Обговорення користувача:Nickispeaki/Архів 2

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

This Month in Education: March 2013





Headlines

To assist with preparing the newsletter, please visit the newsroom. Past editions may be viewed here.

If this message is not on your home wiki's talk page, update your subscription · Distributed via Global message delivery, 21:35, 15 березня 2013 (UTC)

Статус файлу Файл:Asgarda.jpg

Шановний користувачу Вікіпедії! Дякуємо за завантаження файлу Файл:Asgarda.jpg. Однак при перевірці його опису виявилися деякі проблеми. Будь ласка, зверніть увагу, що кожен невільний файл повинен відповідати критеріям сумлінного використання, у тому числі обов'язково містити обґрунтування сумлінного використання. Якщо статус зазначеного файлу не проясниться протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені його вилучити. --Ваѕеобг.вн. 22:05, 23 березня 2013 (UTC)

Статус файлу Файл:Avz4.jpg

Шановний користувачу Вікіпедії! Дякуємо за завантаження файлу Файл:Avz4.jpg. Однак при перевірці його опису виявилися деякі проблеми. Будь ласка, зверніть увагу, що кожен невільний файл повинен відповідати критеріям сумлінного використання, у тому числі обов'язково містити обґрунтування сумлінного використання. Якщо статус зазначеного файлу не проясниться протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені його вилучити. --Ваѕеобг.вн. 22:06, 23 березня 2013 (UTC)

Необхідні статті

Вітаю! Запрошую Вас приєднатися до нового місячника покращення необхідних статей.--Romanbibwiss (обговорення) 12:11, 24 березня 2013 (UTC)

This Month in Education: April 2013





Headlines

To assist with preparing the newsletter, please visit the newsroom. Past editions may be viewed here.

If this message is not on your home wiki's talk page, update your subscription · Distributed via Global message delivery, 21:40, 15 квітня 2013 (UTC)

Т-800

Привіт! Дякую, приємно! У процесі ця стаття іще 4 інших ;)) стаття. Це ж були мене не спитали і номінували "Термінатор (персонаж) на статус "доброї". От і почалась епопея із "переписування і вдосконалення". Аж голова гуде... А про Т-800, звичайно ж, допишу. Як я бачу, я єдиний "спеціаліст" із цієї тематики ;))) А буде ще про Т-1000, Т-Х, Кемерон ;) ось тільки видихну ;)))

З повагою, --Brandner (обговорення) 01:36, 20 квітня 2013 (UTC)

:-) Добре! Чекаю! Із свого боку можу гарантувати вичитку маленьких глюків - коми, крапки, пробіли, тире... ;-) Більшість із товариства не дуже любить таке, а мені - одне задоволення гарні статті робити ЩЕ КРАЩИМИ! ;-) --Nickispeaki (обговорення) 06:41, 20 квітня 2013 (UTC)
Ґут! Спрацюємося ;) --Brandner (обговорення) 16:13, 20 квітня 2013 (UTC)
;-) --Nickispeaki (обговорення) 18:34, 20 квітня 2013 (UTC)

Зараз приймаються заявки від самовисуванців у Піклувальну раду та Комітет розподілу коштів (FDC).

Доброго Вам дня.

Ви ще не висунули свою кандидатуру?

Висувайте! Я Вас підтримую! З повагою, --Biletsky Volodymyr (обговорення) 07:49, 25 квітня 2013 (UTC)

Дякую за довіру.... Але... Що там буде? Я гадаю є достойніші мене, і які більше мене знають. Той же Пероганич. Він вже має гарний авторитет. --Nickispeaki (обговорення) 14:17, 25 квітня 2013 (UTC)

Ціную Вашу скромність і Вашу думку - буду підтримувати пана Пероганича, якщо його кандидатуру буде висунено чи вона буде розглядатися. --Biletsky Volodymyr (обговорення) 17:56, 25 квітня 2013 (UTC)

This Month in Education: May 2013





Headlines

To assist with preparing the newsletter, please visit the newsroom. Past editions may be viewed here.

If this message is not on your home wiki's talk page, update your subscription · Distributed via Global message delivery, 17:06, 15 травня 2013 (UTC)

Re: Wiki meetup in Ukraine - 25-05-2013.

Hi!

