Файл:Reyes visigodos Codex Vigilanus.jpg

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Reyes_visigodos_Codex_Vigilanus.jpg(587 × 299 пікселів, розмір файлу: 284 КБ, MIME-тип: image/jpeg)

Wikimedia Commons logo Відомості про цей файл містяться на Вікісховищі — централізованому сховищі вільних файлів мультимедіа для використання у проектах Фонду Вікімедіа.

YT2327321266010209https://multporn.net/comics/the_fairly_oddparents

https://multporn.net/comics/the_fairly_oddparents


Опис файлу

Опис
English: Visigothic Kings: Chindasvinto, Recesvinto and Aegica. According to Codex Albeldense or Vigilano detail of sheet 428 of the same.
Español: Reyes visigodos: Chindasvinto, Recesvinto y Égica. Según Códice Albeldense o Vigilano detalle del folio 428 del mismo.
Час створення English: year C.E.976 / H.E.10,976 (976 after Christ)
Español: año 976 d.d.C. (976 después de Cristo)
Джерело Photo scan http://www.vallenajerilla.com/albeldense/index.htm (http://www.vallenajerilla.com/albeldense/visigodos.htm) (present in book: Historia de España y en la Enciclopedia Oceano Color)
Автор It belongs to the Codex Vigilanus, its probable author is the monk Vigila or Vigilán. (Pertenece al Codex Vigilanus su probable autor sea el monje Vigila o Vigilán.)
Ліцензія
(Повторне використання цього файлу)
Public domain. See below. Mirar abajo.
Інші версії

Похідні роботи від цього файлу:

Ліцензування

Public domain

Ця робота перебуває у суспільному надбанні у країнах і територіях, де авторське право охороняється протягом життя автора та 70 років після того або менше.


Ви також мусите включити позначку про суспільне надбання США, аби пояснити чому ця робота є у суспільному надбанні у США. Зауважте, що деякі країни мають термін дії авторського права довший за 70 років: у Мексиці 100-річний термін, на Ямайці 95-річний термін, у Колумбії 80-річний термін, а Гватемалі та Самоа 75-річний термін. Це зображення не є у суспільному надбанні у цих країнах, до того ж ці країни не визнають правило коротшого терміну. Авторське право може бути застосоване до французів, що померли за Францію у Другій світовій Війні (додаткова інформація), до росіян, що служили на Східному фронті під час Другої світової Війни (також відома як Велика Вітчизняна Війна у Росії) та до посмертно реабілітованих жертв радянських репресій (більше інформації).

Історія файлу

Клацніть на дату/час, щоб переглянути, як тоді виглядав файл.

Дата/часМініатюраРозмір об'єктаКористувачКоментар
поточний13:57, 23 червня 2009Мініатюра для версії від 13:57, 23 червня 2009587 × 299 (284 КБ)Rockger21{{Information |Description= Reyes visigodos: Chindasvinto, Recesvinto y Égica. Según Códice Albeldense o Vigilano. |Source= Photo scan http://www.vallenajerilla.com/albeldense/index.htm (http://www.vallenajerilla.com/albeldense/visigodos.htm) (present

Така сторінка використовує цей файл:

Глобальне використання файлу

Цей файл використовують такі інші вікі:

Метадані