Обговорення:Історичний музей Святогірського історико-архітектурного заповідника

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Найсвіжіший коментар: Когутяк Зенко 13 років тому
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Информация на этой странице о музее Святогорского государственного историко-архитектурного заповедника, размещена без ведома и без разрешения администрации заповедника. Представление автора данной страницы расходятся с политикой администрации заповедника. До разрешения конфликта между автором и администрацией просим удалить данную станицу.

С уважением: администрация Святогорского государственного историко-архитектурного заповедника


Переписка между автором страницы "Kamelot" и администрацией Святогорского государственного историко-архитектурного заповедника

Шановний Kamelot! Створена Вами сторінка "Історичний музей Святогірського історико-архітектурного заповідника" була без дозволу адміністрації Державного Святогірського історико-архітектурного заповідника. Тому якщо ви бажаете співпрацювати с заповідником, будь ласка, включайте посилання на наші інформаційні ресурси. З повагою, адміністрація Державного Святогірського історико-архітектурного заповідника.

Шановний Sgiaz. Я ні в кого не повинен запитувати про що мені писати, про що ні. Це маячня з великої літери. Друге — я прибрав російськомовний текст із статті, третє — в заголовках не робляться посилання на інші статті, тільки в тексті. Це питання стилю. Четверте — я написав статтю значно раніше ніж появився сайт, тож майте повагу не «затикати мені рота»--Kamelot 14:08, 4 квітня 2011 (UTC)

Шановний Kamelot! 1. О написании статьи о НАШЕМ музее, по правилам хорошего тона, хотя-бы уведомляется. 2. О СВОЕМ музее можете писать все что угодно, никто Вам рта не закроет. 3. Дискриминация статей по языку написания недопустима. 4. Русский язык не "іноземний" 5. Мы будем обращаться к модераторам википедии о снятии Вашей статьи, как нарушающей авторские права на материал размещенный в НАШЕМ музее!

Я бачу тут три можливі ситуації:
  1. Стаття дослівно скопійована з джерела, права на яке належать заповіднику (наприклад, офіційного опису, сайта тощо). В такому разі зазначте це джерело, і якщо ви як власник авторських прав проти використання цієї інформації у Вікіпедії, вона (скопійована інформація) буде вилучена.
  2. Якщо стаття використовує дані з вашого сайту чи виданих заповідником інформ. матеріалів, то в статті слід розмістити на них посилання як на джерело, але дозвіл не потрібен, якщо не мало місце копіювання тексту
  3. Якщо стаття написана на основі зовсім інших джерел (наприклад, праць місцевих краєзнавців чи енциклопедичних видань тощо), то ніхто не може вимагати посилання на ваш сайт та дозволу.
Вікіпедія не зобов'язана когось інформувати про появу статті про нього, в нас 270 тисяч статей, і якщо б ми, коли писали статті про, скажімо, всіх депутатів ВР, мали б писати кожному з них листа, так само і для статей про села мали б писати листи про сільрад, в нас би й досі було 270 статей, а не 270 тисяч. А російська мова тут іноземна, тому що Вікіпедія україномовна, а російськомовна Вікіпедія знаходиться тут. Всі російськомовні матеріали мають бути там, а тут лише україномовні — NickK 07:00, 5 квітня 2011 (UTC)Відповісти

Та я вже писав, що створив статтю раніше ніж появився сайт, тож копіювати не міг. Фото власні, інформація про екскурсії на вхідному квитку + розповідь екскурсовода, власні враження і музейний буклет (перероблений) от і всі джерела. За вхідний квиток заплатив, за право фотагрувати заплатив тож можу передавати почуте і побачене на свій розсуд будь-кому і це не політика музею винувата, просто співробітник цього музею образився, що прибрав російськомовний текст із статті, до того як я це зробив він кілька раз правив статтю без натяку на порушення АП--Kamelot 07:06, 5 квітня 2011 (UTC)Відповісти

гмммм, осе так встругнули "инфармационная служба", й не так смішно з того, як диииииивно. Висловлю свою підтримку та розуміння Камелотові, бо в нашому суспільстві з тотими поодинокими церковними монополітичними вибриками важко протистояти. Теж, не раз, мав цирус з декотрими церковними інформаційними дєятєлями, які повизбирувавши інформацію та текстівки звідусіль (де про них писали) - розжившись інтернет ресурсом чи видаючи книжечки (заради просування своєї кар'єри) почали прикриватися церковними сутанами й виголошувати монопольне право на будь-яку інформацію на яку вони наложили свій перст.
Тепер щодо статті:
  • прєдстоятєлєм информслужби були внесені некоректні правки в пункті "Дивись", себто до пункту щодо внутрішнього перепосилання в межех вікі-ресурсу були внесені зовнішні посилання (на ресурс Святогірський)
  • неприпустимі іншомовні правки на українському ресурсі з подальшим залякуванням користувача
  • ну а перли "о дискриминации руссскава язика" теж потребують розяснення зі сторони адмін корпусу (хоча би тому користувачу-новачку)
Зрештою, жодних якихось помилок та суттєвих вад в статті не угледів (за виключенням недавніх редагувань новачка-представника) й весь цей привід-звернення більше нагадує - вимогу "прогнутись" перед кимось та введення цензури зі сторони поза-вікіпедійних сил. --Когутяк Зенко 07:44, 5 квітня 2011 (UTC) Шануймося!!!Відповісти


Ця стаття є частиною Проєкту:Слобідська Україна (рівень: невідомий)
Вікіпедія:Проєкт:Слобідська Україна

Мета проєкту — створення якісних та інформативних статей на теми, пов'язані з Слобідську Україну. Ви можете покращити цю статтю, відредагувавши її, а на сторінці проєкту вказано, чим ще можна допомогти. Учасники проєкту будуть вам вдячні.

??? Цю статтю ще ніхто не оцінив за шкалою оцінок статей Проєкту:Слобідська Україна.
Чим допомогти:
Потрібна ваша допомога: Необхідні статті • Необхідні зображення