Thanks for links. I created relation (in polish) from Wikiexpedition and conference on this page and I added it to Wikipedia:Zloty on pl.wiki. Pbm (обговорення) 10:34, 27 травня 2013 (UTC)

Excellent! ;-) --Nickispeaki (обговорення) 05:20, 28 травня 2013 (UTC)
What is about translation of this articles - Залісся (Чорнобильський район) is the first village in our trip? And other place, when we was at Zone - Czarnobyl, Prypeć (miasto), Yaniv (station) and Dytyatki? --Nickispeaki (обговорення) 05:27, 28 травня 2013 (UTC)

Про псевдонауку

Добридень, пане Nickispeaki. Ви нещодавно створили пару статей-перекладів (Каталізатор енергії Россі та Андреа Россі). Все було б гарно, але з Вашого варіанту викладу складається хибне враження, що цей «винахід» — так званий Каталізатор — це реально діючий пристрій, що використовує енергію псевдонаукової гіпотези холодного синтезу, що припустимо для жовтої веб-газетки чи блогу, а не Енциклопедії. Будь-ласка, не сприймайте це звернення за особистий випад, але прошу Вас читати статті далі, ніж перший абзац. Сторінки я вже переробив, розраховую на розуміння. З повагою, // Dustborn 15:47, 28 травня 2013 (UTC) //

Доброго вечора і Вам, Dustborn’е! ;-) Ну що ж, видно Ви пішли далі мене! Я просто більше довіряв пану Россі, ніж Ви. З того, що Ви написали, виходить так, що він - шарлатан. А що САМЕ Вас насторожило? Справа у тому, що нове ДОСИТЬ часто сприймається у штики і досить часто піддається (і часто незаслужено!) критиці і звинуваченням у шахрайстві або інших "гріхах". Те що зараз відомо, скажімо, що Земля крутиться навколо Сонця, колись було навпаки. І таких людей, наче спалювали на вогнищах.... До чого я? Та хотілось би мені самому достеменно знати, чи то шахрайство, чи ні. Але вже та судимість наче затаврувала того Россі. Одначе і в нас чимало переслідували вчених. Згадати б той же наш Радянський Союз, чи мало ж вчених садили до в’язниці і таврували "ворогом Батьківщини"?! А скількох розстріляли і так і не дали змоги проявити свій талант? Той же Сікорський... А Цілковський? З ним так "побалакали" в НКВС, що зубів не дорахувався.... І то не поодинокі випадки. До чого я веду - хочеться і мені не менше вашого РОЗІБРАТИСЯ, а не просто навішувати ярлика. І посадити і зганьбити людину теж можна. Як і сприймати шарлатана за науковця - свого часу я гадав, що доктор Пі - наш геній. А зараз той геній сидить на нарах. Посадили за підробку документів. А він же і президента мало не розвів на цілий інститут свого імені. Ок. Коротко - оскільки по суті заперечити мені не має поки чим, то залишаю як є, тільки підправив трохи помилочок-описок. І чекаю ще інформації... Може таки той Россі виявиться генієм, як Ейнштейн або Тесла (Тесла - ото геній був! ;-0 ). На все добре! З повагою, --Nickispeaki (обговорення) 20:48, 28 травня 2013 (UTC)
Я обома руками за прогрес, тим паче за революцію в енергетиці, яка просто необхідна людству. Але! Лженауковці мають бути з усією ретельністю розкриті, щоб не туманити людям голови. Тим більше у Вікіпедії, адже це перше авторитетне джерело для пересічної людини. До того як переклав статтю про Россі навіть не знав про його судимість та минулі "наукові прориви", будьте певні, це не вплинуло на ставлення до Пристрою; але доволі давно знав про цей E-Cat та про ненаукову маячню, за допомогою якої він нібито працює. Травневий "експеримент", про яку згадало багато науково-популярних ЗМІ, просто показовий доказ шарлатанства. Що мене насторожило? Та все. Працює, використовуючи магічну енергію холодного синтезу і іже з ним (навіть якщо він зробив прорив у фізиці, то не надано жодного теоретичного обґрунтування цьому). Від’єднати від розетки Россі не дозволяє, кількість та ізотопне відношення міді не в’яжеться із заявленим процесом - отже, покладена туди для вигляду (минулі експерименти), не дозволено перевірити реагенти на вході, та продукти на виході (що він взагалі туди кладе?), пристрій був уже увімкнений на початок експерименту, не дозволено заглянути всередину до активної зони, не виміряно рівень гамма-випромінювання, що слід було зробити. Решта в статті та багато ще в сусідніх вікі. Тобто, все, що робили експериментатори - просто увімкнули інфрачервону камеру та слідкували зі сторони. Припускаю, що й самі незалежні експериментатори якось ангажовані, не можна ж настільки непрофесійно провести вимірювання. Стосовно подальшої інформації з цього приводу, то пан швед Ессен, що вів останній експеримент, хоче літом повторну демонстрацію влаштувати. Судячи з усього буде щось схоже на те, що було. А минулі прожекти пана Россі лише довершили картину. Я б не рівняв його до Ейнштейна чи Тесли, скоріше за все це наступний Петрик чи Дідерік Стапель (цей просто енциклопедичний шарлатан). Такі справи. // Dustborn 22:29, 29 травня 2013 (UTC) //
Та я от щойно про нього знову читав. На Космос.миртесен. Справа у тому, що Россі не має вищої освіти. Тому вимагати від нього ДОКЛАДНОГО пояснення ЩО, ЧОМУ І ЯК я гадаю не дуже... А щодо того, що він не хоче розкривати всіх деталей. Ну що ж. Це його справа. Видно, він хоче просто заробити. Хоча... Був би альтруїстом, розкрив би і всі вже б штампували його Е-кат.... http://cosmos.mirtesen.ru/blog/43397885923/Nezavisimyie-uchyonyie-zayavili-ob-«anomalnom-teplovyidelenii»-E --Nickispeaki (обговорення) 16:08, 30 травня 2013 (UTC)

