Файл:Kyiv (Podilskyi District) after Russian shelling, 2022-03-18 (960338).jpg

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Повна роздільність(2500 × 1667 пікселів, розмір файлу: 2,71 МБ, MIME-тип: image/jpeg)

Wikimedia Commons logo Відомості про цей файл містяться на Вікісховищі — централізованому сховищі вільних файлів мультимедіа для використання у проектах Фонду Вікімедіа.

Опис файлу

Опис
Русский: Разрушения в Подольском районе Киева после российского обстрела утром 18 марта 2022 года (по данным ГСЧС, от падения остатков сбитой ракеты). Повреждены 6 жилых домов, детсад и школа; погиб 1 человек и пострадали 19 (в т.ч. четверо детей).
English: Destructions in Podilskyi District of Kyiv after Russian shelling in the morning of March 18, 2022 (according to Emergency Service, due to fall of a shot rocket). 6 residential buildings, a kindergarten and a school were damaged; 1 person was killed and 19 were injured (including four children).
Українська: From the original description:
Ніч проти 18 березня пройшла спокійно. Але вже вранці Київ зазнав чергової атаки ворога. Під обстріл потрапив житловий квартал у Подільському районі столиці. Пошкоджені 6 житлових будинків, дитсадок та школа.

Одна людина загинула. Постраждали 19 людей, із яких четверо дітей.
Станом на 13:00 18 березня, у Києві від початку широкомасштабної агресії РФ ворог пошкодив 36 житлових будинків, 5 приватних садиб, 6 шкіл та 4 садочки. Було пошкоджено фасади, балкони та вікна в 55 будинках. Загинули 222 людини, у тому числі, 4 дитини. За весь цей час у столиці 889 поранених, зокрема 18 дітей.
Цілодобово працюють медики. Під час роботи загинули вже три водії та один лікар швидкої допомоги.

Міська влада нагадує киянам про необхідність бути обережними. Спускатися в укриття за сигналів повітряної тривоги. Дотримуватися комендантської години, яка триває щоночі із 20:00 до 07:00.
Час створення
Джерело Київ: важливе за 18 березня | Kyiv: Important news of the day. March 18 (PHOTO)
Автор Oleksiy Samsonov / Kyiv City State Administration

Ліцензування

w:uk:Creative Commons
зазначення авторства
Цей файл доступний на умовах ліцензії Creative Commons Із зазначенням авторства 4.0 Міжнародна
Зазначення авторства: Kyivcity.gov.ua
Ви можете вільно:
  • ділитися – копіювати, поширювати і передавати твір
  • модифікувати – переробляти твір
При дотриманні таких умов:
  • зазначення авторства – Ви повинні вказати авторство, надати посилання на ліцензію і вказати, чи якісь зміни було внесено до оригінального твору. Ви можете зробити це в будь-який розсудливий спосіб, але так, щоб він жодним чином не натякав на те, наче ліцензіар підтримує Вас чи Ваш спосіб використання твору.

Підписи

Додайте однорядкове пояснення, що саме репрезентує цей файл

Об'єкти, показані на цьому файлі

зображує

Історія файлу

Клацніть на дату/час, щоб переглянути, як тоді виглядав файл.

Дата/часМініатюраРозмір об'єктаКористувачКоментар
поточний02:50, 7 січня 2023Мініатюра для версії від 02:50, 7 січня 20232500 × 1667 (2,71 МБ)SneeuwschaapUploaded a work by Oleksiy Samsonov / Kyiv City State Administration from [https://kyivcity.gov.ua/news/kiv_vazhlive_za_18_bereznya_Kyiv_Important_news_of_the_day_March_18/ Київ: важливе за 18 березня {{!}} Kyiv: Important news of the day. March 18 (PHOTO)] with UploadWizard

Глобальне використання файлу

Метадані