Афера по-голлівудськи (фільм, 2020)

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Афера по-голлівудськи
англ. The Comeback Trail
Жанр комедійний бойовикd
Режисер Джордж Галлоd
У головних
ролях
Роберт де Ніро, Морґан Фрімен, Томмі Лі Джонс, Еміль Гірш, Зак Брафф, Патрік Малдунd, Malcolm Barrettd, Наталі Берн, Eddie Griffind і Вінсент Спано
Тривалість 104 хв.
Мова англійська
Країна  США
Рік 2020
IMDb ID 5420210
CMNS: Афера по-голлівудськи у Вікісховищі

«Афера по-голлівудськи» (англ. The Comeback Trail)  — фільм виробництва США 2020 року, з Робертом де Ніро у головній ролі. Режисер Джордж Галло. Сценаристи Джордж Галло та Гаррі Гурвітц. Продюсери Патрік Хіблер й Девід Е. Орнстон. Світова прем'єра відбулася 12 жовтня (Mill Valley Film Festival); показ у США з 13 листопада 2020 перенесений на 2021 рік. Тривалість фільму 1 год. 44 хв.

Стислий зміст[ред. | ред. код]

У Голлівуді 1974 року вже не перше десятиліття намагається схопити удачу за хвіст продюсер Макс Барбер, який разом зі своїм племінником Волтером Крісоном докладає зусиль залишитися на плаву після провалу чергового «шедевра».

Все б нічого, але гроші на фільм Барбер отримав у місцевого боса мафії і їх треба повертати. З розпачу Барбер навіть вирішує продати найкращий сценарій, який коли-небудь потрапляв йому в руки — своєму колишньому учневі, який став справжнім прибутковим голлівудським ділком.

Макс опиняється на знімальному майданчику колишнього протеже, якраз коли стається нещасний випадок — гине головна зірка фільму. Дуже добре застрахована зірка фільму.

Так народжується велика Афера. Лишилося тільки звернутися до старого доброго інвестора (з кримінальним корінням) та знайти актора на головну роль у стрічку, яка ніколи не повинна потрапити на великі екрани.

Чи вийде у Макса Барбера отримати свій «убивчий кадр»?

Знімались[ред. | ред. код]

Примітки[ред. | ред. код]