Прошу проконсультувати

Здоровенькі були, пане Миколо!

Проконсультуйте, будьте ласкаві: Зробив нову сторіночку Дірборн (Мічиган). Набираю у пошуку Дірборн - а мені висвічується тільки Дірборн (округ, Індіана)! О, як! Зробив ще одну сторінку Дірборн (значення) - те ж саме! Відчуваю, наломав дров! Але яких? Підкажіть, будь ласка! --Biletsky Volodymyr (обговорення) 09:11, 2 червня 2013 (UTC) P.S. "Дозрів для завантаження зображення"... А де ж обіцяна інструкція? --Biletsky Volodymyr (обговорення) 09:11, 2 червня 2013 (UTC) Ще один P.S. Якщо зайняті - не переймайтеся! --Biletsky Volodymyr (обговорення) 09:24, 2 червня 2013 (UTC)

Користувач:Nickispeaki/Інструкція по завантаженню фотографій у вікіпедію - інструкція. Наче б то час є. Просто, як виявилося, щоб написати інструкцію треба досить багато часу, зусиль і натхнення. Мені простіше всьо показати. ;-) До речі, моя Вікторія вже завантажує фотки на ура! Щоправда, більше під моїм наглядом. Але вже, здається, під її ніком більше фоток у вікіпедії, ніж під моїм! ;-0 ;-) Просто фотік - її... --Nickispeaki (обговорення) 09:30, 2 червня 2013 (UTC)
Дякую! --Biletsky Volodymyr (обговорення) 11:03, 2 червня 2013 (UTC)
Глянув. Наче з Дірном уже все. А як щодо зображень? Треба інструкція? --Nickispeaki (обговорення) 11:14, 4 червня 2013 (UTC)
А, може, взагалі краще ніц не знати?

Запрошення до участі у тижні авіації

--Ілля (обговорення) 21:14, 13 червня 2013 (UTC)

This Month in Education: June 2013





Headlines

To assist with preparing the newsletter, please visit the newsroom. Past editions may be viewed here.

