Delta Force: Hawk Ops

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Delta Force: Hawk Ops
Розробник TiMi Studio
Видавець Level Infinite[1]
Дистриб'ютор PlayStation Store, Microsoft Store, Steam, Google Play і App Store
Жанр(и) Шутер від першої особи
Платформа  Android
 iOS
 PlayStation 5
 Microsoft Windows
 Xbox Series
Ліцензія пропрієтарна ліцензія[d]
Дата анонсу 18 серпня 2023 року[2]
Дата випуску 2024 рік
Режим гри однокористувацька гра і багатокористувацька гра
Мова англійська
Технічні деталі
Носій Blu-ray Disc і цифрова дистрибуція
Delta Force
Попередня гра Delta Force: Xtreme 2
Офіційний сайт

Delta Force: Hawk Ops — відеогра в жанрі шутера від першої особи, що розробляється китайською компанією Timi Studio[zh].[2][3] На відміну від більшості попередніх ігор серії Delta Force[en], Hawk Ops орієнтована на багатоосібність і реалізовуватиметься за системою Free-to-play[2][3]. Також розробники обіцяють випустити одноосібний ремейк кампанії Delta Force: Black Hawk Down із сучасною графікою та новітніми технологіями. Поки що невідомо, чи буде одноосібна кампанія також безплатною, чи продаватиметься як DLC. Випуск гри заплановано на 2024 рік[4]

Платформи[ред. | ред. код]

Гра має вийти на ПК, Xbox Series S/X, PlayStation 5, а також на мобільних пристроях iOS та Android[5].

Ігровий процес[ред. | ред. код]

Ігровий процес залежатиме від обраного режиму. Станом на кінець жовтня 2023 року, відомо про кооперативний режим «Tactical Turmoil» для трьох гравців з ухилом у сторону тактичного шутера, PVP-режим «Havoc Warfare» з можливістю керувати різноманітною наземною та повітряною технікою, а також про одноосібну кампанію «Black Hawk Dawn».[6]

Відомо, що у PVP та PVE-режимах на випуску буде чотири оператори з різною спеціалізацією та ігровими рисами[5].

Випуск[ред. | ред. код]

Випуск гри заплановано на 2024 рік, точної дати виходу гри розробники поки не анонсували. Станом на жовтень 2023 року, гра проходить закрите офлайнове тестування у стінах самої студії-розробника. Але вже зараз можна подати заявку на участь в онлайновому альфа-тестуванні, що має розпочатися у першій половині 2024 року[7].

Примітки[ред. | ред. код]

  1. Delta Force: Hawk Ops — Everything We Know - Gaming.net. www.gaming.net. Процитовано 20 жовтня 2023.
  2. а б в McCaffrey, Ryan (18 серпня 2023). Delta Force Return Teased; Full Reveal at Gamescom Opening Night Live. IGN (англ.). Процитовано 20 жовтня 2023.
  3. а б Kain, Erik. ‘Delta Force: Hawk Ops’ Is A First-Person Shooter With An Identity Crisis. Forbes (англ.). Процитовано 20 жовтня 2023.
  4. Delta Force: Hawk Ops - Next-Gen Operator-based Tactical Shooter - Ask Shadow Anything Vol.1. www.playdeltaforce.com (англ.). Процитовано 20 жовтня 2023.
  5. а б Delta Force: Hawk Ops - Next-Gen Operator-based Tactical Shooter. www.playdeltaforce.com (англ.). Процитовано 20 жовтня 2023.
  6. Delta Force: Hawk Ops — Everything We Know - Gaming.net. www.gaming.net. Процитовано 20 жовтня 2023.
  7. Delta Force: Hawk Ops - Next-Gen Operator-based Tactical Shooter - Global Test Plan. www.playdeltaforce.com (англ.). Процитовано 20 жовтня 2023.

Посилання[ред. | ред. код]