Користувач:Badfreelancer

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

PAWELL  BATTERY

[ред. | ред. код]

PAWELL  BATTERY - торгова марка українського  виробника пропелерів та джерел живлення акумуляторів для приладів військової та побутової специфіки.

[ред. | ред. код]

Штаб-квартира заходиться у Львові що у львівській області, виробничі потужності розміщені по області.

Спеціалізовані джерела живлення використовуються у військовій техніці, а також у приладах критичного значення для забезпечення життєдіяльності. Лінійка батарей PAWELL BATTERY використовується у станціях РЕБ, БПЛА та інших приладах які потребують надійде джерело живлення.

ІСТОРІЯ

[ред. | ред. код]

PAWELL BATTERY є бренд  компанії 3D TECH ADDTIVE

КОМПАНІЯ 3D TECH ADDTIVE ЗАСНОВАНА В 2017 РОЦІ.

Успішний та інноваційний бізнес заснували два брати Петро та Павло Єсип, які створювали 3D Tech ADDtive як основу для застосування та впроваджування інновацій в Україні.

Історія компанії почалась з ідеї та любові до інновацій, побачивши що процеси потребують систематизації – створюється перше робоче приміщення у форматі

3D друкарського бюро на вул. Шевченка 20 у місті Львові.

З цього моменту почався стрімкий розвиток компанії 3D Tech ADDtive.

ПЕРІОД КОВІДУ
[ред. | ред. код]

Впровадження LEAN концепцію випало на час епідемії COVID-19. Це призвело до суттєвого зменшення втрат та розкрило потенціал працівників. Ми розробили системи та формати роботи з працівниками на віддаленому форматі роботи та підрядниками. Вивели стандарти роботи на новий рівень та закріпили їх разом з цінностями компанії 3D Tech ADDtive:

Щирість

Дія

Рішення

Фокус

Практичність

Які тісно переплітаються з принципами LEAN.

Участь у міжнародних платформах
[ред. | ред. код]

У 2021 році компанія 3D Tech ADDtive стала учасником міжнародних платформ, як потужний та відповідальний R&D та виробничий партнер. Стандартизація критеріїв якості та доскональність процесів по ISO дозволяють створювати та надавати потрібні послуги по усьому світу.

Учасник Європейських платформ:

European Technology Platform in Additive Manufacturing

METABUILDING innovation ecosystem Platform

Виготовлення акумуляторних збірок
[ред. | ред. код]

PAWELL BATTERY використовує зовнішніх постачальників для деяких етапів виробництва, включаючи виготовлення елементів, кабелів, тестування та пакування, провідників та конекторів. Таким чином PAWELL BATTERY уникає більшості інвестиційних і виробничих витрат і ризиків, пов’язаних із виробництвом. Вони зосереджууть власні ресурси на збиранні гарантії якості, маркетингу та підтримці клієнтів.