Deeeep.io

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Deeeep.io
Розробник Ouwi!
Видавець Ouwi!, Federico Mouse, Avor Games
Жанр(и) Бойовик
Платформа iOS, Microsoft Windows, Windows 10 Mobile
Дата випуску 9 листопада 2016
Офіційний сайт

Deeeep.io це браузерна онлайн-гра для кількох гравців, дія якої відбувається в глибинах океану. Їжте їжу та інших гравців, ховайтеся в підводній земельності і розвивайте своїх тварин, щоб заробити очки та досягти вершини харчового ланцюга.

Ігровий процес[ред. | ред. код]

У грі ви починаєте як риба і їсте XP джерела, щоб еволюціонувати в нових тварин. У грі існує кілька біомів, зокрема океан, риф, ліс водоростей, Північний Льодовитий океан, лиман, болото й озеро. Кожен із цих біомів має власні унікальні еволюції та джерела XP. Існує також Deeeep Ocean, який охоплює всі згадані біоми. У грі існує безліч тварин: від акул до птахів, китів і черепах.

Тварини рівня 1 (тобто рівня, на якому з’являється гравець) не втрачають XP після смерті, і їх не можна вбити безпосередньо тваринами рівня 10. Коли гравець досягає еволюції 8-го рівня (тобто він еволюціонував 7 разів), він може вибрати певну еволюцію після цього. Усі гравці, які є однією твариною, не можуть завдати шкоди один одному, поки не досягнуть 10-го рівня еволюції.

У грі є кілька ігрових режимів:

  • 1v1
  • FFA
  • TFFA
  • Токсичні водорості (застаріло)
  • Перша версія (застаріла)
  • Захист перлин

У грі існують острови, чи то айсберги в Арктиці (домівка для моржів і полярних ведмедів), чи тропічні острови в океані, наповнені яблуневими та кокосовими деревами, які домівка чайки, Краби та ін. Іноді в землі можна знайти тунелі та повітряні кишені, які ведуть до глибоководних печер.

Болото повне лілій, Боброві греблі та літаючі Світлячки та Бабки (NPC.) Крокодили плавають у воді, замасковані під боброві дамби, і змії лазять по деревах, намагаючись вкусити качок своїми отруйними іклами.