не хоче купувати його овочі, тому кожного вечора Юрко повертається додому без грошей. А там Яринка жаліється на те, що у малого закінчилися памперси і харчування. Сьогодні дружина поставила перед чоловіком ультиматум: або він придумує, як заробити грошей, або будуть йому непереливки. І Юрчик придумав! Він вирішив під видом кабачків продавати самогон. А тим часом дід Петро намагається вмовити дільничого Сашка взяти разом участь у турнірі по грі Counter-Strike.
16517«Прокляття»Андрій БурлакаЄвген Пилипенко16 березня 2020
Юрчик вирішив встановити на базарі цибулеву монополію - оскільки більше ніхто овоча не продає, він встановив високу ціну. Літня пані попросила зробити їй знижку, та Юрчик - справжній бізнесмен і не працює собі на шкоду. Бабця прокляла Юрчика, і тепер він не може піти з ринку навіть на святкування їхньої з Яринкою річниці першого любовного смс-повідомлення.
16618«Супутник»Андрій БурлакаЄвген Пилипенко17 березня 2020
Кум завітав у гості до Юрчика з Яринкою саме в той момент, коли по телевізору повідомили координати падіння супутника. За дивовижним збігом обставин, саме неподалік рідного села і впаде купа абсолютно безкоштовного кольорового металобрухту, яку можна вигідно продати. Тепер у Юрчика і кума справжня місія — вигадати, де сховати залишки супутника, як їх збути та головне — не допустити, щоб ще хтось дізнався про їхній план.
16719«Бандюган»Андрій БурлакаТарас Стадницький18 березня 2020
Юрчик продав не зовсім свіже сало суворому, м’язистому та впевненому в собі покупцеві. Тепер він боїться помсти, хвилюється за родину і переховується від покупця, адже той вже шукає Юрчика. А Віруня виявила нестачу дванадцяти пляшок шампанського у крамниці і доручила дільничному Сашкові провести розслідування та викрити злочинців.
16820«Вагітність»Андрій БурлакаДмитро Чивурін і Петро Чивурін19 березня 2020
Сашко випадково підслухав розмову Віруні з мамою щодо вагітності знайомої. Однак він почув лише частину, тож тепер думає, що Віра чекає дитину, і він скоро стане батьком. До того ж, Віруню нудить, та Сашко не знає, що у всьому винні консерви. Поки дільничний розмірковує про батьківство, Юрчик зайнявся безпекою свого сараю. І трохи переборщив під час заміни замка — тепер він просто не може вийти звідти.

Примітки[ред. | ред. код]