Файл:Destructions in Kyiv after Russian attack, 2024-02-07 (02).webp

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Повна роздільність(1280 × 853 пікселів, розмір файлу: 55 КБ, MIME-тип: image/webp)

Wikimedia Commons logo Відомості про цей файл містяться на Вікісховищі — централізованому сховищі вільних файлів мультимедіа для використання у проектах Фонду Вікімедіа.

Опис файлу

Опис
Русский: Дом в Голосеевском районе Киева, повреждённый при российском ракетном обстреле города утром 7 февраля 2024 года (улица Академика Заболотного, 60-62; часть самого длинного дома Киева). Погибли 4 жителя, пострадали более 30 (статьи: 1, 2).
English: Residential building in Holosiivskyi District of Kyiv, damaged during Russian missile attack on the city in the morning of 7 February 2024 (Akademika Zabolotnoho Street, 60-62; part of the longest residential building of Kyiv). Four inhabitants died and more than 30 were injured (articles: 1, 2).
Українська: Original description:
Вранці 7 лютого до рятувальників надійшли повідомлення про вибухи у Дніпровському та Голосіївському районах міста.

Оперативна інформація станом на 10:00:
Голосіївський район: внаслідок ворожої атаки сталося загоряння з 10 по 14 поверхи 18-поверхового житлового будинку. З будинку врятовано 60 людей. Попередньо, виявлено 13 потерпілих та передано медикам.
Також за іншою адресою сталося загоряння будівлі СТО орієнтовно на площі 800 кв. м. Пожежу ліквідовано. Внаслідок пожежі згоріло та пошкоджено близько 40 автомобілів.
Дніпровський район: внаслідок ворожої атаки пошкоджено два силових кабеля, без послідуючого горіння. За попередньою інформацією, 2 постраждалих було госпіталізовано.
До ліквідації наслідків ворожого обстрілу загалом залучено 112 рятувальників та 28 одиниць техніки.

Інформація щодо постраждалих уточнюється.
Час створення
Джерело Ворожий обстріл столиці 7 лютого (ОНОВЛЮЄТЬСЯ)
Автор State Emergency Service of Ukraine

Ліцензування

Це зображення завантажене з сайту Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у місті Києві та розповсюджується на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0. Коротко: Ви можете вільно поширювати та модифікувати цей файл, зазначаючи авторство kyiv.dsns.gov.ua чи Головне управління ДСНС у місті Києві.

English | українська | +/−

w:uk:Creative Commons
зазначення авторства
Цей файл доступний на умовах ліцензії Creative Commons Із зазначенням авторства 4.0 Міжнародна
Ви можете вільно:
  • ділитися – копіювати, поширювати і передавати твір
  • модифікувати – переробляти твір
При дотриманні таких умов:
  • зазначення авторства – Ви повинні вказати авторство, надати посилання на ліцензію і вказати, чи якісь зміни було внесено до оригінального твору. Ви можете зробити це в будь-який розсудливий спосіб, але так, щоб він жодним чином не натякав на те, наче ліцензіар підтримує Вас чи Ваш спосіб використання твору.

Підписи

Додайте однорядкове пояснення, що саме репрезентує цей файл

Об'єкти, показані на цьому файлі

зображує

Історія файлу

Клацніть на дату/час, щоб переглянути, як тоді виглядав файл.

Дата/часМініатюраРозмір об'єктаКористувачКоментар
поточний09:30, 7 лютого 2024Мініатюра для версії від 09:30, 7 лютого 20241280 × 853 (55 КБ)SneeuwschaapUploaded a work by State Emergency Service of Ukraine from [https://kyiv.dsns.gov.ua/uk/news/nadzvicaini-podiyi/vorozii-obstril-stolici-7-liutogo-operativna-informaciia-stanom-na-1000 Ворожий обстріл столиці 7 лютого (ОНОВЛЮЄТЬСЯ)] with UploadWizard

Така сторінка використовує цей файл: