Файл:Vita di Michelagnolo Buonarroti title page (cropped).jpg

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Повна роздільність(429 × 649 пікселів, розмір файлу: 215 КБ, MIME-тип: image/jpeg)

Wikimedia Commons logo Відомості про цей файл містяться на Вікісховищі — централізованому сховищі вільних файлів мультимедіа для використання у проектах Фонду Вікімедіа.
Опис

Vita di Michelagnolo Buonarroti raccolta per Ascanio Condivi da la Ripa Transone

Title page
Час створення
Джерело https://www.metmuseum.org/works_of_art/collection_database/all/vita_di_michelagnolo_buonarroti_raccolta_per_ascanio_ascanio_condivi/objectview.aspx?page=1&sort=0&sortdir=asc&keyword=&fp=1&dd1=0&dd2=0&vw=1&collID=0&OID=160000112&vT=1&hi=0&ov=0
Автор Ascanio Condivi
Ліцензія
(Повторне використання цього файлу)
Public domain

Ця робота перебуває у суспільному надбанні у країнах і територіях, де авторське право охороняється протягом життя автора та 100 років після того або менше.


Ви також мусите включити позначку про суспільне надбання США, аби пояснити чому ця робота є у суспільному надбанні у США.
image extraction process
Цей файл вирізано з іншого зображення
: Vita di Michelagnolo Buonarroti title page.jpg
original file
Це відредаговане зображення, тобто одержане цифровою обробкою з оригіналу. Зміни: cropped. Початкове зображення знаходиться тут: Vita di Michelagnolo Buonarroti title page.jpg. Відредагував Beao.

Історія файлу

Клацніть на дату/час, щоб переглянути, як тоді виглядав файл.

Дата/часМініатюраРозмір об'єктаКористувачКоментар
поточний14:34, 25 грудня 2010Мініатюра для версії від 14:34, 25 грудня 2010429 × 649 (215 КБ)Cropbot<!-- Uploaded with Cropbot operated by User:Beao --> {{Information |Description=Vita di Michelagnolo Buonarroti raccolta per Ascanio Condivi da la Ripa Transone Title page |Source=http://www.metmuseum.org/works_of_art/collection_database/all/vita_di

Така сторінка використовує цей файл:

Глобальне використання файлу

Цей файл використовують такі інші вікі:

Метадані