If this message is not on your home wiki's talk page, update your subscription · Distributed via Global message delivery, 14:22, 17 червня 2013 (UTC)

Шаблон:Паровоз

Вітаю! Чи не могли б Ви доопрацювати цей шаблон, бо на сторінках, які його використовується коїться якийсь треш: Паровоз О, Паровоз Ѵ, і це я вже автокатегоризацію прибрав, яка ці статті сунула в категорію шаблонів. Буду вдячний, якщо займетесь. З повагою, --SteveR (обговорення) 16:53, 20 червня 2013 (UTC)

Привіт! Якщо чесно, то і у мене були з ним проблеми. Куди і до кого тільки я не звертався, поки що ніякої допомоги не отримав. Якщо сьогодні вийде, то зроблю. Там досить як на мене заплутано він зроблений.... Допомога тільки вітається! --Nickispeaki (обговорення) 21:20, 20 червня 2013 (UTC)
Ось в чому проблема. У випадку, якщо підставити слово «Електровоз», то шаблон працює, а якщо «Паровоз» — то ні. А чому вибиває помилку, я не знаю. --SteveR (обговорення) 11:13, 21 червня 2013 (UTC)
?! ;-0 Ок. Пізніше гляну, як буде час. --Nickispeaki (обговорення) 12:15, 21 червня 2013 (UTC)

Карпатська столиця (готель)

Доброго дня!Розумієте,просто я не знаю автора цих фотографій.

По-перше, Романе, писати НА СТОРІНЦІ користувача - не прийнято! Писати треба в Обговорення Сторінки користувача. По-друге, ПІДПИСУВАТИСЯ завжди. Я-то знайду, хто і що в мене робив. Але для того треба зайвий раз заходити як мінімум в Історію.... Тут, насправді, ВСЕ задокументовано, і при бажанні майже про кожного користувача можна дізнатися, що і як і де він вчинив. Ну і головне - ЯКЩО фото НЕ ВАШЕ, то, БУДЬ ЛАСКА, НЕ ЗАВАНТАЖУЙТЕ його до ВІКІПЕДІЇ! З повагою, --Nickispeaki (обговорення) 23:52, 21 червня 2013 (UTC)

про шахістів та ін.

Дякую за співпрацю!
Ще вчора відповів тобі на своїй сторінці обговорень, переношу відповідь сюди.

Про вікіфікатор та неоднозначності — слушне зауваження, повиправляю все та повідомлятиму по ходу роботи. Поки що обробив:
Чемпіонат_України_з_шахів, Баклан Володимир Олегович, Верлінський Борис Маркович, Грицак Орест Ігорович, іще трошки Голубєв Михайло Володимирович поправив, сьогодні дописав Веня Д’ркин і зачистив вікіфікатором
В статті про Юрія Круппу та Вєнічку поставив зображення (оце шахіста і тут музиканта). Обґрунтував добропорядне використання. В мене з фоточками, насправді-то, давно не було практики, то будь ласка, глянь чи все добре з ними (відсутність інформації про автора я враховую, це ясно). Гарного часу,--fed4ev (обговорення) 17:39, 22 червня 2013 (UTC)

Про безкрилий IXV

Шановний пане Миколо! Звертаю Вашу увагу на те, що цей апарат повністю безкрилий - дивіться англійську версію статті. В нього є тільки два закрилки. Маю думку виправити в статті так: не розмах крила, а розмах закрилків або хоча б розмах крила (по закрилках). З повагою і найкращими побажаннями, --Biletsky Volodymyr (обговорення) 10:52, 26 червня 2013 (UTC)

Добре! Я теж здогадувався, що повноцінних крил у нього нема, але не дуже вникав.... І вікіклав. А інет от сьогодні тільки з’явився... ;-) Дякую! :-) --Nickispeaki (обговорення) 17:09, 26 червня 2013 (UTC)

This Month in Education: July 2013





Headlines

To assist with preparing the newsletter, please visit the newsroom. Past editions may be viewed here.

If this message is not on your home wiki's talk page, update your subscription · Distributed via Global message delivery, 22:52, 16 липня 2013 (UTC)

en:Dil Bole Hadippa!

