Файл:Soldiers from the Un'yō attacking the Yeongjong castle on a Korean island (woodblock print, 1876).jpg

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Повна роздільність(938 × 710 пікселів, розмір файлу: 992 КБ, MIME-тип: image/jpeg)

Wikimedia Commons logo Відомості про цей файл містяться на Вікісховищі — централізованому сховищі вільних файлів мультимедіа для використання у проектах Фонду Вікімедіа.

Опис файлу

Митець
НевідомийUnknown author.
Заголовок
Deutsch: „(Die) Soldaten des Kriegsschiffs Un’yō greifen das koreanische Fort Yeongjong an.“
English: Soldiers from the Un'yō attacking the Yeongjong castle on a Korean island.
日本語: 雲揚艦の兵士等韓島の永宗城を襲ふ。
(= Un’yō-kan no heishira Kantō no Eisō-jō o osou.)
한국어: 운요호의 병사들 한[반]도의 영종성을 습격
Опис
English: A depiction of the Ganghwa Island incident, an armed encounter between the Joseon Dynasty of Korea and Japan in the vicinity of Ganghwa Island, showing Japanese marines from the gunboat Un'yō landing on Yeongjong Island on 20 вересня 1875 to attack the Yeongjong castle (actually a battery).
한국어: 운양호 사건. 일본 목판화.
Час створення 1876
date QS:P571,+1876-00-00T00:00:00Z/9
Техніка woodcut print.
Написи caption: "雲揚艦の兵士等韓島の永宗城を襲ふ" ("Soldiers from the Un'yō attacking the Yeongjong castle on a Korean island").
Джерело/Фотограф Kōichi Hagiwara (2004) 図説 西郷隆盛と大久保利通 [Illustrated Life of Saigō Takamori and Okubo Toshimichi], Токіо: 河出書房新社 [Kawade Shobō Shinsha] ISBN: 9784309760414.

Ліцензування

This image is in the public domain because it is a mere mechanical scan or photocopy of a public domain original, or – from the available evidence – is so similar to such a scan or photocopy that no copyright protection can be expected to arise. The original itself is in the public domain for the following reason:
Public domain
Відповідно до японського Закону про авторські права, термін дії авторських прав на цей твір сплив і тому він перебуває в суспільному надбанні. Відповідно до статей 51 та 57 Закону про авторські права Японії, під юрисдикцією Японії робота переходить в суспільне надбання через 50 років після смерті його автора (або після смерті останнього із авторів, якщо їх декілька) або через 50 років після публікації твору анонімним чи псевдоанонімним автором чи в випадку коли авторські права належали організації.
Примітка: Слід використовувати {{PD-Japan-oldphoto}} для фотографій опублікованих до 31 грудня 1956 та {{PD-Japan-film}} для фільмів знятих до 1953 року.

Ви також мусите включити позначку про суспільне надбання США, аби пояснити чому ця робота є у суспільному надбанні у США. Зауважте, що ця робота не може бути суспільним надбанням у країнах, які не визнають правило коротшого терміну та у яких термін дії авторського права довший за довжину життя автора плюс 50 років. Зокрема, у Мексиці це 100-річний термін, у Джамайці це 95-річний термін, у Колумбії це 80-річний термін, у Ґуатемалі та Самоі це 75-річний термін , у Швейцарії та Сполучених Штатах це 70 років, а у Венецуелі це 60-річний термін.


This tag is designed for use where there may be a need to assert that any enhancements (eg brightness, contrast, colour-matching, sharpening) are in themselves insufficiently creative to generate a new copyright. It can be used where it is unknown whether any enhancements have been made, as well as when the enhancements are clear but insufficient. For known raw unenhanced scans you can use an appropriate {{PD-old}} tag instead. For usage, see Commons:When to use the PD-scan tag.


Note: This tag applies to scans and photocopies only. For photographs of public domain originals taken from afar, {{PD-Art}} may be applicable. See Commons:When to use the PD-Art tag.
Public domain
Ця робота перебуває у суспільному надбанні у Сполучених Штатах, оскільки вона була опублікована (або зареєстрована у U.S. Copyright Office) до 1 січня 1929 року.

Роботи у суспільному надбанні мають бути такими як у Сполучених Штатах, та і в країні походження роботи, для того щоб зберігатися у Вікісховищі. Якщо робота походить не зі США, файл повинен мати додаткову вказівку на статус щодо авторських прав у країні походження.

PD-US-expired Public domain in the United States //commons.wikimedia.org/wiki/File:Soldiers_from_the_Un%27y%C5%8D_attacking_the_Yeongjong_castle_on_a_Korean_island_(woodblock_print,_1876).jpg

Історія файлу

Клацніть на дату/час, щоб переглянути, як тоді виглядав файл.

Дата/часМініатюраРозмір об'єктаКористувачКоментар
поточний19:45, 29 березня 2007Мініатюра для версії від 19:45, 29 березня 2007938 × 710 (992 КБ)World ImagingJapanese troops landing at Ganhwa island. 1876 woodblock print. Source "Saigo Takamori and Okubo Toshimichi".

Такі сторінки використовують цей файл:

Глобальне використання файлу

Цей файл використовують такі інші вікі: