Правда (роман Дафф)

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
(Перенаправлено з Правда (книга))
Перейти до навігації Перейти до пошуку
«Правда»
Англомовна обкладинка книги
Автор Гіларі Дафф
Еліз Аллен
Назва мовою оригіналу True
Країна США США
Мова англійська
Жанр Підліткова література
Видавництво Simon & Schuster
Видано 16 квітня 2013[1][2]
Тип носія Друкований (Палітурка), Цифровий (Електронна книга)
Сторінок 304
ISBN 978-1-4424-0857-9
Попередній твір Віддана
(2011)

«Правда» (англ. «True») — третій підлітковий роман американської артистки Гіларі Дафф та Еліз Аллен із безіменної трилогії. Сиквел до попередників «Еліксир» та «Віддана»; фінальна книга із трилогії. Книга надійшла у доступ для книжкових дистриб'юторів 16 квітня 2013[1][2].

В день офіційного виходу книги, Дафф відвідала книжкову крамницю «Mrs. Nelson’s Toy & Book Shop» в Ла-Верні штату Каліфорнія для підписання автографів[3].

Видання у м'якій обкладинці вийшло у квітні 2014[4].

Сюжет[ред. | ред. код]

Після болючих подій в «Еліксирі» та «Відданій» — та церемонії, яка майже вбила Сейджа — Клей стикається з новою реальністю: Сейдж тепер знаходиться у тілі Ніка. Кохання її життя виглядає так само, як і бойфренд її найкращої подруги. Чи можуть Клей та Сейдж бути щасливими в таких умовах?

Клей намагається насолоджуватися їх новим життям разом, але Сейдж поводиться по-іншому — він постійно злий, і Клей прикладає всі зусилля, аби її подруга не дізналася, що з ним трапилось. Щось переслідує Сейджа і Клей втрачає над усім контроль. Чи може вона довірити її подрузі цю небезпечну правду, або ж їй доведеться втратити Сейджа, коли він втрачає сам себе у божевіллі?

Процес створення[ред. | ред. код]

В інтерв'ю із журналом E! Canada, Дафф сказала, що під час роботи над кожною книгою із трилогії вона лишалася вдома і працювала з Елізою Аллен щоденно протягом двох місяців[5]. Робота над книгою «Правда» відрізнялася від двох попередніх більшою заглибленістю в психологію персонажів та меншою проробкою пригодницьких аспектів.

Примітки[ред. | ред. код]

  1. а б GoodReads (ред.). True (Elixir #3) by Hilary Duff, Elise Allen.
  2. а б True. Hilary Duff. Simon & Schuster.com.
  3. Hilary Duff: 'True' Book Signing!
  4. True. An Elixir Novel
  5. Hilary Duff on The Elixir Series

Посилання[ред. | ред. код]