Твори, що належать уряду США: відмінності між версіями

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
[неперевірена версія][неперевірена версія]
Вилучено вміст Додано вміст
Mormat (обговорення | внесок)
м Праці уряду США змінено на Твори, що належать уряду США: Неадекватна назва
Mormat (обговорення | внесок)
мНемає опису редагування
Рядок 1: Рядок 1:
'''Роботи уряду США''', так само як і роботи багатьох інших урядів світу, не підлягають [[авторське право|авторському праву]]. До таких робіт відносяться ті, що було створено співробітником уряду США за завданням свого керівництва, але не ті, що той виконав за власною ініціативою у робочий час. Також слід зауважити, що це не розповсюджується на праці місцевого самоврядування, а також на такі, які були створені владою окремого [[штат|штату]].
'''Твори, що належать уряду [[США]]''', так само як і твори багатьох інших урядів світу, не підлягають [[авторське право|авторському праву]]. До таких творів відносяться ті, що було створено співробітником уряду США за завданням свого керівництва, але не ті, що той виконав за власною ініціативою у робочий час. Також слід зауважити, що це не розповсюджується на твори місцевого самоврядування, а також на такі, які були створені владою окремого [[штат|штату]].

== Дивіться також ==

* [[Авторське право]]

[[Категорія:Авторське право]]
[[Категорія:Авторське право]]
[[Категорія:Уряд США]]
[[Категорія:Уряд США]]

Версія за 08:53, 4 вересня 2007

Твори, що належать уряду США, так само як і твори багатьох інших урядів світу, не підлягають авторському праву. До таких творів відносяться ті, що було створено співробітником уряду США за завданням свого керівництва, але не ті, що той виконав за власною ініціативою у робочий час. Також слід зауважити, що це не розповсюджується на твори місцевого самоврядування, а також на такі, які були створені владою окремого штату.

Дивіться також