Файл:Anti-aircraft gunners of National Guard of Ukraine (2023-02-03).jpg

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Повна роздільність(900 × 600 пікселів, розмір файлу: 444 КБ, MIME-тип: image/jpeg)

Wikimedia Commons logo Відомості про цей файл містяться на Вікісховищі — централізованому сховищі вільних файлів мультимедіа для використання у проектах Фонду Вікімедіа.

Опис файлу

Опис
Русский: Зенитчики Национальной гвардии Украины из Кривого Рога с помощью прожекторов охотятся на российские беспилотники в Херсонской области.
English: Anti-aircraft gunners of National Guard of Ukraine from Kryvyy Rih with the help of searchlights hunt for Russian drones in Kherson Oblast.
Українська: Original description:
Криворізькі гвардійці на сторожі неба і вдень, і вночі
  • Для чергування у нічний час розрахунки зенітників НГУ оснащені спеціальними потужними прожекторами, здатними виявляти ціль на відстані до 8 кілометрів.
  • Плануючи здійснення атак, ворог користується різними способами, серед яких – запуск різних безпілотних літальних апаратів та розвідувальних дронів. Їх вчасне виявлення та знешкодження дозволяє вберегти цивільну інфраструктуру і життя мирних мешканців.
  • Бойове чергування криворізьких зенітників-гвардійців у Херсонській області – цілодобове, адже російські війська постійно намагаються проводити обстріли й використовувати дрони-камікадзе. Для того, щоб бути в постійній готовності, гвардійці регулярно тренуються.
💬“Коли надходить сигнал повітряної тривоги, діяти потрібно дуже швидко. Ми виїжджаємо у визначений район, займаємо позиції та контролюємо повітряний простір на наявність ворожих цілей”, – розповідає командир зенітного підрозділу Костянтин.
Час створення
Джерело https://www.facebook.com/photo/?fbid=569120995243554&set=a.291369773018679 (post by National Guard of Ukraine, page on website)
Автор National Guard of Ukraine

Ліцензування

w:uk:Creative Commons
зазначення авторства
Цей файл доступний на умовах ліцензії Creative Commons Із зазначенням авторства 4.0 Міжнародна
Зазначення авторства: Mvs.gov.ua
Ви можете вільно:
  • ділитися – копіювати, поширювати і передавати твір
  • модифікувати – переробляти твір
При дотриманні таких умов:
  • зазначення авторства – Ви повинні вказати авторство, надати посилання на ліцензію і вказати, чи якісь зміни було внесено до оригінального твору. Ви можете зробити це в будь-який розсудливий спосіб, але так, щоб він жодним чином не натякав на те, наче ліцензіар підтримує Вас чи Ваш спосіб використання твору.

Підписи

Додайте однорядкове пояснення, що саме репрезентує цей файл

Об'єкти, показані на цьому файлі

зображує

454 711 байт

600 піксель

900 піксель

Історія файлу

Клацніть на дату/час, щоб переглянути, як тоді виглядав файл.

Дата/часМініатюраРозмір об'єктаКористувачКоментар
поточний22:01, 5 лютого 2023Мініатюра для версії від 22:01, 5 лютого 2023900 × 600 (444 КБ)SneeuwschaapUploaded a work by National Guard of Ukraine from https://www.facebook.com/photo/?fbid=569120995243554&set=a.291369773018679 ([https://www.facebook.com/NGUmainpage/posts/pfbid0miBStn5wSVEydxKZFjY13BERwoYVjia8PDSmZEFW4PA7ZsG9wVXqqtfhQvjog1pEl post by National Guard of Ukraine], [https://ngu.gov.ua/kryvorizki-gvardijczi-na-storozhi-neba-i-vden-i-vnochi-zenitni-rozrahunky-na-bojovomu-cherguvanni-v-hersonskij-oblasti/ page on website]) with UploadWizard

Така сторінка використовує цей файл:

Глобальне використання файлу

Цей файл використовують такі інші вікі:

Метадані