Файл:Pokrova (Intercession of the Holy Virgin) with the Portrait of Hetman Bohdan Khmelnytsky. Kyiv Region.jpg

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Повна роздільність(562 × 800 пікселів, розмір файлу: 213 КБ, MIME-тип: image/jpeg)

Wikimedia Commons logo Відомості про цей файл містяться на Вікісховищі — централізованому сховищі вільних файлів мультимедіа для використання у проектах Фонду Вікімедіа.
Митець
НевідомийUnknown artist from Ukraine
Опис
English: Icon of the Protection of the Holy Virgin, with the Ukrainian cossack hetman Bohdan Hmelnystky (at the right of image). Late 17 to early 18th C. (National Art Museum of Ukraine)
Українська: Ікона "Покрова" з портретом гетьмана Богдана Хмельницького. Київщина, кін. 17 — поч. 18 ст. (Національний художній музей України).
Русский: Икона «Покрова» с портретом гетмана Богдана Хмельницкого. Киевщина, кон. 17 — нач. 18 веков.
Час створення кін. XVII ст. — поч. XVIII ст.
institution QS:P195,Q1189277
Джерело/Фотограф National Art Museum of Ukraine - http://namu.kiev.ua
Ліцензія
(Повторне використання цього файлу)
Це зображення (чи мультимедійний файл) перебуває в суспільному надбанні у всьому світі через те, що термін охорони закінчився (минуло 70 років з дня смерті автора або з моменту першої публікації).
Public domain

Ця робота перебуває у суспільному надбанні у країнах і територіях, де авторське право охороняється протягом життя автора та 100 років після того або менше.


Ви також мусите включити позначку про суспільне надбання США, аби пояснити чому ця робота є у суспільному надбанні у США.
Таким чином, ця репродукція також перебуває в суспільному надбанні. Це стосується репродукцій, створених у США (див. справу Bridgeman Art Library v. Corel Corp.), Німеччині та багатьох інших країнах.
Анотації
InfoField
Це зображення має анотації: Переглянути анотації на Вікісховищі

Історія файлу

Клацніть на дату/час, щоб переглянути, як тоді виглядав файл.

Дата/часМініатюраРозмір об'єктаКористувачКоментар
поточний00:17, 16 жовтня 2013Мініатюра для версії від 00:17, 16 жовтня 2013562 × 800 (213 КБ)Very trivial{{Information |Description ={{en|1=Icon of the Intercession of the Holy Virgin, with the Ukrainian cossack hetman Bohdan Hmelnystky (at the right of image). Late 17 to early 18th C. (en:National Art Museum of Ukraine)}} {{uk|1=Ікона "...

Глобальне використання файлу

Цей файл використовують такі інші вікі:

Метадані