Файл:Kherson Academy of Continuous Education after Russian drone attack, 2023-05-15 (21).jpg

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Повна роздільність(1599 × 1200 пікселів, розмір файлу: 308 КБ, MIME-тип: image/jpeg)

Wikimedia Commons logo Відомості про цей файл містяться на Вікісховищі — централізованому сховищі вільних файлів мультимедіа для використання у проектах Фонду Вікімедіа.

Опис файлу

Опис
Русский: Херсонская академия непрерывного образования после российского удара дроном-камикадзе 15 мая 2023 года около 4 часов утра (статьи: 1, 2).
English: Kherson Academy of Continuous Education after Russian drone attack on 15 May 2023 at about 4 AM (articles: 1, 2).
Українська: Original description:
Поліція фіксує чергові злочини окупантів проти мирного населення Херсонщини. російські війська вкотре обстріляли з артилерії, танків, реактивних систем залпового вогню, авіації та БПЛА населені пункти Бериславського та Херсонського районів, є поранені.

Ворог здійснив авіаційні удари по с.Кізомис та с.Станіслав, керованими бомбами знищено будинки місцевих жителів, гаражі, складські та господарські приміщення, двоє людей поранено. Військові рф з артилерії обстріляли с.Томарине, осколками від снаряду пошкоджено службовий автомобіль поліції.
російські війська піддали масованому обстрілу місто Херсон, вибухи лунали цілодобово. Окупанти намагалися знищити інфраструктурні об’єкти, цілили по мирним житловим кварталам мікрорайонів Корабел, ХБК, Таврійський, центру міста та передмістя, зокрема, безпілотниками російські військові атакували заклад освіти. Внаслідок влучань та подальшої пожежі будівля повністю зруйнована. Також постраждали навколишні будинки, у яких вибито вікна, двері, пошкоджено фасади та дахи. Через ворожі обстріли у центрі міста, Дніпровському районі, передмістях та дачних ділянках зафіксовано пошкодження житлових будинків. На місцях подій працювали поліцейські та рятувальники, проводили обстеження обстріляних територій, зʼясовували деталі, документували та усували наслідки обстрілів, а також допомагали постраждалим.
За минулу добу поліція відкрила 33 кримінальні провадження за фактами воєнних злочинів російських окупантів на Херсонщині.
В поліцію продовжують надходити повідомлення про факти мародерства російськими військовими під час окупації населених пунктів. Так, в поліцію із заявою звернулася жителька Бериславського району. Жінка повідомила, що в жовтні минулого року російські військові прийшли з обшуком до її домоволодіння, після чого забрали з двору вантажний автомобіль «ГАЗ-3309» та викрали з дому мисливську рушницю. У червні минулого року в смт Велика Олександрівка окупанти викрали у місцевого жителя автомобіль «ВАЗ-21140». У смт Високопілля у квітні минулого року російські військові викрали автомобіль «ВАЗ-21043», який належить лікарні ветеринарної медицини. Під час окупації смт Білозерка військові рф викрали 26-річного місцевого жителя, нині його місцеперебування невідоме.
За минулу добу через підрив на російських мінах постраждали двоє людей.
Біля с.Томарине в полі 53-річний чоловік на тракторі косив траву та наїхав на невідомий вибуховий пристрій. Відбувся вибух, внаслідок чого водій отримав мінно-вибухову травму та забої, його стан задовільний.
Біля с.Трифонівка на вибуховому пристрої підірвався 17-річний хлопець. Нині він перебуває у реанімаційному відділенні лікарні у тяжкому стані.
Поліція вкотре нагадує громадянам! Не чіпайте підозрілі предмети, залишки ракет чи снарядів, не наближайтеся до розбитої ворожої техніки, не відвідуйте поля, лісосмуги та узбережжя, поки ці ділянки не обстежені вибухотехніками. У разі виявлення підозрілих предметів звертайтеся за телефоном чергової частини поліції Херсонської області 067-550-22-74 або телефонуйте на «101» та на єдиний номер телефону «112» для надання екстреної допомоги. Дотримуйтесь правил безпеки, які збережуть ваше здоров’я та життя!
За всіма фактами російської агресії проти мирного населення правоохоронці відкрили кримінальні провадження за ст. 438 «Порушення законів та звичаїв війни» Кримінального кодексу України.

Відділ комунікації поліції Херсонської області
Час створення
Джерело Поліція відкрила 33 кримінальні провадження за фактами воєнних злочинів російських окупантів на Херсонщині
Автор National Police of Ukraine

Ліцензування

Українська: Цей файл взято з сайту чи сторінки у соцмережі Національної поліції України на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0. Коротко: ви можете вільно поширювати та змінювати файл, допоки ви посилаєтеся на npu.gov.ua.
Русский: Этот файл взят с сайта или страницы в соцсетях Национальной полиции Украины на условиях лицензии Creative Commons Attribution 4.0.
Коротко: Вы можете свободно распространять и изменять данный файл при условии обязательной ссылки на npu.gov.ua.
English: This file comes from the website or social media of the National Police of Ukraine and is licensed under the Creative Commons Attribution 4.0 International License. In short: you are free to distribute and modify the file as long as you attribute npu.gov.ua.
Français : Ce fichier provient du site Internet ou des médias sociaux de la Police nationale d'Ukraine et est sous licence Creative Commons 4.0 International. En résumé : vous êtes libre de distribuer et de modifier le fichier tant que vous attribuez npu.gov.ua.
Português: Este ficheiro/arquivo é proveniente do sítio da Internet ou das redes sociais da Polícia Nacional da Ucrânia e está licenciado ao abrigo da licença Creative Commons Atribuição 4.0 Internacional. Em resumo: é livre de distribuir e modificar o ficheiro/arquivo desde que atribua a npu.gov.ua.
w:uk:Creative Commons
зазначення авторства
Цей файл доступний на умовах ліцензії Creative Commons Із зазначенням авторства 4.0 Міжнародна
Ви можете вільно:
  • ділитися – копіювати, поширювати і передавати твір
  • модифікувати – переробляти твір
При дотриманні таких умов:
  • зазначення авторства – Ви повинні вказати авторство, надати посилання на ліцензію і вказати, чи якісь зміни було внесено до оригінального твору. Ви можете зробити це в будь-який розсудливий спосіб, але так, щоб він жодним чином не натякав на те, наче ліцензіар підтримує Вас чи Ваш спосіб використання твору.

Підписи

Додайте однорядкове пояснення, що саме репрезентує цей файл

Об'єкти, показані на цьому файлі

зображує

Історія файлу

Клацніть на дату/час, щоб переглянути, як тоді виглядав файл.

Дата/часМініатюраРозмір об'єктаКористувачКоментар
поточний07:44, 16 травня 2023Мініатюра для версії від 07:44, 16 травня 20231599 × 1200 (308 КБ)SneeuwschaapUploaded a work by National Police of Ukraine from [https://hr.npu.gov.ua/news/politsiia-vidkryla-33-kryminalni-provadzhennia-za-faktamy-voiennykh-zlochyniv-rosiiskykh-okupantiv-na-khersonshchyni Поліція відкрила 33 кримінальні провадження за фактами воєнних злочинів російських окупантів на Херсонщині] with UploadWizard

Така сторінка використовує цей файл:

Глобальне використання файлу

Цей файл використовують такі інші вікі: