Файл:Facial Chronicle - b.07, p.202-203 - Murder of Mikhail of Tver.jpg

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Повна роздільність(919 × 827 пікселів, розмір файлу: 942 КБ, MIME-тип: image/jpeg)

Wikimedia Commons logo Відомості про цей файл містяться на Вікісховищі — централізованому сховищі вільних файлів мультимедіа для використання у проектах Фонду Вікімедіа.
Опис

ЛИЦЕВОЙ ЛЕТОПИСНЫЙ СВОД

Убийцы же вскочили в кибитку и обрели святого, стоящего на молитве. И так схватили его за деревянную колоду, которая было на щее его, и ударили его сильно, и взломали стену, и проломилась кибитка. Он же вскочил, и многие, схватив его, повергли на землю и начали мучить его, некие же ногами пинали его. И тогда некто Иванец, взяв за уши, бил его головою о землю, говоря к нему так: «Скоклив еси и поспешен, твори елико хощеши». Также один из них пришел, именем Романец, имея нож великий, и ударил Михаила ножом в ребра его, в правый бок, и вновь, обращая нож туда и обратно, пронзал его, говоря: «Дерзким (был) и пей чашу добрую ». Он же возопил громким голосом и испустил дух, месяца

ноября 22-го дня.
Час створення XVI ст.
date QS:P,+1550-00-00T00:00:00Z/7
Джерело
Русский: Лицевой летописный свод XVI века. Русская летописная история [1]. — М.: ООО «Фирма «АКТЕОН», 2014. — Т. 7. 1290-1342 гг. — С. 184—185. — 504 с.
[1]
Автор АнонімUnknown author
Ліцензія
(Повторне використання цього файлу)
Public domain

Ця робота перебуває у суспільному надбанні у країнах і територіях, де авторське право охороняється протягом життя автора та 70 років після того або менше.


Ви також мусите включити позначку про суспільне надбання США, аби пояснити чому ця робота є у суспільному надбанні у США. Зауважте, що деякі країни мають термін дії авторського права довший за 70 років: у Мексиці 100-річний термін, на Ямайці 95-річний термін, у Колумбії 80-річний термін, а Гватемалі та Самоа 75-річний термін. Це зображення не є у суспільному надбанні у цих країнах, до того ж ці країни не визнають правило коротшого терміну. Авторське право може бути застосоване до французів, що померли за Францію у Другій світовій Війні (додаткова інформація), до росіян, що служили на Східному фронті під час Другої світової Війни (також відома як Велика Вітчизняна Війна у Росії) та до посмертно реабілітованих жертв радянських репресій (більше інформації).

Історія файлу

Клацніть на дату/час, щоб переглянути, як тоді виглядав файл.

Дата/часМініатюраРозмір об'єктаКористувачКоментар
поточний14:36, 9 вересня 2015Мініатюра для версії від 14:36, 9 вересня 2015919 × 827 (942 КБ)Shakko{{Information |Description=ЛИЦЕВОЙ ЛЕТОПИСНЫЙ СВОД Убийцы же вскочили в кибитку и обрели святого, стоящего на молитве. И так схватили его за деревянн...

Нема сторінок, що використовують цей файл.

Глобальне використання файлу

Цей файл використовують такі інші вікі:

Метадані