Файл:Hypermarket in Kyiv after Russian attack, 2023-08-30 (03).jpg

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Повна роздільність(1280 × 960 пікселів, розмір файлу: 196 КБ, MIME-тип: image/jpeg)

Wikimedia Commons logo Відомості про цей файл містяться на Вікісховищі — централізованому сховищі вільних файлів мультимедіа для використання у проектах Фонду Вікімедіа.

Опис файлу

Опис
Русский: Крыша гипермаркета «Ашан» в Киеве, пострадавшего от падения обломков при российском массированном обстреле Киева в ночь на 30 августа 2023 года (статьи: 1, 2). Обломки сбитых ракет и беспилотников вызвали разрушения и пожары в Киеве и Фастовском и Бучанском районах Киевской области.
English: Roof of Auchan hypermarket in Kyiv, damaged by falling of wreckage after Russian drone and missile attack on Kyiv in the night on 30 August 2023 (articles: 1, 2). Fragments of downed drones and missiles caused destructions and fires in Kyiv and Fastiv and Bucha districts of Kyiv Oblast.
Українська: Original description:
Унаслідок нічної атаки ворога у столиці пролунали вибухи у Шевченківському та Дарницькому районах.

За однією з адрес у Шевченківському районі, в нежитловій будівлі медики виявили двох загиблих чоловіків та одного пораненого.
Також у Шевченківському районі госпіталізовано одну постраждалу – 24-річна дівчина отримала різані рани від уламків скла. За цією ж адресою допомогу на місці медики надали постраждалому 15-річному хлопцю.
Унаслідок падіння уламків сталося кілька пожеж. У Дарницькому районі загорівся дах торгового приміщення. У Шевченківському – виникло загоряння в чотирьох місцях. Зокрема, в адмінбудівлі та на території нежитлової забудови. Також зафіксовано падіння уламків на відкритій місцевості. Пожежно-рятувальні служби працюють на місцях, триває гасіння пожеж. Над ліквідацією пожеж працювали загони ДСНС.

Дані руйнувань та постраждалих уточнюються.
Час створення
Джерело Обстріл окупантами столиці: є загиблі та поранені мирні мешканці
Автор Ministry of Internal Affairs of Ukraine

Ліцензування

w:uk:Creative Commons
зазначення авторства
Цей файл доступний на умовах ліцензії Creative Commons Із зазначенням авторства 4.0 Міжнародна
Зазначення авторства: Mvs.gov.ua
Ви можете вільно:
  • ділитися – копіювати, поширювати і передавати твір
  • модифікувати – переробляти твір
При дотриманні таких умов:
  • зазначення авторства – Ви повинні вказати авторство, надати посилання на ліцензію і вказати, чи якісь зміни було внесено до оригінального твору. Ви можете зробити це в будь-який розсудливий спосіб, але так, щоб він жодним чином не натякав на те, наче ліцензіар підтримує Вас чи Ваш спосіб використання твору.

Підписи

Додайте однорядкове пояснення, що саме репрезентує цей файл

Об'єкти, показані на цьому файлі

зображує

Історія файлу

Клацніть на дату/час, щоб переглянути, як тоді виглядав файл.

Дата/часМініатюраРозмір об'єктаКористувачКоментар
поточний17:30, 30 серпня 2023Мініатюра для версії від 17:30, 30 серпня 20231280 × 960 (196 КБ)SneeuwschaapUploaded a work by Ministry of Internal Affairs of Ukraine from [https://mvs.gov.ua/uk/news/obstril-okupantami-stolici-je-zagibli-ta-poraneni-mirni-meskanci Обстріл окупантами столиці: є загиблі та поранені мирні мешканці] with UploadWizard

Така сторінка використовує цей файл:

Глобальне використання файлу

Цей файл використовують такі інші вікі: