Файл:Peregrine Pickle 1st edition.png

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Повна роздільність(2076 × 3421 пікселів, розмір файлу: 243 КБ, MIME-тип: image/png)

Wikimedia Commons logo Відомості про цей файл містяться на Вікісховищі — централізованому сховищі вільних файлів мультимедіа для використання у проектах Фонду Вікімедіа.

Опис файлу

Опис
English: 1st edition title page
Час створення
Джерело https://books.google.com/books?id=OrBbAAAAQAAJ&printsec=frontcover&dq=editions:HoJBqiYIoykC&hl=en&ei=5AaqToibIeqdiQKp9cSGCw&sa=X&oi=book_result&ct=result&resnum=2&ved=0CDIQ6AEwATgK#v=onepage&q&f=false
Автор Tobias Smollett

Ліцензування

Public domain

Ця робота перебуває у суспільному надбанні у країнах і територіях, де авторське право охороняється протягом життя автора та 100 років після того або менше.


Ви також мусите включити позначку про суспільне надбання США, аби пояснити чому ця робота є у суспільному надбанні у США.

Історія файлу

Клацніть на дату/час, щоб переглянути, як тоді виглядав файл.

Дата/часМініатюраРозмір об'єктаКористувачКоментар
поточний01:44, 28 жовтня 2011Мініатюра для версії від 01:44, 28 жовтня 20112076 × 3421 (243 КБ)INeverCry{{Information |Description ={{en|1=1st edition title page}} |Source =http://books.google.com/books?id=OrBbAAAAQAAJ&printsec=frontcover&dq=editions:HoJBqiYIoykC&hl=en&ei=5AaqToibIeqdiQKp9cSGCw&sa=X&oi=book_result&ct=result&resnum=2&ved=0CDIQ6AEw

Така сторінка використовує цей файл:

Глобальне використання файлу

Цей файл використовують такі інші вікі:

Метадані