Файл:20 Đồng - South Vietnam (1956) Second issues 02.jpg

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

20_Đồng_-_South_Vietnam_(1956)_Second_issues_02.jpg(576 × 372 пікселів, розмір файлу: 70 КБ, MIME-тип: image/jpeg)

Wikimedia Commons logo Відомості про цей файл містяться на Вікісховищі — централізованому сховищі вільних файлів мультимедіа для використання у проектах Фонду Вікімедіа.

Опис файлу

Опис
English: A banknote issued by the government of the Republic of Vietnam (越南共和, Việt-Nam Cộng-Hòa / République du Viêt-Nam) for circulation in South Vietnam. This banknote is denominated in in "Đồng" (銅).

Face: house, boats, banana tree; denomination; Text: NGÂN-HÀNG QUỐC-GIA VIỆT-NAM = National Bank of Vietnam; HAI MƯƠI ĐỒNG = Twenty dong; TỔNG KIỂM-TRA = Inspector General [signature: Nguyễn Văn Dõng]; THỦ-QUỶ TRUNG-ƯƠNG = Central Cashier [signature: Từ Văn Quý]; Back: farmers with water buffaloes working on the rice field; denomination; Text: NGÂN-HÀNG QUỐC-GIA VIỆT-NAM = National Bank of Vietnam; HÌNH LUẬT PHẠT KHỔ-SAI NHỮNG KẺ NÀO LÀM GỈA MẠO GIẤY BẠC DO NGÂN-HÀNG QUỐC-GIA PHÁT RA. = Criminal law centences to penal labor for counterfeiting paper money issued by the National Bank.; Watermark: Tiger. P-4 D-13 20 Dong 1956

P-4s D-S13 20 Dong 1956 SPECIMEN Face/Back: overprint GIẤY MẪU = Specimen

Watermark: Tiger.
Час створення
Джерело
Автор The government of the Republic of Vietnam (South Vietnam).

Ліцензування

Public domain

Ця робота перебуває у суспільному надбанні у країнах і територіях, де авторське право охороняється протягом життя автора та 70 років після того або менше.


Ви також мусите включити позначку про суспільне надбання США, аби пояснити чому ця робота є у суспільному надбанні у США. Зауважте, що деякі країни мають термін дії авторського права довший за 70 років: у Мексиці 100-річний термін, на Ямайці 95-річний термін, у Колумбії 80-річний термін, а Гватемалі та Самоа 75-річний термін. Це зображення не є у суспільному надбанні у цих країнах, до того ж ці країни не визнають правило коротшого терміну. Авторське право може бути застосоване до французів, що померли за Францію у Другій світовій Війні (додаткова інформація), до росіян, що служили на Східному фронті під час Другої світової Війни (також відома як Велика Вітчизняна Війна у Росії) та до посмертно реабілітованих жертв радянських репресій (більше інформації).

Public domain
This work is in the public domain in Vietnam for one of the following reasons:
  • It is a cinematographic work, photographic work, work of applied art or anonymous work first published more than 75 years ago. (See Commons:Copyright rules by territory/Vietnam)
  • It is a cinematographic work, photographic work, dramatic work, work of applied art or anonymous work first published more than 50 years prior to January 1, 2010.
  • It is another type of work, and the creator died more than 50 years ago.
To uploader: Please provide where the image was first published and who created it.

Ви також мусите включити позначку про суспільне надбання США, аби пояснити чому ця робота є у суспільному надбанні у США. Зауважте, що ця робота не може бути суспільним надбанням у країнах, які не визнають правило коротшого терміну та у яких термін дії авторського права довший за довжину життя автора плюс 50 років. Зокрема, у Мексиці це 100-річний термін, у Джамайці це 95-річний термін, у Колумбії це 80-річний термін, у Ґуатемалі та Самоі це 75-річний термін , у Швейцарії та Сполучених Штатах це 70 років, а у Венецуелі це 60-річний термін.


Deutsch  English  español  français  Bahasa Melayu  Tiếng Việt  മലയാളം  日本語  中文  中文(简体)  中文(繁體)  +/−

Підписи

Додайте однорядкове пояснення, що саме репрезентує цей файл
A banknote issued by the government of the Republic of Vietnam (越南共和, Việt-Nam Cộng-Hòa / République du Viêt-Nam) for circulation in South Vietnam. This banknote is denominated in in "Đồng" (銅).

Об'єкти, показані на цьому файлі

зображує

71 242 байт

372 піксель

576 піксель

Історія файлу

Клацніть на дату/час, щоб переглянути, як тоді виглядав файл.

Дата/часМініатюраРозмір об'єктаКористувачКоментар
поточний15:17, 22 квітня 2019Мініатюра для версії від 15:17, 22 квітня 2019576 × 372 (70 КБ)Donald TrungUser created page with UploadWizard

Така сторінка використовує цей файл:

Глобальне використання файлу

Цей файл використовують такі інші вікі:

Метадані