Cricket Revolution

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Cricket Revolution
Розробник Mindstorm Studios
Видавець Mindstorm Studios
Дистриб'ютор Steam[1]
Жанр(и) Спортивні
Платформа Microsoft Windows
Дата випуску 29 жовтня 2009[2]
Режим гри багатокористувацька гра і однокористувацька гра[1]
Мова англійська[1]
Технічні деталі
Носій CD-ROM і цифрова дистрибуція
Офіційний сайт
CMNS: Cricket Revolution у Вікісховищі

Cricket Revolution — це спортивна багатокористувацька відеогра, розроблена пакистанською компанією Mindstorm Studios, заснована на крикеті . Гра зосереджена на системі онлайн-спільноти, яка надає гравцям детальну статистику з крикету через Інтернет, а також компонент на базі локальної мережі та офлайн. Це перша в історії відеогра, розроблена Пакистаном, яка потрапила в Steam . [3]

Ігровий процес[ред. | ред. код]

Меню заголовка

Основний режим гри передбачає онлайн-змагання через багатокористувацьку або локальну мережу, надаючи гравцям доступ до спільноти та змагальних функцій. [4] Він також зберігає статистику всіх гравців, дані про ефективність, а також результати виграшних матчів і подач. Потім відстежувані дані публікуються в Інтернеті в загальній таблиці лідерів і системах рейтингу. Онлайн-таблиці лідерів і картки результатів дозволяють отримати доступ до статистичних даних про бити та боулінг для всіх матчів, які вони грають протягом кожного сезону, і бачити, як вони та їхні клуби займають позиції проти інших окремих гравців і клубів-суперників.

Існує більше 30 ударів з різними цілями залежно від того, куди йде м'яч. Постріли відтворюються натисканням клавіш зі стрілками в потрібний момент. [5] Подвійне натискання лівої клавіші зі стрілкою спробує відтворити різаний удар із праворуким гравцем, а натискання вниз, а потім ліворуч, відтворить прикриття. [6]

Cricket Revolution обертається навколо онлайн-ігор, хоча гра не знімає акценту з однокористувацького геймплея. Є три додаткові режими для одиночної гри: повна ліга десяти команд, турнір на вибування та показовий матч. У кожному з цих режимів можна грати з різною складністю та в трьох різних форматах – 10, 20 або 50 оверів для кожної сторони. [7] Гравцям також надаються тренування з мережевої практики для ознайомлення з грою.

Розвиток[ред. | ред. код]

Mindstorm Studios спочатку оголосила, що гра буде доступна лише через Steam із запланованою датою випуску у вересні. Однак розробники не змогли вкластися в цільову дату, заявивши, що вони працюють над деякими незначними проблемами ігрового процесу.

Примітки[ред. | ред. код]

  1. а б в Steam — 2003.
  2. Cricket Revolution. GamesIndustry. 3 вересня 2009. Процитовано 9 березня 2019.
  3. Ansari, Noman (9 січня 2017). SHOAIB MALIK, ONE OF THE PAKISTANIS BEHIND CRICKET REVOLUTION. IGN Pakistan. Архів оригіналу за 12 January 2017. Процитовано 9 березня 2019.
  4. Ramachandran, Anand (19 грудня 2009). Gameplay for purists. ESPN. Процитовано 9 березня 2019.
  5. Brown, David (13 листопада 2009). CRICKET REVOLUTION REVIEW. GamesRadar+. Процитовано 9 березня 2019.
  6. Wildgoose, David (19 листопада 2009). Reader Review: Cricket Revolution. Kotaku Australia. Процитовано 9 березня 2019.
  7. Thompson, William (7 січня 2010). CRICKET REVOLUTION. Hooked Gamers. Процитовано 9 березня 2019.