Обговорення користувача:Petro Oliynyk/Ваші облікові записи (28.07.2009—14.08.2009)

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Повний архів: Обговорення_користувача:Oliynyk98/АвтоАрхів
Обговорення: Обговорення_користувача:Oliynyk98

Ваші облікові записи

[ред. код]

Пане Петре,

Ви маєте щонайменше 3 облікові записи (оцей Oliynyk98 та інші). Правилами таке допускається і у нас є інші користувачі, що скористалися такою можливістю, але то дуже нечисленні випадки (виключення).

Вважаю за доцільне звернути Вашу увагу на те, що "правилом хорошого тону" у проекті є визначити головний обліковий запис та скрізь (на кожному з неголовних) розмістити інформацію про пов'язанність з головним.

Відповідно краще, якщо Ви "як правило" будете використовувати той обліковий запис, який визначите на роль головного.

--pavlosh ҉ 11:06, 28 липня 2009 (UTC)Відповісти

Дуже дякую, Павле! От тільки Ви мені детальніше поясніть, що треба зробити. Щодо PetroOliynyk12, то я створив цей обліковий запис тільки для Російської Вікі, а в УкрВікі сторінку користувача я трішки зміню і зроблю так як Ви казали, коли Ви мені поясните що потрібно написати. Я закінчу писати Вам відповідь, коли приїду до Львова! --Oliynyk98 10:19, 1 серпня 2009 (UTC)Відповісти
Щодо «Олійник Петро Тарасович», я подумаю, що треба робити адже я його створив також для УкрВікі. А от з «Oliynyk peter» все вже вирішено. --Oliynyk98 09:54, 12 серпня 2009 (UTC)Відповісти
Пояснюватиму за системою "крок за кроком"
Крок 1: Серед усіх оцих облікових записів Вам потрібно вибрати один - "головний" в тому розумінні, що за винятком малочисельних випадків Ви будете працювати використовуючи саме його. Судячи з усього саме оцей (Oliynyk98) є найкращим кандидатом, але вирішувати Вам. То ж прошу вирішити і повідомити тут що саме ви вирішили.
Принагідно прошу повідомити чи, бува, Користувач:Oliynyk80 та Користувач:Oliynyk29 не є Вашими обліковими записами також?
--pavlosh ҉ 00:24, 13 серпня 2009 (UTC)Відповісти
Ці користувачі не є моїми обліковими записами (Oliynyk80, Oliynyk29). Мій Вердикт:Oliynyk98. І у мене є до Вас, пане Павле, 1 запитання: "Чи можу я з часом поміняти свій "головний" обліковий запис, як, наприклад, Користувач:Дядько Ігор."--Oliynyk98 17:19, 13 серпня 2009 (UTC)Відповісти
Дякую, вердикт чітко зформульовано.
Звичайно, Ви зможете, лише бажано (а) це не робити надто часто :-) (б) зробивши, прокоментувати це, принаймні, так само чітко, як це зробив Дядько Ігор.
--pavlosh ҉ 01:31, 14 серпня 2009 (UTC)Відповісти
Крок 2:
  1. На сторінці користувача Oliynyk98 треба створити спеціальний розділ з назвою, наприклад, "Мої інші облікові записи", де перелічити усі Ваші облікові записи у вигляді клікабельних посилань на кожний з них (можливо, з короткими поясненнями).
  2. На сторінках користувача усіх тих інших облікових записів написати, наприклад, "Це додатковий обліковий запис користувача Oliynyk98".
Якщо все зробите акуратно і правильно, то цей крок буде останнім у сюжеті щодо облікових записів ;)
--pavlosh ҉ 01:31, 14 серпня 2009 (UTC)Відповісти
Добре, я зрозумів, Вас, пане Павле, постараюсь все так і зробити. ) --Oliynyk98 07:26, 14 серпня 2009 (UTC)Відповісти
Пане Павле, я виконав те, що Ви мені сказали. І прошу поглянути на мою сторінку користувача. І запитання: "Як у підписі зробити посилання на сторінку обговорення?". --Oliynyk98 07:48, 14 серпня 2009 (UTC)Відповісти
Пане Петре :)
Добре, дякую за новини, "сюжет" вичерпано :)
Щодо запитання: треба зайти до меню «Налаштування», а там обрати «Простий підпис (без автоматичного посилання)», та у віконечку підпису вписати те, що бажаєте (але прошу в розумних межах!).
Принагідно вважаю за доцільне порадити Вам продовжувати певну тему обговорення там, де її було розпочато - в цьому випадку на Вашій сторінці обговорення. Тобто не варто було робити "гілку" цієї нашої розмови на моїй сторінці обговорення - це не порушення, просто такможе розпочатися "плутанина".
--pavlosh ҉ 09:03, 14 серпня 2009 (UTC)Відповісти