Файл:Kyiv after Russian attack, 2023-01-02 (02).jpg

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Повна роздільність(1000 × 666 пікселів, розмір файлу: 86 КБ, MIME-тип: image/jpeg)

Wikimedia Commons logo Відомості про цей файл містяться на Вікісховищі — централізованому сховищі вільних файлів мультимедіа для використання у проектах Фонду Вікімедіа.

Опис файлу

Опис
Русский: Сотрудники ГСЧС Украины в Деснянском районе Киева ликвидируют последствия российского обстрела города дронами-камикадзе в ночь на 2 января 2023 года. От падения обломков повреждены балконы и окна, пострадал один человек (статьи: 1, 2).
English: Employees of State Emergency Service of Ukraine in Desnianskyi District of Kyiv eliminate the consequences of Russian drone attack on the city in the night on January 2, 2023. Fallen wreckage damaged balconies and windows, one person was injured.
Українська: Original description:
Вночі 2 січня до оперативно-координаційного центру Головного управління ДСНС України у м. Києві надійшло повідомлення про вибухи у Деснянському районі столиці.

На місце події негайно прибули вогнеборці найближчих пожежно-рятувальних підрозділів. По прибуттю бійці встановили, що внаслідок падіння уламків ракети на проїжджу частину, в 9-поверховому житловому будинку було пошкоджено балкони та шибки на 3,4,6 поверхах.
Рятувальники негайно розпочали пошуки ймовірних потерпілих. В одній із квартир на 8-му поверсі знаходився 19-річний хлопець із порізом стопи, якому бійці допомогли дістатися карети швидкої медичної допомоги. Медики госпіталізували потерпілого.

На місці було задіяно 3 одиниці основної та спеціальної пожежно-рятувальної техніки, а також 13 чоловік особового складу.
Час створення
Джерело Внаслідок ворожого обстрілу у столиці постраждала людина
Автор State Emergency Service of Ukraine

Ліцензування

w:uk:Creative Commons
зазначення авторства
Цей файл доступний на умовах ліцензії Creative Commons Із зазначенням авторства 4.0 Міжнародна
Зазначення авторства: Dsns.gov.ua
Ви можете вільно:
  • ділитися – копіювати, поширювати і передавати твір
  • модифікувати – переробляти твір
При дотриманні таких умов:
  • зазначення авторства – Ви повинні вказати авторство, надати посилання на ліцензію і вказати, чи якісь зміни було внесено до оригінального твору. Ви можете зробити це в будь-який розсудливий спосіб, але так, щоб він жодним чином не натякав на те, наче ліцензіар підтримує Вас чи Ваш спосіб використання твору.

Підписи

Додайте однорядкове пояснення, що саме репрезентує цей файл

Об'єкти, показані на цьому файлі

зображує

Історія файлу

Клацніть на дату/час, щоб переглянути, як тоді виглядав файл.

Дата/часМініатюраРозмір об'єктаКористувачКоментар
поточний20:54, 4 січня 2023Мініатюра для версії від 20:54, 4 січня 20231000 × 666 (86 КБ)SneeuwschaapUploaded a work by State Emergency Service of Ukraine from [https://dsns.gov.ua/uk/news/nadzvicaini-podiyi/vnaslidok-vorozogo-obstrilu-u-stolici-postrazdala-liudina Внаслідок ворожого обстрілу у столиці постраждала людина] with UploadWizard

Така сторінка використовує цей файл: