Користувач:Serge-kazak: відмінності між версіями

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Вилучено вміст Додано вміст
Serge-kazak (обговорення | внесок)
Serge-kazak (обговорення | внесок)
Рядок 19: Рядок 19:
Люди, які цілеспрямовано знищують мій доробок в українській Вікіпедії:
Люди, які цілеспрямовано знищують мій доробок в українській Вікіпедії:


:[[Користувач:Yakudza]] - знищено статті про [[руські козаки|руських козаків]], [[ординські козаки|ординських козаків]], [[комуністи|комуністів]], [[православні комуністи|православних комуністів]] та інші, включно з їх копіями в особистому просторі.
:[[Користувач:Yakudza]] - знищено статті про [[руські козаки|руських козаків]], [[ординські козаки|ординських козаків]], [[комуністи|комуністів]], [[православні комуністи|православних комуністів]] та інші, включно з їх копіями в особистому просторі, кількаденна робота з написання, перекладу і впорядкування статей коту під хвіст. :-((

Версія за 23:03, 4 червня 2012

Файл:Ордынский-козак.jpg
Можливий зовнішній вигляд ординських козаків, до яких належали предки сучасних руських народів центральної Євразії, в т.ч. мабуть частина і моїх предків, які проживали в XIII-XVI вв. у складі улуса Джучі, служили у ординських царів, в тогочасному війську і уряді, займались полюванням, хліборобством, скотарством, уходництвом, промислами і торгівлею. Це були вільні люди, люди вільнонайманої праці, нащадки яких за підтримки пізніших правителів, царів і королів, потрапили у кріпацтво. Саме про них говориться в старих казках: "служив царю в Орді і королю в Литві"

Моє ім'я Сергій, громадянин України (Української Русі), однієї з держав у складі глобального козацького суспільства тобто суспільства вільних людей планети Земля.

Хто такі козаки

У Україні, на Русі, в центральній Євразії здавна у народі відоме і поширене вчення про козаків - вільних людей, які наділені свободою від Бога і природи. За цим вченням - кожна людина - козак, тобто наділена свободою волі, правом вибору, яким може користати на власний лад. На жаль не всі на цим задумуються. Кожен козак - але не кожен має об тім знак.

Вікіпедія

Вікіпедія - для мене це вільна, козацька енциклопедія для вільних людей з усього світу.

Копії статей в особистому просторі

Стосовно копій статей яких виношу в особистий простір http://uk.wikipedia.org/wiki/Користувач:Serge-kazak - вони призначені дублювати основні статті, коли через позицію окремих користувачів і постійну війну правок буває інколи неможливо відобразити в основній статті ті чи інші, важливі на мій погляд, особливості питання.

Чорний список

Люди, які цілеспрямовано знищують мій доробок в українській Вікіпедії:

Користувач:Yakudza - знищено статті про руських козаків, ординських козаків, комуністів, православних комуністів та інші, включно з їх копіями в особистому просторі, кількаденна робота з написання, перекладу і впорядкування статей коту під хвіст. :-((