З видалення. Не напишете стаб про цей фильм, плз--Many baks (обговорення) 22:03, 7 липня 2013 (UTC)

Патрулювання-3

Здоровенькі були, пане Миколо! Як відпочинок? Я не "виставив на патрулювання" три статті, тому що вони не мої, і мені не подобаються (у порівнянні із аналогами іншомовних розділів). Це Chrysler Corporation, Ford та General Motors. Я у цих статтях добавив по розділу стосовно зарубіжної діяльності - це для того, щоб посилання із статті Автовиробники працювали коректно для тих виробників, які не мають власних статей, про що Ви мені вказували під час першого розгляду даної статті. Можливо, потім на кожного виробника буде власна стаття (наприклад, про якогось там Chrysler Canada Limited, якого "обідили" в українському розділі Вікіпедії, і не написали про нього статті). До-речі, те що я роблю, до мене вже робили у статті Nissan. Майже так, як і роблю я, що мені також сподобалося. Можливо, я згодом добавлю до "Зарубіжної діяльності" про діяльність цих фірм у власній країні...? Але це потім... Але до моїх правок вищеозначені статті хтось патрулював, то ж якщо буде Ваша ласка, то проптрулюйте їх вже після мене, бо я там не збираюся більше щось робити. З найкращими побажаннями щодо успіхів і приємного відпочинку, --Biletsky Volodymyr (обговорення) 11:15, 6 липня 2013 (UTC)

Доброго дня, пане ВОлодимире! Пишу із Севастополя, украънськоъ клавыарути тут нема, часу на выкыпедыю теж. Гляну пысля 16 липня. Море чудесне, були у Ялты. До зустрычы у Киэвы! :-) --Nickispeaki (обговорення) 07:24, 7 липня 2013 (UTC)
Вже вдома. Але купа справ — поїздка до Ніжина і Славутича… До речі, якщо є бажання та час могли б зустрітися або в Славутичі, або в Ніжині — до Славутича буде вікіподорож 20 липня, а у Ніжині 18 і 19 липня я буду у друга в Ніжині. Буде час — буду дивитися, що там і як. Приїхали з моря — купа вражень, фото. У Севастополі провів одну лекцію у бібліотеці, є фото. Ще після лекції зустрічався із колегою із Севастополя, обгорювали шаблони, зображення і мою лекцію. Вияснив, що, можливо, народу треба більше розповідати ЯК користуватися вікіпедією, а вже потім, як редагувати. ;-0 ;-) А то ми відразу хочемо із користувача вк.ком зробити адміна (патрульного) Вікіпедії… ;-) :-) З повагою, --Nickispeaki (обговорення) 06:20, 17 липня 2013 (UTC)
Ага! Стомлений МОРЕМ — і одразу в Ніжин! Ну що ж, бажаю Вам там натрапити на справжні «ніжинські огірочки»! До Chrysler Corporation, Ford та General Motors ще, якщо матимете час і наснагу (чого я Вам бажаю), то гляньте на Textron — це буде Вам, як фахівцю в галузі аерокосмонавтики цікаво. Там бажано було б вдосконалити розділ історії і, може, перечислити усіх «царів» цієї військової імперії… У мене великого бажання це робити немає. Так, що можете й патрульнути. Ще й зможете знайти там купу роботи як фахівець з авіації — ніхто із солідних Вікіпедій не пише про Bell, про ткрбокомпресорний (росіяни написали «турбовениляторний») двигун (я не фахівець, але мені це ріже вухо) — хоча може так і вірно? Ніхто не пише про авіаційні поршневі двигуни, не кажучи вже про турбогвинтові!?!?) Ну, куди ж це годиться? З повагою та найкращими побажаннями, --Biletsky Volodymyr (обговорення) 07:30, 18 липня 2013 (UTC)
Точно! От зараз в Ніжині у друга. ДОпишу і містом підемо ходити, а післязавтра у Славутич. Так що не раніше понеділка, гадаю, щось по суті буде. А за Текстрон - дякую! Белл - знаю, може і напишу, і те, що про двигуни нема - знаю, але зараз не до двигунів. Запишу фото із Севастополя (там був вікі-вишкіл, вікізустріч і ще дещо треба зробити, тільки потім зможу приділити увагу вищезгаданим статтям. Крім того, тільки 2 дні пішло на розгрібання пошти. Вікімедійні справи. Павла Шевела моїми ( і не тільки моїми!) стараннями відновили у правах і він 2 дні, а точніше доби різав правду-матку посполитим вікімедійцям. Пероганич витримав удар, сподіваюся і А1 лишиться не тільки живим, а й активним. На нього більше припало місцями, ніж на Пероганича, але й заслужено! :-) ;-) --Nickispeaki (обговорення) 11:46, 19 липня 2013 (UTC)
Нічого не зрозумів про пана Шевелу. Щоб не тратити Ваш час на пояснення, дайте, будь ласка, посилання, якої ж він там «правди-матки» «нарізав», бо ЗАІНТРИГУВАЛИ!--Biletsky Volodymyr (обговорення) 17:42, 19 липня 2013 (UTC)
О! То треба вступати до Вікімедія України, щоб знати, що внас там коїться! ;-0 ;-) Будете автоматично підписані на розсилку Вікімедія Україна.... --Nickispeaki (обговорення) 12:27, 20 липня 2013 (UTC)
Ще такі два технічні питання - чому більйонів, а не млрд? ЩОсь воно мені вухо ріже... ;-0 І питання - як Ви робите статтю? Відразу повністю завантажуєте? Ви у блокноті у себе в ноуті робите? --Nickispeaki (обговорення) 11:49, 19 липня 2013 (UTC)
Перше технічне питання – Чому «більйони»? Якщо я не помилився, то це було у першоджерелах – у тих статтях, які я перекладав. А більйон - це не мільярд, а трошки більше"
Друге технічне питання — як готую статтю? Через свій недолугий Інтернет і через незручності Html-редактора, статтю готую у Ворді, а потім просто копіюю текст в буфер і вставляю його із буфера у вікно Вікі-редактора, продивляюся і записую сторінку, якщо мене вона влаштовує. Виходить, що завантажую одразу, але коли стаття об'ємна — тоді кусками. Тепер за обіцяні Вами зробити статті я спокійний, от тільки «сверблять руки» і нав'язливі ідеї взятися за статті Textron Systems, Textron Defense Systems та Textron Marine & Land Systems відволікають мене від моїх планів. Можливо, пізніше… Всього Вам найкращого. --Biletsky Volodymyr (обговорення) 17:42, 19 липня 2013 (UTC)
так, це ньюанси англійської мови - вони мільярди чомусь називають більйонами. Трохи дивно, зважаючи на Ваш високий рівень знання англійської мови.... ;-0 То заміните на млрд? А то я таке зустрічав тільки у людей, які фанатіють від американізмів у своїй мові... --Nickispeaki (обговорення) 18:11, 19 липня 2013 (UTC)
Із написаного я зрозумів так: Як мені не айаяй, що попри мій «високий рівень знання англійської мови» (хоча в Бабелі у мене стоїть всього лише «рівень 2»), оті капосні «мериканці» як хочуть, так і застосовують свою мову!?!? Арифметики не знають!?!? Дійсно, айяай!!! А серйозно - перший раз чую! А поки не пересвдчуся, то Ви, як патрульний, беріть в руки свій ППШ і патрулюйте їх, капосних, які кидають тінь на мій рівень знань мови! З найкращими побажаннями і вранішнім гумором, --Biletsky Volodymyr (обговорення) 06:49, 20 липня 2013 (UTC)
Всьо просто - Більйон. --Nickispeaki (обговорення) 12:25, 20 липня 2013 (UTC)
От же ж, капосні! Міряють у "попугайчиках", а записують в "удавах"! Шоб їм! Але дякую за науку - вік живи - вік учись! З вдячністю і хорошим настроєм, --Biletsky Volodymyr (обговорення) 13:15, 20 липня 2013 (UTC)

