Користувач:Bodya- 93

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Симбівіт - кисломолочний продукт, що містить високу концентрацію клітин фізіологічно активних мікроелементів, в тому числі біфідобактерій. Він володіє приємним смаком і ароматом, однорідної в'язкої консистенцією і невисокою щільністю.

Це продукт нового покоління. Він з'єднує собі якості смачного та поживного молочного продукту та лікувально профілактичного засобу. Бактерії, що входять до складу симбівіту є природними біологічними нормалізаторами кишкової мікрофлори:

пригнічують розвиток більше 20 видів хвороботворних мікробів підновляють гнильні процеси в кишечнику і, завдяки цьому, сприяють очищенню організму від токсичних, у тому числі канцерогенних речовин руйнують холестерин та інші небезпечні для здоров'я речовини покращують обмін вуглеводів, білків, жирів, вітамінів синтезують широкий набір вітамінів та інших фізіологічно цінних компонентів мають антиалергічну і імуностимулюючий ефектом сприяють виведенню з організму солей важких металів, радіоактивних та інших шкідливих речовин Симбівіт пройшов широку медичну апробацію і зарекомендував себе як високоефективний лікувально-профілактичний продукт і не має протипоказань, може використовуватися людиною в будь-яких дозах і в будь-якому віці. Цей напій рекомендується вагітним жінкам для попередження післяпологових інфекцій матері і дитини. Симбівіт застосовують у профілактиці та лікуванні дисбактеріозів у дорослих і дітей будь-якого віку, в тому числі новонароджених, недоношених, ослаблених після антибіотиків та хіміотерапії, рахіту, анемії, а також при ранньому перекладі дітей на штучне вигодовування. Симбівіт застосовують у профілактиці та лікуванні гострих і хронічних колітів, ентероколітів, гострої дизентерії, кандіозов, стафілококових, вірусних та інших інфекцій, в тому числі протікають з синдромом діареї.

Застосовують при лікуванні та профілактиці інфекційних захворювань верхніх дихальних шляхів, пневмоній, стоматитів. Корисний при лікуванні захворювань печінки та жовчовивідних шляхів, в тому числі вірусних гепатитів. Ще цей кисломолочний продукт застосовують при лікуванні алергії, в тому числі алергічних діатезів у дітей раннього віку. Грає серйозну роль при лікуванні нирок і сечостатевої системи, у тому числі вагінітів у жінок різного віку. Застосовують симбівіт і в лікуванні гнійно-інфекційних захворювань, таких як сепсису і опікових ран