Файл:M. Mažvydo autografas.jpg

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

M._Mažvydo_autografas.jpg(504 × 151 пікселів, розмір файлу: 44 КБ, MIME-тип: image/jpeg)

Wikimedia Commons logo Відомості про цей файл містяться на Вікісховищі — централізованому сховищі вільних файлів мультимедіа для використання у проектах Фонду Вікімедіа.

Опис файлу

Опис
Lietuvių: Martyno Mažvydo autografas ant žydų istoriko Juozapo Flavijaus knygos "Opera" (išleistos Kelne, 1524 m.) antraštinio lapo. Ši knyga yra iš M. Mažvydo asmeninės bibliotekos ir yra saugoma Vilniaus universiteto bibliotekos Retų spaudinių skyriuje. Autografo autentiškumas buvo patvirtintas 1981 m. grafologine ekspertize, jis yra vienintelis Lietuvoje.
Русский: Автограф Мартинаса Мажвидаса на книге Opera еврейского историка Иосифа Флавия, выпущенной в Кёльне в 1524 году. Эта книга принадлежала личной библиотеке М. Мажвидаса и в настоящее время хранится в отделе редких изданий библиотеки Вильнюсского университета. Подлинность автографа подтверждена в 1981 году с помощью графологической экспертизы.
Час створення XVI ст.
date QS:P,+1550-00-00T00:00:00Z/7
Джерело VU Library scan of the title page excerpt from the book "Opera" by Josephus Flavius, published in Cologne in 1524, preserved at Vilnius University Library Rare Book Department.
Автор M. Mažvydas

Ліцензування

Public domain

Ця робота перебуває у суспільному надбанні у країнах і територіях, де авторське право охороняється протягом життя автора та 100 років після того або менше.


Ви також мусите включити позначку про суспільне надбання США, аби пояснити чому ця робота є у суспільному надбанні у США.

Public domain

Ця робота перебуває у суспільному надбанні у країнах і територіях, де авторське право охороняється протягом життя автора та 70 років після того або менше.


Ця робота перебуває у суспільному надбанні у Сполучених Штатах, оскільки вона була опублікована (або зареєстрована у U.S. Copyright Office) до 1 січня 1929 року.

Підписи

Додайте однорядкове пояснення, що саме репрезентує цей файл

Об'єкти, показані на цьому файлі

зображує

0,057797 секунда

Історія файлу

Клацніть на дату/час, щоб переглянути, як тоді виглядав файл.

Дата/часМініатюраРозмір об'єктаКористувачКоментар
поточний11:02, 9 січня 2020Мініатюра для версії від 11:02, 9 січня 2020504 × 151 (44 КБ)IllustrUser created page with UploadWizard

Така сторінка використовує цей файл:

Глобальне використання файлу

Цей файл використовують такі інші вікі:

Метадані