Файл:Destructions in Kyiv after Russian attack, 2024-03-21 (02).webp

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Повна роздільність(1280 × 853 пікселів, розмір файлу: 63 КБ, MIME-тип: image/webp)

Wikimedia Commons logo Відомості про цей файл містяться на Вікісховищі — централізованому сховищі вільних файлів мультимедіа для використання у проектах Фонду Вікімедіа.

Опис файлу

Опис
Русский: Дом в Шевченковском районе Киева, повреждённый при российской ракетной атаке города утром 21 марта 2024 года (1, 2). В Киеве повреждены несколько домов, 6 образовательных учреждений, склад, автомобили и прочее. По состоянию на вечер в городе известно о 18 пострадавших (1, 2).
English: Residential building in Shevchenkivskyi District of Kyiv, damaged during Russian missile attack on the city in the morning of 21 March 2024 (1, 2). Several residential buildings, 6 educational institutions, a warehouse, cars, etc. were damaged in Kyiv. As of evening, 18 injured people were known in the city (1, 2).
Українська: Original description:
Вранці 21 березня ворог здійснив чергову ракетну атаку на столицю. Вибухи пролунали у Подільському, Шевченківському та Святошинському районах.

Подільський район: за однією адресою загоряння виникло у двоповерховій будівлі на площі 30 кв. м. Зруйновано перший поверх та частково другий. За іншою адресою сталось займання трансформаторної підстанції та ще за однією адресою загоряння виникло у складській будівлі на площі 150 кв. м.
Шевченківський район: за однією адресою виникла пожежа в квартирі на 5 поверсі 6-поверхового житлового будинку. Також в цьому районі було загоряння в 3 автомобілях та пошкоджено вікна багатоквартирного будинку.
Святошинський район: було пошкоджено вікна у житловому будинку.
На місцях працювало 177 рятувальників та 38 одиниць пожежно-рятувальної техніки.

За попередньою інформацією, внаслідок ворожого обстрілу постраждало 13 осіб, з них одна дитина. Загалом було евакуйовано 79 осіб. Інформація щодо потерпілих уточнюється.
Час створення
Джерело Масована атака на Київ: пожежі ліквідовано
Автор State Emergency Service of Ukraine

Ліцензування

Це зображення завантажене з сайту Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у місті Києві та розповсюджується на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0. Коротко: Ви можете вільно поширювати та модифікувати цей файл, зазначаючи авторство kyiv.dsns.gov.ua чи Головне управління ДСНС у місті Києві.

English | українська | +/−

w:uk:Creative Commons
зазначення авторства
Цей файл доступний на умовах ліцензії Creative Commons Із зазначенням авторства 4.0 Міжнародна
Ви можете вільно:
  • ділитися – копіювати, поширювати і передавати твір
  • модифікувати – переробляти твір
При дотриманні таких умов:
  • зазначення авторства – Ви повинні вказати авторство, надати посилання на ліцензію і вказати, чи якісь зміни було внесено до оригінального твору. Ви можете зробити це в будь-який розсудливий спосіб, але так, щоб він жодним чином не натякав на те, наче ліцензіар підтримує Вас чи Ваш спосіб використання твору.

Підписи

Додайте однорядкове пояснення, що саме репрезентує цей файл

Об'єкти, показані на цьому файлі

зображує

Історія файлу

Клацніть на дату/час, щоб переглянути, як тоді виглядав файл.

Дата/часМініатюраРозмір об'єктаКористувачКоментар
поточний20:11, 21 березня 2024Мініатюра для версії від 20:11, 21 березня 20241280 × 853 (63 КБ)SneeuwschaapUploaded a work by State Emergency Service of Ukraine from [https://kyiv.dsns.gov.ua/news/nadzvicaini-podiyi/masovana-ataka-na-kiyiv-pozezi-likvidovano Масована атака на Київ: пожежі ліквідовано] with UploadWizard

Глобальне використання файлу

Цей файл використовують такі інші вікі: