Миколаїв (готель)

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Версія від 09:43, 16 березня 2013, створена ЮляШка (обговорення | внесок) («Миколаївська весна», доповнення, зображення, оформлення)
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Готель "Миколаїв" – готель, розташований в центральній частині міста Миколаєва, на перехресті проспекту Леніна та вулиці Садової. Готельно-ресторанний комплекс "Миколаїв" має автономну систему опалення, цілодобове постачання гарячої та холодної води. До послуг гостей:

  • 60 номерів різної категорії (від стандартних одно - і двомісних, до номерів класу «люкс» та СПА апартаментів), з них діючі: 20 одномісних однокімнатних; 14 двомісних однокімнатних; 1 двокімнатний номер "напівлюкс"; 4 двокімнатні номери "люкс".

Вартість номерів від 250 грн. до 800 грн. До вартості номера включено сніданок. Всі номери оснащені: телефоном, кабельним TV, холодильником, с/в, душем, ванною, сучасними меблями, кондиціонерами, WI-FI.

Файл:Apartments in nikolaev.jpg

  • Ресторан «Св. Миколай» на 40 місць з зоною WI-FI, обслуговування в номерах, кейтеринг

Серед фірмових страв ресторану: салати «Св. Миколай», «Райська вишня», «Ольвія», «Від шефа», м'ясні страви «Шашлик особливий з печінки», «Печеня по-козацьки», рибні страви «Потьомкінська» форель в кунжуті», «Судак в беконі» і рибний фірмовий суп. Винну карту представляють класичні вина півдня України.

Файл:Ресторан «Св. Миколай».jpg

  • Банкетний зал на 70 місць
  • Зали для конференцій на 40 і 100 місць

Пропонується повний спектр конференц та бізнес послуг: конференц-зали з зоною WI-FI; кава-брейки, бізнес-ланчі, фуршети, банкети; парковка.

  • СПА салон із сауною й басейном

Інфраструктура салону складається з чотирьох функціональних зон: термальна зона (сауна); волога зона (басейн, душова, джакузі, кабінет талласотерапіі); суха зона (кімната для масажу); зона відпочинку і релаксації (чайна терапія, СПА бар і кухня).

  • Салон краси
  • Цілодобова автостоянка на 50 автомобілів
  • Влітку до послуг гостей - літній майданчик

Схема проїзду: Від залізничного та автовокзалу можна доїхати до готелю маршрутними таксі і автобусами № 8, 21, 75, 51, а також тролейбусом № 2 (зупинка Сіті-Центр).

КОНТАКТИ: Україна, м. Миколаїв, пр. Леніна, 107, 54055.
Тел.: (0512) 53-06-00, Тел / факс: (0512) 46-53-96
Бронювання номерів: Email: info@hotel-nikolaev.com, Email: grknikolaev@gmail.com

Джерела

http://www.hotel-nikolaev.com/