Голосування щодо денонсації конкурсу «Галерея Слави Сходу України та Півдня Росії» з боку Української Вікіпедії

Запрошую висловити власну думку. --Bulka UA (обговорення) 18:46, 24 липня 2013 (UTC)

Сторінка

Привіт Микола! Нарешті трохи вдалося поредагувати свою сторінку. Вже додав кілька іконок за інтересами. Тип форматування трохи нагадує мені ластефемівський. Додай мене у скайпі, то якось потриндимо детальніше.--Folkerman (обговорення) 08:31, 15 серпня 2013 (UTC)

Привіт, Дмитре! Добре, додам. Ти тицяй Додати тему, щоб додати повідомлення на сторінку. А то без теми воно виглядає не так, як треба! ;-0 Тоді автоматично всьо буде так як треба. :-) І підпис треба ОДИН раз тицяти. ;-) Попервах можеш ще раз перед збереженням натиснути Попередній перегляд - я перед тим як щось важливе писати, так двічі перечитую повідомлення на помилки - текст тоді після правок виглядає НАБАГАТО краще. :-) --Nickispeaki (обговорення) 09:15, 15 серпня 2013 (UTC)
Підправив (підпис зайвий забрав і тему поставив). Переглядом історії вже користувався? Глянь на цій сторінці - там ВСІ наші (і не тільки наші! ;-) ) редагування ЗАПИСАНІ. Так що всі твої дії протокольовано! :-) --Nickispeaki (обговорення) 09:17, 15 серпня 2013 (UTC)

