Файл:King John signing the Great Charter (Magna Carta) by English School.png

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Повна роздільність(732 × 1024 пікселів, розмір файлу: 1,31 МБ, MIME-тип: image/png)

Wikimedia Commons logo Відомості про цей файл містяться на Вікісховищі — централізованому сховищі вільних файлів мультимедіа для використання у проектах Фонду Вікімедіа.

Опис файлу

Опис
English: King John of England (1166-1216) signing the Great Charter (Magna Carta) at Runnymede in 1215, surrounded by his baronage. Engraving by English School.
Час створення
Джерело Meisterdrucke - https://www.meisterdrucke.com/impresion-art%C3%ADstica/English-School/470411/El-rey-Juan-firmando-el-gran-estatuto.html
Автор English School (Cassell's History of England - Century Edition)

Ліцензування

Це зображення (чи мультимедійний файл) перебуває в суспільному надбанні у всьому світі через те, що термін охорони закінчився (минуло 70 років з дня смерті автора або з моменту першої публікації).
Public domain

Ця робота перебуває у суспільному надбанні у країнах і територіях, де авторське право охороняється протягом життя автора та 100 років після того або менше.


Ви також мусите включити позначку про суспільне надбання США, аби пояснити чому ця робота є у суспільному надбанні у США.
Таким чином, ця репродукція також перебуває в суспільному надбанні. Це стосується репродукцій, створених у США (див. справу Bridgeman Art Library v. Corel Corp.), Німеччині та багатьох інших країнах.

Підписи

Додайте однорядкове пояснення, що саме репрезентує цей файл

Історія файлу

Клацніть на дату/час, щоб переглянути, як тоді виглядав файл.

Дата/часМініатюраРозмір об'єктаКористувачКоментар
поточний05:20, 12 квітня 2023Мініатюра для версії від 05:20, 12 квітня 2023732 × 1024 (1,31 МБ)ArtanisenUploaded a work by English School from Meisterdrucke - https://www.meisterdrucke.com/impresion-art%C3%ADstica/English-School/470411/El-rey-Juan-firmando-el-gran-estatuto.html with UploadWizard

Глобальне використання файлу

Цей файл використовують такі інші вікі:

Переглянути сторінку глобального використання цього файлу.

Метадані