Файл:Kyiv after Russian missile strike, 2023-03-09 (33).webp

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Повна роздільність(1280 × 853 пікселів, розмір файлу: 259 КБ, MIME-тип: image/webp)

Wikimedia Commons logo Відомості про цей файл містяться на Вікісховищі — централізованому сховищі вільних файлів мультимедіа для використання у проектах Фонду Вікімедіа.

Опис файлу

Опис
Русский: ГСЧС Украины ликвидирует последствия российских ракетных ударов утром 9 марта 2023 года в Киеве. В Голосеевском районе повреждён объект критической инфраструктуры; в Святошинском районе от обломков ракеты загорелись 5 автомобилей и пострадали 3 человека.
English: State Emergency Service of Ukraine eliminates the consequences of Russian missile strikes on Kyiv in the morning of 9 March 2023. A critical infrastructure facility was damaged in Holosiivskyi District. In Sviatoshynskyi District, 5 cars caught fire from the fragments of a missile and 3 people were injured.
Українська: Original description:
Сьогодні, 9 березня, кияни прокинулись від вибухів. До ГУ ДСНС України у м. Києві почали надходити повідомлення про вибухи та займання у Голосіївському і Святошинському районах.

У Голосіївському районі ворог поцілив в об’єкт критичної інфраструктури. Загоряння виникло в машинному залі. Наші вогнеборці ліквідували пожежу.
У Святошинському районі, внаслідок падіння уламків ракети, зайнялось 5-ть автомобілів у дворі житлових будинків. На жаль, внаслідок ворожої атаки постраждало троє осіб, двох госпіталізовано до лікарні. Пожежу ліквідовано.

На місцях подій загалом працювало 23 одиниці основної та спеціальної пожежно-рятувальної техніки, а також 89 чоловік особового складу.
Час створення
Джерело Ранкова атака на столицю
Автор Main Directorate of the State Emergency Service of Ukraine in Kyiv

Ліцензування

Це зображення завантажене з сайту Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у місті Києві та розповсюджується на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0. Коротко: Ви можете вільно поширювати та модифікувати цей файл, зазначаючи авторство kyiv.dsns.gov.ua чи Головне управління ДСНС у місті Києві.

English | українська | +/−

w:uk:Creative Commons
зазначення авторства
Цей файл доступний на умовах ліцензії Creative Commons Із зазначенням авторства 4.0 Міжнародна
Ви можете вільно:
  • ділитися – копіювати, поширювати і передавати твір
  • модифікувати – переробляти твір
При дотриманні таких умов:
  • зазначення авторства – Ви повинні вказати авторство, надати посилання на ліцензію і вказати, чи якісь зміни було внесено до оригінального твору. Ви можете зробити це в будь-який розсудливий спосіб, але так, щоб він жодним чином не натякав на те, наче ліцензіар підтримує Вас чи Ваш спосіб використання твору.

Підписи

Додайте однорядкове пояснення, що саме репрезентує цей файл

Об'єкти, показані на цьому файлі

зображує

Історія файлу

Клацніть на дату/час, щоб переглянути, як тоді виглядав файл.

Дата/часМініатюраРозмір об'єктаКористувачКоментар
поточний19:23, 9 березня 2023Мініатюра для версії від 19:23, 9 березня 20231280 × 853 (259 КБ)SneeuwschaapUploaded a work by Main Directorate of the State Emergency Service of Ukraine in Kyiv from [https://kyiv.dsns.gov.ua/uk/news/nadzvicaini-podiyi/rankova-ataka-na-stoliciu Ранкова атака на столицю] with UploadWizard