Мелатонін

Доброго дня, прочитала ваше повідомлення щойно зараз - дуже вдячна! Обов'язково спробую врахувати усі зауваження, писати статті, на жаль, не вмію, власне, тому й узялася за переклад. Але я новачок, і що робити з тими червоними посиланнями, просто не розумію...попередні мої переклади ще ніхто, на щастя, не видаляв, тому я думала, що там начебто все добре:) Аж ось воно як, виявляється...:) Чи можна якось уникати тих посилань? --Крихітка єнот (обговорення) 09:28, 16 серпня 2013 (UTC)

Добре, що відповіли прямо сюди. Я не встиг ще виробити звичку кожного дня список спостереження перевіряти... ;-) Ну ок. Буду на Вашій сторінці писати. --Nickispeaki (обговорення) 13:10, 16 серпня 2013 (UTC)

Дякую за ваше повідомлення - так, я користуюсь Toolkit, бо це для мене набагато зручніше, ніж перекладати прямо тут, у Вікіпедії. Не розумію, чому усі так нападають на цю програму - остаточний варіант перекладу усе одно робить людина. Стосовно розміру статей - я вибираю статті, які мене цікавлять, зі списку англомовних статей на порталі спільноти (а де їх іще брати?), а там вони усі великого розміру, маленькі, на жаль, мені не траплялись. Я завжди користуюсь попереднім переглядом, що бачу, те виправляю, але я не знаю, що у Вікіпедії вважається глюками, бо ніхто крім вас не брався мені це пояснювати. А що мається на увазі під "купою помилок"? Неправильний переклад? Буду дуже вдячна за пояснення. І все ж я не розумію, що поганого у червоних посиланнях? Ну, не написана ще така стаття, хіба це так страшно? --Крихітка єнот (обговорення) 17:18, 16 серпня 2013 (UTC)

О! Дякую! Видно, старію! ;-0 Я навіть про таке чудо (тулкіт) не чув! ;-0 Глюк - це червоне посилання на неіснуючі категорії і ті ж неіснуючі шаблони. Тут теж нічого страшного не було б, якби хтось ті шаблони і категорії ХУТКО створив, але як показує практика РІЗНІ мовні версії вікіпедії розвиваються не завжди паралельно! От буває, що у всіх великих мовних розділах є така категорія, а в українській - нема! Ба! Навіть стикався, коли в англійській чогось не було, що було в більшості великих з першої 20-тки. Навіть у нас є, в росіян, а в англійській - нема! Я до чого веду - треба дивитися, які категорії з великою ймовірністю створять найближчим часом і ті - ну одну, дві ще можна залишати. А інші краще витерти, їх краще вже поітм додати, коли з’явиться та категорія (або створити прям зараз! категорії вже створювали?)- сам таким періодично займаюся. ХотКат добре з тим допомагає. Користуєтеся? Там от біля категорій знизу мають такі значечки бути - "+", "-", "-+". Якщо є - значить можна користуватися, а як нема, то треба включити в налаштуваннях екаунта вікіпедиста - дуже допомагає.
Про розмір статтей - я РІДКО беру великі (видно у цьому ми різні). Більшість моїх статтей на 2-3-4 абзаци. Мені в більшості теж цієї інфи вистачає. Якщо ні - шукаю далі і дописую. От про моє село Крушинка вже пару сторінок є. :-) А пишу про те, що цікаво - мотоцикли, космічні апарати, шахи. Ну, одним словом я вибираю те, що можна швидко і легко написати. Ну а де той список? Бо я тільки чув, що він десь має бути. :-)
теми для статтей - щось у рувікі побачив, щось в англійській. Іноді в, як от з Брендоном Гаррісом - в португальській тільки надибав статтю+гуглив і вікіпедничав (шукав широкими вікіпедичними просторами). Ну от так і стаття вийшла. А так, щось в інеті побачив, почув, прочитав - в укрвікі - нема статті?! ;-0 ;-( - є стаття! ;-) Або з російської перекладаю (90 відстотків) або з англійської (7) на інші поширені мови ще 2 і 1 відсоток на ПРОСТО створити. З ходу можу тільки 2 статті згадати з нуля - Крушинка і Голубі озера (Чернігівська область). Ну якось так. А у тебе тільки по списку?! ;-0 Як тобі ідея - з англійської якісь суперпупер статті перекладать? Щоб у нас тут відразу доброю стала або вибраною? ;-)--Nickispeaki (обговорення) 17:43, 16 серпня 2013 (UTC)
Ну а якщо про конкретні глюки - в англійській версії (мелатоніну) [who?], перекладач всунув неіснуючий шаблон Шаблон:Who. От його, цей шаблон, гадаю, недоречно і створювати (хоча?), і вставляти. Краще українське слово в дужках поставити (хто?) або глянути, який у нас відповідник там. Я ним не користувався. Може ще що встигну написати до прогулянки (у нас по плану), а ні так потім продовжу...--Nickispeaki (обговорення) 17:57, 16 серпня 2013 (UTC)

О, бачу, ви любите своє село!:) Такі детальні статті навіть не про кожне місто є! Я теж люблю, щоб детально...у мене тут є готовий великий переклад про ігуанодона, але публікувати його у Вікіпедії вже не ризикую, тут вже є чиясь стаття про нього, хоча й утричі менша за мою (з купою червоних посилань, як не дивно!) Приткну того динозавра іще кудись...Ще подивилась про Брендона Гарріса - навіть не знала, що можна і маленькі статті створювати, думала, у Вікіпедії треба писати тільки щось велике і фундаментальне:)

Про список: у порталі спільноти є розділ "Як ви можете допомогти", а там є "Необхідно перекласти наступні статті", ну а там вже списки тих статей різними мовами. Звідти собі й вибираю, а Google Toolkit користуюсь, бо він інтегрований з Вікіпедією - зручно!
Я б тільки рада перекласти якусь "суперпупер" статтю, люблю розбиратися, що й до чого:) Але щоб часом її не спіткала сумна доля мого "Мелатоніну"...
Стосовно категорій - від цього абзацу я просто "зависла" - "(або створити прям зараз! категорії вже створювали?)- сам таким періодично займаюся. ХотКат добре з тим допомагає. Користуєтеся? Там от біля категорій знизу мають такі значечки бути - "+", "-", "-+". Якщо є - значить можна користуватися, а як нема, то треба включити в налаштуваннях екаунта вікіпедиста - дуже допомагає." Довго читала тутешню довідку, але то все понад мої скромні розумові здібності...що таке ХотКат? де його узяти?
Ну і зрештою, що робити з тим мелатоніном? Там трохи забагато категорій, а той червоний список шаблонів, як на мене, просто зайвий - і звідки усе це береться?--Крихітка єнот (обговорення) 13:17, 17 серпня 2013 (UTC)
Привіт, Іра! Ну я, гадаю ти не проти будеш, продовжу у тебе на сторінці.--Nickispeaki (обговорення) 19:14, 17 серпня 2013 (UTC)
Я вже заплуталась, на чиїй сторінці треба писати - ну тоді відповім на своїй:)--Крихітка єнот (обговорення) 08:24, 19 серпня 2013 (UTC)

Папай (бог)

Вітаю. 04/06/13 Ви перевірили цю статтю. Наразі я її переписав, прошу перевірити ще раз. З повагою,--SitizenX (обговорення) 01:07, 20 серпня 2013 (UTC)

This Month in Education: August 2013





Headlines

To assist with preparing the newsletter, please visit the newsroom. Past editions may be viewed here.

If this message is not on your home wiki's talk page, update your subscription · Distributed via Global message delivery, 22:07, 20 серпня 2013 (UTC)

Місяць Полтавщини

6 вересня розпочинається Місяць Полтавщини. Запрошую до участі. З повагою, --KuRaG (обговорення) 06:57, 4 вересня 2013 (UTC)

Навряд чи щось буду суттєве робити - ВЛП. --Nickispeaki (обговорення) 07:22, 4 вересня 2013 (UTC)