Файл:The Discovery on the rocks.jpg

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Повна роздільність(4840 × 3096 пікселів, розмір файлу: 4,19 МБ, MIME-тип: image/jpeg)

Wikimedia Commons logo Відомості про цей файл містяться на Вікісховищі — централізованому сховищі вільних файлів мультимедіа для використання у проектах Фонду Вікімедіа.

Опис файлу

Опис
English: George Vancouver's ship the Discovery on the Rocks in Queen Charlotte Strait, 1792?, Zachariah Mudge, from watercolour (12 x 18.7 cm), State Library of New South Wales, DL Pd 695
. The ship ran aground in early August 1792 on hidden rocks near Fife Sound. His other ship, Chatham, in the background in this scene, also ran aground on rocks within the day, about two miles away. The drawing was printed in the Vancouver's book A Voyage of Discovery to the North Pacific Ocean, and Round the World, published in 1801, London, by John Stockdale.
Час створення
Джерело State Library of New South Wales, DL Pd 695
Автор Zachariah Mudge
Ліцензія
(Повторне використання цього файлу)
Please acknowledge - Mitchell Library, State Library of New South Wales

Ліцензування

This image is available from the Catalogue of the State Library of New South Wales under the Item ID:
861156
This tag does not indicate the copyright status of the attached work. A normal copyright tag is still required. See Commons:Licensing for more information.

Deutsch | English | +/−

Public domain
Це зображення має австралійське походження і зараз перебуває у суспільному надбанні, оскільки термін дії авторських прав на нього завершився. Відповідно до Інформаційного бюлетеня ACC G023v19 (Тривалість копірайту) [http://www.copyright.org.au/ Австралійської ради з копірайту (ACC) за (січень 2019)].
Тип матеріалу Термін дії копірайту завершився, якщо...
 А  Фотографії чи інші твори, опубліковані анонімно, під псевдонімом чи якщо автор невідомий: виконані чи опубліковані до 1 січня 1955
 Б  Фотографії (за винятком А): виконані до 1 січня 1955
 В  Художні твори (за винятком А і Б): творець помер до 1 січня 1955
 Г  Опубліковані видання1 (за винятком А і Б): вперше опубліковані понад 25 років тому
 Д  Фотографії та гравюри у власності2 уряду Союзу або штату: виконані або опубліковані понад 50 років тому і до 1 травня 1969

1 означає друкарське компонування і макет опублікованого твору. Напр., газетний папір.
2 власність означає, що уряд є правовласником, і в іншому випадку залишався б правовласником, але досяг якоїсь іншої домовленості з творцем.


При використанні цього шаблону, будь ласка, надайте інформацію про те, де саме це зображення було опубліковано вперше, і хто є його творцем.

Ви також мусите включити позначку про суспільне надбання США, аби пояснити чому ця робота є у суспільному надбанні у США.
العربية  català  Deutsch  English  español  français  日本語  македонски  മലയാളം  Nederlands  русский  slovenščina  Tok Pisin  Türkçe  українська  简体中文  繁體中文  +/−
Australia
Australia
Public domain
Ця робота перебуває у суспільному надбанні у Сполучених Штатах, оскільки вона була опублікована (або зареєстрована у U.S. Copyright Office) до 1 січня 1929 року.

Роботи у суспільному надбанні мають бути такими як у Сполучених Штатах, та і в країні походження роботи, для того щоб зберігатися у Вікісховищі. Якщо робота походить не зі США, файл повинен мати додаткову вказівку на статус щодо авторських прав у країні походження.

PD-US-expired Public domain in the United States //commons.wikimedia.org/wiki/File:The_Discovery_on_the_rocks.jpg

Ліцензування

Це зображення (чи мультимедійний файл) перебуває в суспільному надбанні у всьому світі через те, що термін охорони закінчився (минуло 70 років з дня смерті автора або з моменту першої публікації).
Public domain

Ця робота перебуває у суспільному надбанні у країнах і територіях, де авторське право охороняється протягом життя автора та 100 років після того або менше.


Ви також мусите включити позначку про суспільне надбання США, аби пояснити чому ця робота є у суспільному надбанні у США.
Таким чином, ця репродукція також перебуває в суспільному надбанні. Це стосується репродукцій, створених у США (див. справу Bridgeman Art Library v. Corel Corp.), Німеччині та багатьох інших країнах.

Підписи

Додайте однорядкове пояснення, що саме репрезентує цей файл

Об'єкти, показані на цьому файлі

зображує

Історія файлу

Клацніть на дату/час, щоб переглянути, як тоді виглядав файл.

Дата/часМініатюраРозмір об'єктаКористувачКоментар
поточний23:01, 19 січня 2024Мініатюра для версії від 23:01, 19 січня 20244840 × 3096 (4,19 МБ)EothanColour and Higher resolution from original source doc
06:57, 27 березня 2010Мініатюра для версії від 06:57, 27 березня 2010640 × 426 (50 КБ)Pfly{{Information |Description={{en|1=A drawing showing George Vancouver's ship ''Discovery'' on the rocks in Queen Charlotte Strait. The ships ran aground in early August 17

Такі сторінки використовують цей файл:

Глобальне використання файлу

Цей файл використовують такі інші вікі:

Метадані