Файл:Tour to Hodosivka ancient settlement 24 (YDS 4357).JPG

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Повна роздільність(6000 × 4000 пікселів, розмір файлу: 12,93 МБ, MIME-тип: image/jpeg)

Wikimedia Commons logo Відомості про цей файл містяться на Вікісховищі — централізованому сховищі вільних файлів мультимедіа для використання у проектах Фонду Вікімедіа.

Опис файлу

Опис
Українська: Ходосівське городище (Києво-Святошинський район Київської області) відноситься до давніх поселень-гігантів в Україні (площа – більше 1000 га), включає у себе Мале Ходосівське городище (поселення – з VIII-VII століть до н. е., городище – з V століття до н. е.) та Велике Ходосівське городище (існувало з доби неоліту до до XIX століття нашої доби). Археологічні розкопки на території городищ виявили знахідки чорноліської, черняхівської та давньоруської історичних культур.
English: Hodosivka site of ancient settlement is located near Kyiv and belongs to ancient settlements-giants of Ukraine as its territory covers more than 1000 hectares. It includes Small Hodosivka site (was inhabited since VIII-VII century B.C., fortified and administered site of settlement – since V century B.C.) and Great Hodosivka site (was inhabited since late Stone Age and existed as fortified and administered site until XIX century A.D.). Archeological explorations of the sites have revealed a lot of materials related to Cornoles culture, Chernyakhov culture and Kievan Rus' culture.
Час створення
Джерело Власна робота
Автор Nataliya Shestakova

Ліцензування

Я, власник авторських прав на цей твір, добровільно публікую його на умовах такої ліцензії:
w:uk:Creative Commons
зазначення авторства поширення на тих же умовах
Ви можете вільно:
  • ділитися – копіювати, поширювати і передавати твір
  • модифікувати – переробляти твір
При дотриманні таких умов:
  • зазначення авторства – Ви повинні вказати авторство, надати посилання на ліцензію і вказати, чи якісь зміни було внесено до оригінального твору. Ви можете зробити це в будь-який розсудливий спосіб, але так, щоб він жодним чином не натякав на те, наче ліцензіар підтримує Вас чи Ваш спосіб використання твору.
  • поширення на тих же умовах – Якщо ви змінюєте, перетворюєте або створюєте іншу похідну роботу на основі цього твору, ви можете поширювати отриманий у результаті твір тільки на умовах такої ж або сумісної ліцензії.


Підписи

Додайте однорядкове пояснення, що саме репрезентує цей файл

Об'єкти, показані на цьому файлі

зображує

Історія файлу

Клацніть на дату/час, щоб переглянути, як тоді виглядав файл.

Дата/часМініатюраРозмір об'єктаКористувачКоментар
поточний14:00, 31 жовтня 2015Мініатюра для версії від 14:00, 31 жовтня 20156000 × 4000 (12,93 МБ)Nataliya ShestakovaUser created page with UploadWizard

Нема сторінок, що використовують цей файл.

Метадані